Kaupallinen yhteistyö

Pimenevät illat houkuttavat viettämään yhä enemmän aikaa sisältiloissa. Syystunnelmointiin sopii hyvin juustoilta, jossa saa hyvällä omatunnolla keskittyä herkutteluun.

Juustolautaselle kannattaa koota erilaisia juustoja, sillä makuja on varmasti yhtä monta kuin pöydän ympärille istahtavia ihmisiä. Juustoja on hyvä varata noin 100-150 grammaa henkilöä kohti.
 

2722669

Kokoa suurelle Paratiisi-vadille sekä pehmeän että voimakkaan makuisia juustoja.

Nosta juustot jääkapista noin tuntia ennen tarjoilua, jotta niiden aromit ovat tarjoiluhetkellä parhaimmillaan.

Kata pöytään kauniit Paratiisi-astiat ja varaa jokaiselle juustolle oma veitsi, jotta maut eivät sekoitu. Muista säilyttää kattauksessa rentous; eripariaterimet tai muruset pöytäliinalla eivät haittaa.

Juustojen kanssa tarjottaviksi sopivat muun muassa grissinit, erilaiset pähkinät sekä hedelmät, esimerkiksi päärynät ja viikuna. Nosta pöytään myös muutamaa erilaista leipää, kuten makeaa saaristolaisleipää ja täysjyväpatonkia. Kokeile juustojen kanssa myös suklaata – makuyhdistelmä voi yllättää!


Juustoillan makeaksi päätökseksi sopii esimerkiksi itse leivottu päärynäpiirakka.

Äänestämällä omaa suosikkiasi kuudesta Paratiisi-kattauksesta osallistut neljän hengen Paratiisi-astiasarjan arvontaan.

Paratiisi on astiasarjojen klassikko, joka sopii niin perinteiseen kuin moderniin kattaukseen. Kata Paratiisi sellaisenaan tai yhdistele muihin astioihin – sadonkorjuuteemaa toistava kuviointi tuo väriä ja runsautta kattaukseen. Poimi alta monipuoliset kattausideat ja äänestä suosikkikattauksesi.

 

1. Pihakattaus

Tarjoa syksyn herkullisin keittolounas pihatalkoiden lomassa Paratiisi-mukeista. Lue lisää kattauksesta täältä.

 

2. Oma hetki - kattaus yhdelle

Opettele ottamaan aikaa itsellesi. Voit hemmotella Sinua esimerkiksi mehevällä, Paratiisi-mukissa nopeasti valmistuvalla porkkanakakulla, jonka ohjeen löydät täältä.

 

3. Peli-ilta ystävien kesken

Hyvän tunnelman luovat seuran lisäksi tyylikäs kattaus. Lue vinkit hauskan peli-illan järjestämiseen täältä.

 

4. Herkullinen juustoilta

Juustoillassa saa herkutella hyvällä omatunnolla. Katso vinkit juustotarjottimen kokoamiseen täältä.

 

5. Hetki arjen yläpuolella

Jokainen ansaitsee toisinaan juhlahetken arjen keskelle. Pienetkin teot ja asiat luovat juhlan tuntua. Katso vinkit arjen yläpuolelle nousemiseen täältä.

 

6. Aamiainen mummolassa

Mummolan kiireettömien aamujen tunnelmassa on jotakin taianomaista. Aamiaispöydässä on tarjolla oman puutarhan satoa. Poimi ihanan uuniomenasmoothien resepti täältä.

 

Äänestys on päättynyt.

Valitse suosikkisi ja osallistu 16.10.2016 mennessä. Palkinto arvotaan kaikkien äänestäneiden kesken. Lue arvonnan säännöt täältä.