KK etsii koiranpentua kansikuvauksiin joulukuun alussa.

Etsintä on päättynyt. Kiitos osallistuneille!

Onko koiranpentusi maailman suloisin? Jaksaako se näyttää halattavalta jopa kaksi minuuttia yhteen menoon? Haluatko tarjota sille ja itsellesi unohtumattoman päivän? KK etsii koiranpentua kansikuvauksiin keskiviikkona 9. joulukuuta. Kuvaukset kestävät pari tuntia, ja ne pitää tehdä aamuyhdeksän ja iltapäiväviiden välillä.

Kuvaukset järjestetään Helsingissä osoitteessa Porkkalankatu 20. KK korvaa koiran ja yhden omistajan matkakulut edullisinta vaihtoehtoa käyttäen, mutta ei maksa mahdollista yöpymistä.

Ilmoittaudu mukaan lähettämällä tästä sähköpostilla koiranpentusi kuva ja tiedot sen rodusta, iästä, nimestä ja asuinpaikkakunnasta viimeistään 23. marraskuuta kello 22. Kerro myös, mikä koirassasi on ihaninta. Liitä viestiin myös puhelinnumerosi.

Toimitus valitsee kuvauksellisimman pennun kansikuvaan ja tekee finalisteista jutun nettiin. Kaikkien osallistuneiden kesken KK arpoo kolmen kirjan paketin.


Arvonnan voittaja saa nämä kirjat: Testaa koirasi älykkyysosamäärä, Koira joka kävi coffee shopissa ja Kernaasti, Jeeves.

Osallistu Kodin Kuvalehden ristikon arvontaan kirjoittamalla vastauskohtaan ristikon nuolien osoittamat sanat.

Vastaa 16.11.2016 mennessä. Kaikkien vastauksen lähettäneiden kesken arvomme 30 euron rahapalkinnon.

Yhteystiedot
Olen täysi-ikäinen ja haluan saada ensimmäisten joukossa kilpailukutsuja, ainutlaatuisia etuja ja edullisia tarjouksia Sanoma Media Finland Oy:ltä ja sen kanssa kulloinkin samaan Sanoma-konserniin kuuluvilta yhtiöiltä.
Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Kodin Kuvalehden Tämä ihana arki -juttusarja näyttää elämän sellaisena kuin se on. Nyt aiheena ovat hauskimmat piparimuotit.

Ota kuva mielellään rauhallista taustaa vasten, jotta esine näkyy mahdollisimman hyvin. Tarkista, että kuva on laadukas. Emme voi julkaista liian matalaresoluutioisia kuvia.

Kerro piparimuottisi tarina muutamalla virkkeellä. Lataa kuva ja kerro sen tarina 16.11.2016 mennessä. Kuvia julkaistaan numerossa 24.

Muista lisätä tietoihin nimesi tai nimimerkkisi. Kuvan lähetyslomake löytyy sivun alaosasta.

Kaikkien 31.12.2016 mennessä kuvakisoihin osallistuneiden kesken arvotaan Nanson 600 euron lahjakortti.

Lähettämällä kuvan kilpailuun annat oikeuden käyttää sitä Kodin Kuvalehden aineistoissa. Vain osa kuvista mahtuu lehteen, mutta kaikki lähetetyt kuvat julkaistaan netin kuvagalleriassa. Lue gallerioiden käyttöohjeet täältä.

Poimimme Kodin Kuvalehden lukijoiden lähettämistä kuvista neljä toimituksen suosikkia. Valitse niistä ihanin!

Äänestäminen tapahtuu klikkaamalla kuvan alla olevaa sinistä ympyrää.

 

 

Mikä on Kodin Kuvalehden numeron 21/2016 paras juttu? Minkä arvosanan annat kannelle? Mistä pidit, mistä et? Vastaa kyselyyn ja olet mukana arvonnassa.

Clarins Extra-Firming Mask on voidenaamio, joka poistaa väsymyksen merkkejä iholta, kiinteyttää ja kirkastaa ihon väriä. Naamio on rentouttava ja ikääntymisen merkkejä häivyttävä.

Naamion väriksi on valittu malva, koska se tunnetaan väriterapiassa rentouttavista ominaisuuksistaan. Raikas tuoksu vapautuu naamiota levitettäessä.

Arvomme kuusi palkintoa, yhden palkinnon arvo on 76 euroa.

Vastaa 16.11.2106 mennessä.

Yhteystiedot
Olen täysi-ikäinen ja haluan saada ensimmäisten joukossa kilpailukutsuja, ainutlaatuisia etuja ja edullisia tarjouksia Sanoma Media Finland Oy:ltä ja sen kanssa kulloinkin samaan Sanoma-konserniin kuuluvilta yhtiöiltä.
Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.