Tee itse tai käytä puolivalmisteita, miten vain aika riittää.

Maanantai: broilerisalaatti

Broileria, juustoa, hedelmiä...

 

 

Tiistai: rucola-tomaattitagliatelle

Myös valkosipuli sopii tähän pastaan.

 

 

Keskiviikko: pavut ja kantarellikastike

Kantarellikastikeen voi tarjota kalan tai lihan lisukkeena.

 

 

Torstai: gorgonzolapizza

Lisää rucola vasta valmiin pizzan päälle.

 

 

Perjantai: lihapullapasta

Jos teet itse lihapullat, aikaa menee vain vähän enemmän.

 

 

Lauantai: kana-kasvispata

Koko ateria yhdessä padassa.

 

 

Sunnuntai: grillattua possua

Grillaa possun sisäfilee kokonaisena.

 

 

 

Jos haluat tehdä vielä ruokaisamman salaatin, lisää siihen juustopaloja.

Maanantai: uunipasta

Ruskista, keitä, sekoita ja uuniin!

 

 

Tiistai: tomaatti-fetapaistos

Tarjoa paistosta lihan tai kalan lisukkeenä.

 

 

Keskiviikko: kookos-nuudeli-lohikeitto

Kurkuma värjää keiton auringon keltaiseksi.

 

 

Torstai: italialainen leipäsalaatti

Laita salaattiin kuivahtaneet leivänjämät.

 

 

Perjantai: jauhelihalaatikko

Jauhelihalaatikolla on munakoiso-tomaattisydän.

 

 

Lauantai: lohta ja kukkakaalipyreetä

  Tarjoa lohimedaljongit pyreen ja salaatin kanssa.

 

 

Sunnuntai: japanilaiset riisilihapullat

Riisinyytin sisältä paljastuu mehukas lihapulla.

 

 

 

Sunnuntain aamupalalla maistuvat herkulliset jauhelihamuffinit.

Maanantai: perunagratiini

Keitä perunat ja ruskista jauheliha jo edellisenä iltana, niin saat nopeasti valmista töiden jälkeen.

 

 

Tiistai: Tomaattikeitto pappa al pomodoro

Tomaattikeitto lämmittää kylminä syyspäivinä.

 

 

Keskiviikko: bataatti-lohilaatikko

Bataatti ja lohi, toimiva yhdistelmä!

 

 

Torstai: savukalapasta

Kylmä savukalakastike valmistuu sillä aikaa kuin pasta kiehuu.

 

 

Perjantai: kikherne-kanacurry ja viljariisiä

Voit käyttää curryyn myös pakastepinaattia.

 

 

Lauantai: kasviskokin inkivääri-tofuvokki

Vokki on kasvissyöjän pikaruokaa.

 

 

Sunnuntai: jauhelihamuffinit

Muuntele täytettä maustetuilla tuorejuustoilla.

 

 

 

Maanantai: intialainen kasvissosekeitto

Garam masala ja korianteri maustavat kasvissosekeiton.

 

 

Tiistai: alppimakaroni

Appenzeller- tai raclette-juusto sopivat mainiosti alppimakaroniin.

 

 

Keskiviikko: tonnikalapihvi

Valkosipuli ja inkivääri antavat makua marinadille.

 

 

Torstai: vihersalaatti ja kanelikastike

Syö salaatti sellaisenaan tai kalan lisukkeena.

 

Perjantai: burgundinpata

Hauduta pataa pari tuntia kannen alla miedossa lämmössä.

 

 

Lauantai: kala-raparperirullat

Raparperisiivut saavat potkua chilistä.

 

 

Sunnuntai: juhlava suppilovahverokeitto

Nyt äkkiä suppismetsään raaka-aineita hakemaan!

 

 

 

Viikolla 38 grillataan halloumia ja erilaisia lihoja.

Maanantai: maalaissalaatti

Voit valmistaa broilerinfileet myös grillissä.

 

 

Tiistai: lohi-kasvispasta

Pastaan käy myös mikä tahansa savukala.

 

 

Keskiviikko: kana-perunakeitto

Pakastekasviksien tilalla voit käyttää myös tuoreita juureksia.

 

 

Torstai: linssi-kasvispata

Linssit ovat voimaruokaa.

 

 

Perjantai: halloumijuusto-melonisalaatti grillissä

Lado vadille vuorotellen lämmintä juustoa ja melonia.

 

 

Lauantai: uunilohi

Uunilohen kanssa tarjotaan keitettyjä perunoita.

 

 

Sunnuntai: mixed grill -sekalihavartaat

Lihan sekaan voit tikuttaa myös kasviksia.