Nyt tilaajaa hemmotellaan! Tilaajana saat nyt lukea kaikki Sanoman aikakauslehtiä verkossa. Ulottuvillasi on 15 huippulehteä.

Tilaajana voit nyt lukea kaikkia Sanoman aikakauslehtiä digitaalisesti. Digilehdet-palvelussa käytössäsi ovat KK:n lisäksi Cosmopolitan, ET, ET Matkaopas, ET Terveys, Gloria, Glorian Koti, Glorian ruoka & viini, Hyvä Terveys, Meidän Perhe, Me Naiset, Sport, Suuri Käsityö,Tiede ja Vauva.

Kunkin lehden uusin numero ilmestyy Digilehdet-palveluun samana päivänä kun se ilmestyy paperipainoksenakin. Palvelussa on lehtiä vuoden 2015 alusta asti.

Näin saat edun käyttöön

Jos sinulla jo on digilukemiseen tarvittavat tunnukset, kirjaudu sisään Digilehdet-palveluun etusivun yläkulmasta olevasta Kirjaudu-painikkeesta.

Ellet ole vielä ottanut tilaukseesi kuuluvaa digiominaisuutta käyttöön, tee se ensin osoitteessa https://oma.sanoma.fi/aktivoi/digilehdet. Aktivoinnin jälkeen pääset kirjautumaan suoraan digilehdet.fi-palveluun.

Ellei sinulle vielä tule KK:ta, tilaa se täältä

Ellei sinulle vielä tule Suuri Käsityö -lehteä, tilaa se täältä

Lue lisää Digilehdet-palvelusta täältä.

 

Arja - Kodin Kuvalehti
Seuraa 
Liittynyt12.8.2014

Tilaajana voit nyt lukea kaikkia Sanoman aikakauslehtiä ilmaiseksi

Ria Hafren kirjoitti: OK. Hieno etu! MUTTA: Olen rekisteröitynyt Sanoma.fi:hin Käyttäjätunnuksella riahafren10@gmail.com . Sähköpostiviestissä oli vanha sähköpostiosoitteeni. Miten voin kirjautua digilehti-palveluun?? Pyydän nöyrimmäisesti :0) teitä vastaamaan sähköpostiini: riahafren10@gmail.com . Halauksin mökiltä. Ria Hei Ria, kiitos viestistäsi ja pahoittelen, että et ole päässyt kirjautumaan digilehtipalveluun. Välitin viestisi digilehtien tukeen ja pyysin, että he ottavat sinuun yhteyttä.
Lue kommentti
Ria Hafren
Seuraa 
Liittynyt17.8.2015

Tilaajana voit nyt lukea kaikkia Sanoman aikakauslehtiä ilmaiseksi

OK. Hieno etu! MUTTA: Olen rekisteröitynyt Sanoma.fi:hin Käyttäjätunnuksella riahafren10@gmail.com . Sähköpostiviestissä oli vanha sähköpostiosoitteeni. Miten voin kirjautua digilehti-palveluun?? Pyydän nöyrimmäisesti :0) teitä vastaamaan sähköpostiini: riahafren10@gmail.com . Halauksin mökiltä. Ria
Lue kommentti

Poimi viisi vinkkiä ikimuistoisen illallisen järjestämiseen ja kerro, kenelle sinä haluaisit tarjota sellaisen. Voit voittaa unelmiesi illallisen valitsemassasi seurassa.

Romanttinen illallinen tarkoittaa yhdelle kuohuviiniä ja tapaksia kotisohvalla, toiselle yhdessä tehtyä sushia ja kolmannelle kolmen ruokalajin illallista ravintolassa. Tärkeintä ei ole, missä ollaan ja mitä syödään – tärkeintä on, että tunnelma on hyvä ja ruoka maistuvaa.

Nämä viisi vinkkiä auttavat sinua suunnittelemaan romanttisen illallisen sille, joka sen mielestäsi ansaitsee:

 1. Älylaitteet pois.
  Sopikaa, että laitatte älylaitteet pois ja keskitytte vain tähän hetkeen. Mikään ei pilaa tunnelmaa tehokkaammin kuin se, että toinen vilkuilee koko ajan iltapäivälehden uutisvirtaa tai työsähköpostia.
 2. Valmistele etukäteen.
  Jos kokkaat itse, tee kaikki mahdolliset valmistelut etukäteen. Esimerkiksi monet kylmät alkupalat, kastikkeet ja tahnat voi valmistaa jo edellisenä päivänä tai muutamaa tuntia ennen ruokailua. Tällöin ne ehtivät tekeytyä rauhassa, ja sinulle jää aikaa muuhunkin kuin keittiössä hääräämiseen. 
 3. Panosta raaka-aineisiin.
  Muista, että ruoassa tärkeintä ovat hyvät ja tuoreet raaka-aineet. Niissä ei kannata pihistellä.
 4. Valitse paikka huolella. 
  Perinteisen ravintolan tai kotikeittiön lisäksi tunnelmallisen illallisen voi kattaa vaikkapa parvekkeelle, takapihalle, puistoon tai rantakalliolle. Vain mielikuvitus on rajana!
 5. Palkkaa kokki.
  Jos on tarkoitus keskittyä vain rentoutumiseen mutta olla kuitenkin kotona, palkkaa kokki kotiin. Näin illan voi aloittaa vaikka leffaa katsomalla tai lautapeleillä sillä aikaa, kun ruoka valmistuu keittiössä.

Kerro, kenelle sinä haluaisit tarjota ikimuistoisen, romanttisen illallisen. Täytä alla olevaan lomakkeeseen myös yhteystietosi ja klikkaa ”Lähetä”.

Arvomme kaikkien osallistuneiden kesken romanttisen illallisen, jonka kokkaa huippukokki Teresa Välimäki.

Lue arvonnan säännöt ja lisää palkinnosta täältä.

Aidon liemen maku

Tiivistetyt,  korkealaatuiset Knorr® Fond ”du Chef” 
-fondit antavat ruoalle täyteläisen maun. Fondit
on valmistettu huolella valituista raaka-aineista,
eivätkä ne sisällä lisättyjä arominvahventeita,
säilöntäaineita tai keinotekoisia väriaineita.
Makuvaihtoehtoja on kuusi: kana-, liha-, kasvis-,
kala- ja tumma liha -annosfondi.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Järjestäjä
Berner Oy, jäljempänä ”Järjestäjä”, järjestää Kikkoman Teriyaki -arvonnan, jäljempänä ”Arvonta”.

Sääntöjen soveltaminen
Näitä sääntöjä sovelletaan Järjestäjän osoitteessa http://www.kodinkuvalehti.fi/artikkeli/kaupallinen-yhteistyo/kikkoman-te... järjestämään Arvontaan.

Osallistumisen ehdot
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa pysyvästi asuvat 18 vuotta täyttäneet henkilöt pois lukien Järjestäjän työntekijät. Osallistumalla Arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä.

Henkilötietojen käsittely
Järjestäjä ei käytä eikä luovuta annettuja yhteystietoja suoramarkkinointitarkoituksiin. Osallistumisen yhteydessä annettua puhelinnumeroa ja osoitetietoja käytetään vain voittajien tavoittamiseen ja mahdollisten palkintojen toimittamiseen. Arvontaan osallistuvat henkilöt hyväksyvät osallistuessaan, että he saattavat saada sähköpostitse tietoa liittyen Arvontaan.

Osallistuminen ja arvonta-aika
Arvontaan voi osallistua 21.3.-18.4. välisenä aikana. Osallistuminen tapahtuu täyttämällä sivulla http://www.kodinkuvalehti.fi/artikkeli/kaupallinen-yhteistyo/kikkoman-te... olevaan lomakkeeseen siinä pyydetyt tiedot ja vahvistamalla osallistuminen painamalla Lähetä-painiketta. Arvontaan voi osallistua vain internetissä. Epäselvästi tai vajavaisin tiedoin täytettyjä osallistumisia ei huomioida.

Palkinnot ja voittajan valinta
Arvonnan järjestäjä valitsee neljä mielenkiintoisinta ideaa, jotka palkitaan. Voittajien vinkit/reseptit kuvataan ja ne julkaistaan Sanoman medioissa.
Arvonnan palkintona on neljä (4 kpl) tuotepakettia, joihon kuuluu Kikkoman Teriyaki -tuotteita, Natalia Tolmatsovan ja Alisa Wilskan Halparuokakirja sekä Kikkoman-tuotteita. Yhden palkinnon arvo on 50 euroa. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. Voittajat valitaan viikolla 17. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Voittoideasta tuotettava sisältö
Osallistumalla arvontaan ja voiton osuessa kohdalle osanottaja myöntää oikeuden käyttää voittajan etunimeä ja kuvattuja kuvia järjestäjän omissa, Kodin Kuvalehden ja Me Naisten kanavissa ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

Palkintojen luovutus ja voittajan julkistus
Järjestäjä ilmoittaa viipymättä arvonnan suorittamisen jälkeen arvontavoitoista voittajille sähköpostitse, puhelimitse tai postitse. Jos voittajaa ei tavoiteta hänen osallistumisensa yhteydessä antamien yhteystietojen kautta, arvotaan tilalle uusi voittaja.

Järjestäjän vastuunrajoitus
Järjestäjän vastuu Arvontaan osallistumisesta rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään sekä palkinnon luovuttamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä taikka osallistumisesta, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista tai Järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista, jotka saattavat vaikuttaa esimerkiksi palkinnon hyödyntämiseen.

Verotus
Järjestäjä vastaa arpajaisverosta. Järjestäjä antaa tiedon palkinnoista ja palkinnonsaajan tarpeellisista henkilötiedoista veroviranomaisille voimassaolevien verosäännösten edellyttämän mukaisesti.

Oletko kehitellyt voittamaton reseptin, jonka kruunaat Kikkomanin Teriyaki-kastikkeilla? Tai onko sinulla lyömätön vinkki soijakastikkeen käyttöön, jonka haluat jakaa kaikille?  Kerro ideasi ja voit voittaa Teriyaki-aiheisen palkinnon.

Soijakastike on hyvä pohja muun muassa marinadeille. Lisäksi soijakastike sopii melkeinpä minkä tahansa ruoan maustamiseen suolan sijasta. Soijakastikkeessa on suolan lisäksi syvä umamin maku, joka korostaa ruoan raaka-aineiden omaa makua. Kikkoman soijakastike on valmistettu neljästä luonnollisesta raaka-aineesta: soijapavuista, vehnästä, vedestä ja suolasta. Kastike on valmistettu luonnollisella puoli vuotta kestävällä käymismenetelmällä. Tämän vuoksi syvä aromi ja väri syntyvät ilman lisäaineita!

Keräämme nyt ideoita, vinkkejä ja reseptejä siitä, miten sinä hyödynnät Teriyaki-kastikkeita tai soijakastiketta ruoanlaitossa. Valitsemme neljä parasta ideaa, jotka vievät Teriyaki-kastikkeiden käytön seuraavalle tasolle. Voittajien vinkit ja reseptit kuvataan ja ne julkaistaan Sanoman medioissa.

Palkintopakettiin kuuluu Kikkoman Teriyaki -tuotteita, Natalia Tolmatsovan ja Alisa Wilskan Halparuokakirja sekä Kikkoman-tuotteita. Yhden palkinnon arvo on 50 €. Osallistu kilpailuun sivun alaosassa ja olet askeleen lähempänä voittoa!

» Lue arvonnan säännöt ja lisää palkinnosta täältä

Kikkomanin käyttövalmiit Teriyaki-kastikkeet ja -marinadit tekevät maustamisen helpoksi. Viidellä eri makuvaihtoehdolla loihdit ruokaan kuin ruokaan ripauksen aasialaista makumaailmaa.  Teriyaki-sana on japania ja muodostuu sanoista kiiltää (teri) ja grillata tai paistaa (yaki). Ruoanvalmistusmenetelmänä teriyaki tarkoittaa raaka-aineiden marinoimista soijapohjaisella kastikkeella ennen kypsentämistä tai raaka-aineiden valelua maustekastikkeella ruoanvalmistuksen aikana.

Kikkomanin Teriyaki-kastikevalikoimasta löytyy viisi eri vaihtoehtoa:
Klassinen Teriyaki marinadi- ja grillikastike sopii erinomaisesti paistettujen lihojen ja kasvisten ystäville. Hunajalla maustettu Teriyaki BBQ-kastike puolestaan sopii dippikastikkeeksikin. Aromikkuutta ruokaan tuo Paahdetulla valkosipulilla maustettu Teriyaki-kastike, joka sopii erinomaisesti myös nopeaan ruoanvalmistukseen. Uusimmat kastikkeet ovat gluteeniton Teriyaki-marinadi sekä Paahdetuilla seesaminsiemenillä maustettu Teriyaki-kastike, joka korostaa ruoan luonnollista makua jo pienellä lorauksella.

Suurin latauskoko 2 MB. Sallitut muodot jpg, gif, png.
Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.