Kuori perunat ja sipuli. Raasta raastimen karkealla terällä. Sekoita kaikki aineet kulhossa pihvimassaksi.

Kuumenna voita pannulla. Muotoile löysästä massasta vedellä kostutetuin käsin litteitä pihvejä suoraan pannulle. Voit nostella niitä pannulle myös pikkukauhalla. Paista pihvit miedolla lämmöllä molemmin puolin kypsiksi.

Kuori lisäkesipulit ja leikkaa ohuiksi renkaiksi. Paista keskilämmöllä voissa pannulla pehmeiksi ja vaaleanruskeiksi. Mausta. suolalla ja pippurilla.

Nosta paistetut sipulirenkaat jauhemaksapihvien päälle. Tarjoa pihvit perunamuusin ja puolukoiden kanssa.

Resepti

Annoksia:
4
Vaikeustaso:
Kohtalainen

Resepti

300
g
perunaa
1
kpl
sipulia
300
g
naudan maksaa jauhettuna
1
kpl
kananmunia
2
tl
suolaa
1
tl
meiramia
pippuria
voita

Lisäksi

4
kpl
sipulia
voita
suolaa
mustapippuria
puolukoita

Hummuksen voi maustaa myös porkkanalla tai punajuurella. 

Resepti

Annoksia:
6
Vaikeustaso:
Helppo

Parsakaalihummus

Puolita ja pese parsakaali. Irrota kukinnot ja paloittele pienemmäksi.

Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen ja soseuta tasainen massa. Lisää tarvittaessa öljyä tai vettä. Tarkista maku.

Laita kulhoon ja anna maustua jääkaapissa pari tuntia.

Valuta hummuksen päälle oliiviöljyä ja ripottele pintaan paprikajauhetta. Tarjoa palttoonappien tai ruisnachojen kanssa.

½ parsakaali
2
dl
kikherneitä
3
rkl
sitruunamehua
3
rkl
oliiviöljyä
1
valkosipulinkynsi
1–2 rkl tahinia
½ tl juustokuminaa
suolaa
mustapippuria
Päälle
oliiviöljyä
paprikajauhetta