Nyt tilaajaa hemmotellaan! Tilaajana saat nyt lukea kaikki Sanoman aikakauslehtiä verkossa. Ulottuvillasi on 15 huippulehteä.

Tilaajana voit nyt lukea kaikkia Sanoman aikakauslehtiä digitaalisesti. Digilehdet-palvelussa käytössäsi ovat KK:n lisäksi Cosmopolitan, ET, ET Matkaopas, ET Terveys, Gloria, Glorian Koti, Glorian ruoka & viini, Hyvä Terveys, Meidän Perhe, Me Naiset, Sport, Suuri Käsityö,Tiede ja Vauva.

Kunkin lehden uusin numero ilmestyy Digilehdet-palveluun samana päivänä kun se ilmestyy paperipainoksenakin. Palvelussa on lehtiä vuoden 2015 alusta asti.

Näin saat edun käyttöön

Jos sinulla jo on digilukemiseen tarvittavat tunnukset, kirjaudu sisään Digilehdet-palveluun etusivun yläkulmasta olevasta Kirjaudu-painikkeesta.

Ellet ole vielä ottanut tilaukseesi kuuluvaa digiominaisuutta käyttöön, tee se ensin osoitteessa https://oma.sanoma.fi/aktivoi/digilehdet. Aktivoinnin jälkeen pääset kirjautumaan suoraan digilehdet.fi-palveluun.

Ellei sinulle vielä tule KK:ta, tilaa se täältä

Ellei sinulle vielä tule Suuri Käsityö -lehteä, tilaa se täältä

Lue lisää Digilehdet-palvelusta täältä.

 

Arja - Kodin Kuvalehti
Seuraa 
Liittynyt12.8.2014

Tilaajana voit nyt lukea kaikkia Sanoman aikakauslehtiä ilmaiseksi

Ria Hafren kirjoitti: OK. Hieno etu! MUTTA: Olen rekisteröitynyt Sanoma.fi:hin Käyttäjätunnuksella riahafren10@gmail.com . Sähköpostiviestissä oli vanha sähköpostiosoitteeni. Miten voin kirjautua digilehti-palveluun?? Pyydän nöyrimmäisesti :0) teitä vastaamaan sähköpostiini: riahafren10@gmail.com . Halauksin mökiltä. Ria Hei Ria, kiitos viestistäsi ja pahoittelen, että et ole päässyt kirjautumaan digilehtipalveluun. Välitin viestisi digilehtien tukeen ja pyysin, että he ottavat sinuun yhteyttä.
Lue kommentti
Ria Hafren
Seuraa 
Liittynyt17.8.2015

Tilaajana voit nyt lukea kaikkia Sanoman aikakauslehtiä ilmaiseksi

OK. Hieno etu! MUTTA: Olen rekisteröitynyt Sanoma.fi:hin Käyttäjätunnuksella riahafren10@gmail.com . Sähköpostiviestissä oli vanha sähköpostiosoitteeni. Miten voin kirjautua digilehti-palveluun?? Pyydän nöyrimmäisesti :0) teitä vastaamaan sähköpostiini: riahafren10@gmail.com . Halauksin mökiltä. Ria
Lue kommentti

Kakkukausi on kuumimmillaan: äitienpäivä, valmistujaiset, rippijuhlat ja kesähäät. Mutta on kakkuun aihetta ilman juhlaakin! Tuoreista raaka-aineista leivotut säilöntäaineettomat pakastekakut saavat arjenkin maistumaan. Mikä on sinun suosikkisi?


 

Dr. oetkerin uudet My Sweet Deli -pakastekakut ja -leivonnaiset on valmistettu perinteisillä resepteillä tuoreista ja lähellä tuotetuista raaka-aineista. Leivonnaisissa ei ole käytetty lainkaan säilöntäaineita.

Vinkki! Voit koristella klassisen New York Cheese Cake -juustokakun marjoilla, hedelmillä tai muilla mieleisilläsi koristeilla. Katso lisää koristeluvinkkejä>>

Kaupallinen yhteistyö

Nämä ehdot koskevat kakkuäänestystä, jonka Dr. Oetker järjestää. Voidakseen osallistua arvontaan täytyy asua Suomessa, olla täyttänyt 18 vuotta ja hyväksyä seuraavat yleiset ehdot:

 • Arvonta on käynnissä 8.5.-4.6.2017
 • Arvontaan voi osallistua äänestämällä suosikkikakkuaan ja jättämällä yhteystietonsa lomakkeeseen.
 • Luovutettuja henkilötietoja ei tulla käyttämään suoramarkkinointitarkoituksiin
 • Osallistuneiden kesken arvotaan 1 kpl  160 € lahjakortteja, jonka voi käyttää Iiittalan myymälöissä ja verkkokaupassa. Palkintosummalla voi lunastaa itselleen Iittalan Kastehelmi –astiaston, joka sisältää kakkutarjottimen (24 cm) ja 6 kpl kakkulautasia (17 cm).
 • Lisäksi viikoittain arvotaan 5 kpl Dr. Oetker -kakkuveitsiä (arvo n. 15 €).
 • Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.
 • Arvonnan järjestäjä sitoutuu maksamaan palkintojen arpajaisverot. Palkintoja ei voi vaihtaa muuksi hyödykkeeksi.
 • Arvonnan järjestäjän enimmäisvastuu osanottajia kohtaan ei ylitä missään tilanteessa näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa. Dr. Oetker ei vastaa mistään välillisistä tai epäsuorista vahingoista.
 • Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista vahingoista, jotka syntyvät virheellisistä kampanjan järjestäjälle toimitetuista yhteystiedoista.
 • Arvonnan järjestäjä varaa oikeuden poistaa loukkaavat kommentit.
 •  Dr. Oetkerin tai Sanoma Media Finlandin työntekijät eivät voi osallistua arvontaan.

Takaisin osallistumissivulle>>

Japanilaisen keittiön klassikkomaku teriyaki tuo kesäruokiin makean tummia aasialaisia aromeja. Keräsimme Kodin Kuvalehden lukijoilta parhaat vinkit Kikkoman Teriyaki -kastikkeiden käyttöön. Tässä neljä helppoa ja herkullista käyttötapaa kastikkeille.

Teriyaki-sana on japania ja muodostuu sanoista kiiltää (teri) ja grillata tai paistaa (yaki). Ruoanvalmistusmenetelmänä teriyaki tarkoittaa raaka-aineiden marinoimista soijapohjaisella kastikkeella ennen kypsentämistä tai raaka-aineiden valelua maustekastikkeella ruoanvalmistuksen aikana.

Kikkoman Teriyaki -kastikkeilla on helppo marinoida kesäruoat ja paistaessa niihin saa herkullisen kiiltävän pinnan.  Viidellä eri makuvaihtoehdolla ruokaan kuin ruokaan loihtii ripauksen aasialaista makumaailmaa, ja kastikkeet sopivat monipuolisesti lihan, kanan, kalan ja kasvisten maustamiseen.

Kysyimme Kodin kuvalehden lukijoilta millaisen ruoan he kruunaavat teriyakikastikkeilla. Mukana resepteissä oli tofua, lohta, kanaa ja katkarapuja. Nämä neljä Teriyaki-käyttöideaa palkittiin Kikkoman-tuotteilla sekä Natalia Tolmatsovan ja Alisa Wilskan Halparuokakirjalla. Kokeile helppoja ohjeita!

Valkosipuli-teriyakilohi ja paksoi

”Maustan teriyakikastikkeella grillatun lohen.”
-Janne, Turku

Marinoi lohifileet paahdetulla valkosipulilla maustetulla Kikkoman Teriyaki-kastikkeella. Paista fileisiin hyvä paistopinta pannulla. Lisää mukaan paksoita ja teriyakikastiketta. Kypsennä pari minuuttia ja tarjoile riisin kanssa.

Seesami-teriyakikatkaravut ja nuudelikulho

”Lisään kastiketta nuudelisalaattiin.”
-Alma, Joensuu

Paista katkaravut paahdetuilla seesaminsiemenillä maustetussa Kikkoman Teriyaki-kastikkeessa nopeasti kuumalla pannulla. Kokoa riisinuudeleiden päälle kulhoon katkarapuja, vihanneksia ja versoja.

Hunajaiset teriyakikanankoivet   

”Maustan hunajaisella kastikkeella kanan.”
-Anne, Oulu

Grillaa kanankoivet ja sivele pintaan loppuvaiheessa hunajalla maustettua Kikkoman Teriyaki BBQ -kastiketta. Ripottele pinnalle kevätsipulia, chiliä ja paahdettuja cashew-pähkinöitä!

 

Teriayki-marinoidut tofuvartaat

”Marinoin kastikkeella maustamattoman tofun.”
-Jessica, Porvoo

Sekoita tofukuutioihin Kikkoman Teriyaki -marinadikastiketta ja anna maustua pari tuntia.
Pujota tofut ja kesäkurpitsanauhat varrastikkuihin. Sivele pintaan lisää marinadikastiketta ja grillaa.

» Lisää Teriyaki-reseptejä www.kikkoman.fi

Kikkomanin Teriyaki-kastikevalikoimasta löytyy viisi eri vaihtoehtoa. Klassinen Teriyaki marinadi- ja kastike sopii erinomaisesti paistettujen lihojen ja kasvisten ystäville. Hunajalla maustettu Teriyaki BBQ-kastike puolestaan sopii dippikastikkeeksikin. Aromikkuutta ruokaan tuo Paahdetulla valkosipulilla maustettu Teriyaki-kastike, joka sopii erinomaisesti myös nopeaan ruoanvalmistukseen. Uusimmat kastikkeet ovat gluteeniton Teriyaki-marinadi sekä Paahdetuilla seesaminsiemenillä maustettu Teriyaki-kastike, joka korostaa ruoan luonnollista makua jo pienellä lorauksella.