Oletko kehitellyt voittamaton reseptin, jonka kruunaat Kikkomanin Teriyaki-kastikkeilla? Tai onko sinulla lyömätön vinkki soijakastikkeen käyttöön, jonka haluat jakaa kaikille?  Kerro ideasi ja voit voittaa Teriyaki-aiheisen palkinnon.

Soijakastike on hyvä pohja muun muassa marinadeille. Lisäksi soijakastike sopii melkeinpä minkä tahansa ruoan maustamiseen suolan sijasta. Soijakastikkeessa on suolan lisäksi syvä umamin maku, joka korostaa ruoan raaka-aineiden omaa makua. Kikkoman soijakastike on valmistettu neljästä luonnollisesta raaka-aineesta: soijapavuista, vehnästä, vedestä ja suolasta. Kastike on valmistettu luonnollisella puoli vuotta kestävällä käymismenetelmällä. Tämän vuoksi syvä aromi ja väri syntyvät ilman lisäaineita!

Keräämme nyt ideoita, vinkkejä ja reseptejä siitä, miten sinä hyödynnät Teriyaki-kastikkeita tai soijakastiketta ruoanlaitossa. Valitsemme neljä parasta ideaa, jotka vievät Teriyaki-kastikkeiden käytön seuraavalle tasolle. Voittajien vinkit ja reseptit kuvataan ja ne julkaistaan Sanoman medioissa.

Palkintopakettiin kuuluu Kikkoman Teriyaki -tuotteita, Natalia Tolmatsovan ja Alisa Wilskan Halparuokakirja sekä Kikkoman-tuotteita. Yhden palkinnon arvo on 50 €. Osallistu kilpailuun sivun alaosassa ja olet askeleen lähempänä voittoa!

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT! ILMOITAMME VOITTAJILLE HENKILÖKOHTAISESTI.

» Lue arvonnan säännöt ja lisää palkinnosta täältä

Makean maukasta makua!

Kikkomanin käyttövalmiit Teriyaki-kastikkeet ja -marinadit tekevät maustamisen helpoksi. Viidellä eri makuvaihtoehdolla loihdit ruokaan kuin ruokaan ripauksen aasialaista makumaailmaa.  Teriyaki-sana on japania ja muodostuu sanoista kiiltää (teri) ja grillata tai paistaa (yaki). Ruoanvalmistusmenetelmänä teriyaki tarkoittaa raaka-aineiden marinoimista soijapohjaisella kastikkeella ennen kypsentämistä tai raaka-aineiden valelua maustekastikkeella ruoanvalmistuksen aikana.

Kikkomanin Teriyaki-kastikevalikoimasta löytyy viisi eri vaihtoehtoa:
Klassinen Teriyaki marinadi- ja grillikastike sopii erinomaisesti paistettujen lihojen ja kasvisten ystäville. Hunajalla maustettu Teriyaki BBQ-kastike puolestaan sopii dippikastikkeeksikin. Aromikkuutta ruokaan tuo Paahdetulla valkosipulilla maustettu Teriyaki-kastike, joka sopii erinomaisesti myös nopeaan ruoanvalmistukseen. Uusimmat kastikkeet ovat gluteeniton Teriyaki-marinadi sekä Paahdetuilla seesaminsiemenillä maustettu Teriyaki-kastike, joka korostaa ruoan luonnollista makua jo pienellä lorauksella.

Suurin latauskoko 2 MB. Sallitut muodot jpg, gif, png.
Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Järjestäjä
Berner Oy, jäljempänä ”Järjestäjä”, järjestää Kikkoman Teriyaki -arvonnan, jäljempänä ”Arvonta”.

Sääntöjen soveltaminen
Näitä sääntöjä sovelletaan Järjestäjän osoitteessa http://www.kodinkuvalehti.fi/artikkeli/kaupallinen-yhteistyo/kikkoman-te... järjestämään Arvontaan.

Osallistumisen ehdot
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt pois lukien Järjestäjän työntekijät. Osallistumalla Arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.

Henkilötietojen käsittely
Järjestäjä ei käytä eikä luovuta annettuja yhteystietoja suoramarkkinointitarkoituksiin. Osallistumisen yhteydessä annettua puhelinnumeroa ja osoitetietoja käytetään vain voittajien tavoittamiseen ja mahdollisten palkintojen toimittamiseen. Arvontaan osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että he saattavat saada sähköpostitse tietoa liittyen Arvontaan.

Osallistuminen ja arvonta-aika
Arvontaan voi osallistua 21.3.-18.4. välisenä aikana. Osallistuminen tapahtuu täyttämällä sivulla http://www.kodinkuvalehti.fi/artikkeli/kaupallinen-yhteistyo/kikkoman-te... olevaan lomakkeeseen siinä pyydetyt tiedot ja vahvistamalla osallistuminen painamalla Lähetä-painiketta. Arvontaan voi osallistua vain internetissä. Epäselvästi tai vajavaisin tiedoin täytettyjä osallistumisia ei huomioida.

Palkinnot ja voittajan valinta
Arvonnan järjestäjä valitsee neljä mielenkiintoisinta ideaa, jotka palkitaan. Voittajien vinkit/reseptit kuvataan ja ne julkaistaan Sanoman medioissa.
Arvonnan palkintona on neljä (4 kpl) tuotepakettia, joihon kuuluu Kikkoman Teriyaki -tuotteita, Natalia Tolmatsovan ja Alisa Wilskan Halparuokakirja sekä Kikkoman-tuotteita. Yhden palkinnon arvo on 50 euroa. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Voittajat valitaan viikolla 17. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Voittoideasta tuotettava sisältö
Osallistumalla arvontaan ja voiton osuessa kohdalle osanottaja myöntää oikeuden käyttää voittajan etunimeä ja kuvattuja kuvia järjestäjän omissa, Kodin Kuvalehden ja Me Naisten kanavissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Palkintojen luovutus ja voittajan julkistus
Järjestäjä ilmoittaa viipymättä arvonnan suorittamisen jälkeen arvontavoitoista voittajille sähköpostitse, puhelimitse tai postitse. Jos voittajaa ei tavoiteta hänen osallistumisensa yhteydessä antamien yhteystietojen kautta, arvotaan tilalle uusi voittaja.

Järjestäjän vastuunrajoitus
Järjestäjän vastuu Arvontaan osallistumisesta rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään sekä palkinnon luovuttamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista tai Järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista, jotka saattavat vaikuttaa esimerkiksi palkinnon hyödyntämiseen.

Verotus
Järjestäjä vastaa arpajaisverosta. Järjestäjä antaa tiedon palkinnoista ja palkinnonsaajan tarpeellisista henkilötiedoista veroviranomaisille voimassaolevien verosäännösten edellyttämän mukaisesti.