Luontoilta kertoo, mitä tälläkin siivekkäällä on mielessään.

Kun lataat kuunneltavan ohjelman kännykkääsi, voit nauttia siitä milloin vain.

Uutisraportissa on asiaa ilman pönötystä

Uutisraportti on yhtä kuin Helsingin Sanomien toimittajat puhumassa ajankohtaisista aiheista turhia jännittämättä. Tavoitteena on saada kuulijalle sellainen olo kuin tämä istuisi puhujien kanssa drinksuilla.

Uutisraportti

Alec Baldwin tekee hienoja haastatteluja

Newyorkilaisella Wnyc-radiokanavalla lähetettävässä ohjelmassa näyttelijä Alec Baldwin haastattelee taiteilijoita ja poliitikkoja. Viime talvena Baldwin sai vieraakseen säveltäjä Esa-Pekka Salosen. Jakso on yhä kuunneltavissa.

Here’s The Thing with Alec Baldwin

Mahadura & Özberkan on virkistävää uutta

Naiskaksikko Susani Mahadura ja Yagmur Özberkan pohtii Yle Puheen talkshow’ssa, mitä erilainen naiseus on ja miten se näkyy nyky-Suomessa. Jokaisessa jaksossa on myös studiovieraita.

Mahadura & Özberkan

Rahapodi: Lisää rahaa, kyllä kiitos!

Rahasta saa puhua ja sitä saa haluta lisää. Nettipankki Nordnetin Rahapodissa käsitellään säästämistä ja sijoittamista. Ohjelmaan voi ehdottaa omia aiheita.

Rahapodi

Luontoilta on parasta iltateen ääressä

Luontoillan asiantuntijakaarti kokoontuu Radio Suomen studioon kerran kuussa. Asiantuntijoiden luontopuhe on ihanan rauhoittavaa.

Luontoilta

The Sporkful on todellista rakkautta ruokaan

Ruuasta voi intoilla loputtomasti, mutta tässä englanninkielisessä ohjelmassa se tehdään mukavan maanläheisesti. Ruokahehkutukset saattavat tosin aiheuttaa hillittömän himon matkustaa Yhdysvaltoihin syömään.

The Sporkful

Monen koti on niin täynnä tavaraa, että paras joululahja on sellainen, joka ei jää sinne viemään tilaa. 

Lue, millaisia aineettomia tai kulutettavia lahjoja Kodin Kuvalehden lukijat suosivat.

1. "Perheessämme on sopimus, että aikuisille viedään lahjaksi syötävää, jos menemme heille jouluvierailulle.” - Revontuli

2. "Minusta ihanin lahja olisi lahjakortti imuroimiseen tai ikkunoiden pesuun.” - Eija

”Lahjavaikeudet helpottivat, kun päätimme miehen kanssa, että emme lahjo toisiamme. Vanhemmilleni ostan teatteriliput kimpassa sisareni kanssa.” - Kristiina

"Edullisiakin muistamisia löytyy Kirkon ulkomaanavun Toisenlainen lahja- ja World Visionin Lahjaksi lehmä -sivuilta netistä.” - Tanja

”Aikuistalous ei tarvitse krääsää. Ennemmin syödään hyvin ja säästetään rahat vaikka matkaan.” - Kiukiu

”Lahjoitamme lahjarahat hyväntekeväisyyteen. Muistamme toisiamme yhteisellä hetkellä tai soitolla.”- Tarja

”Annan itse tehdyn lahjakortin, joka oikeuttaa hierontaan tai herkkuateriaan.”- Anni

 

Suklaaövereistä tuntee joulun.

Rennoimmin pikkujoulutunnelmaan pääsee, kun vetäisee viltin korviin ja avaa television. Listasimme tv-ohjelmat, joita katsomalla juhlahumu tarttuu.

Luukut auki: Joulukalenteri

Tämän vuoden Joulukalenteri jatkaa tarinaa, johon vuonna 2014 esitetty Porokuiskaajan arvoitus loppui. Vauhtia fantasiaseikkailuun tuovat tietokone-efektit, ja rooleissa nähdään mm. Vesa Vierikko ja Kreeta Salminen. Joulukalenteri: Jäätävä seikkailu, aamuisin ja iltaisin Pikku Kakkosessa 1.12. alkaen.

Sadun hohtoa Lontoon kujilla: Charles Dickensin ihmemaa

Jouluyönä Lontoon kujilla tapahtuu murha. Tästä alkaa uusi kymmenosainen brittisarja, joka sovittaa Charles Dickensin tunnetuimmat teokset uuteen uskoon. Charles Dickensin ihmemaa, Yle TV 1 pe klo 19.

Kättely koukuttaa: Linnan juhlat

Vasta kun Suomen kansa tokenee Linnan juhlista, se pystyy keskittymään jouluun. Tosijuhlija istahtaa sohvalle itsenäisyyspäivänä 6.12. jo klo 13.05, jolloin Yle aloittaa Kohti Linnan juhlia -lähetyksen. Kättely alkaa klo 18.50.

Perhekriisi ranskalaisittain: Eräs joulutarina

Tragikomedia ranskalaisperheen joulunvietosta kertoo rakkaudesta, anteeksiannosta ja sotkuisista sukulaissuhteista. Catherine Deneuve loistaa roolissa epävakaan perheensä epävakaana keskipisteenä. Eräs joulutarina (2008), nähtävissä Yle Areenassa 24.12. asti. 

Lahjojen laita on nyt näin.