Tulevana viikonloppuna sanotaan kesälle heipat, kun erityisesti rannikkokaupungeissa vietetään Venetsialaisia.

Ilmassa on haikeutta, mutta myös syksyn ihanaa kirpakkuutta. Lähetä kuva, miltä kesän loppuminen sinusta näyttää!

Kuvan lähetyslomake löytyy sivun alaosasta. Lue gallerioiden käyttöohjeet täältä.

Kaikkien yhteystietonsa jättäneiden kesken arvomme kaksi kasvonaamiota. Lähetä kuvasi viimeistään 2. syyskuuta 2016 mennessä.

Osallistu Kodin Kuvalehden ristikon arvontaan kirjoittamalla vastauskohtaan ristikon nuolien osoittamat sanat.

Vastaa 14.6.2017 mennessä. Kaikkien vastauksen lähettäneiden kesken arvomme 30 euron rahapalkinnon.

Yhteystiedot

Olen täysi-ikäinen ja haluan saada ensimmäisten joukossa kilpailukutsuja, ainutlaatuisia etuja ja edullisia tarjouksia Sanoma Media Finland Oy:ltä ja sen kanssa kulloinkin samaan Sanoma-konserniin kuuluvilta yhtiöiltä.
Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Kodin Kuvalehden Tämä ihana arki -juttusarja näyttää elämän sellaisena kuin se on. Nyt aiheena ovat ulkohuussit.

Ota kuva mielellään rauhallista taustaa vasten, jotta huussi näkyy mahdollisimman hyvin. Tarkista, että kuva on laadukas. Emme voi julkaista liian matalaresoluutioisia kuvia.

Kerro ulkohuussisi tarina muutamalla virkkeellä. Lataa kuva ja kerro sen tarina 14.6.2017 mennessä. Kuvia julkaistaan numerossa 14/2017.

Muista lisätä tietoihin nimesi tai nimimerkkisi. Kuvan lähetyslomake löytyy sivun alaosasta.

Kaikkien 30.8.2017 mennessä kuvakisoihin osallistuneiden kesken arvotaan kaksi Nespresson kahvikonetta.

Palkinnon arvo on 329 euroa.

Uudella Nespresso Expert&Milk -kahvikoneella valmistuvat erilaiset kahvijuomat käden käänteessä. Käyttäjän on mahdollista valita, haluaako kahvinsa lämpimänä, kuumana vai erittäin kuumana. Lisäksi koneella voi valmistaa neljä erikokoista kahvia: ristretton, espresson, lungon sekä americanon. Integroidun maidonvaahdottimen avulla täyteläistä maitovaahtoa voi valmistaa kahviin juuri halutun määrän.

 
Lähettämällä vakuutat, että olet itse ottanut kuvan ja annat Kodin Kuvalehdelle oikeuden käyttää kuvaa Kodin Kuvalehden aineistoissa tai että sinulla on oikeus luovuttaa Kodin Kuvalehdelle edellä mainitut oikeudet. Vain osa kuvista mahtuu lehteen, mutta kaikki lähetetyt kuvat julkaistaan netin kuvagalleriassa. Lue gallerioiden käyttöohjeet täältä.

Mikä on Kodin Kuvalehden numeron 11/2017 paras juttu? Minkä arvosanan annat kannelle? Mistä pidit, mistä et? Vastaa kyselyyn ja olet mukana arvonnassa.

Arvomme vastaajien kesken Korres Wild Rose -tuotepaketin, johon kuuluu:

Wild Rose kirkastava ja ravitseva öljy kasvoille 30 ml.

Kirkastaa, ravitsee ja antaa antioksidanttista suojaa – sisältää aitoja ruusun terälehtiä. Kasvoöljy sisältää erityistä C-vitamiinin muotoa, super C:tä, joka lisää ihon kykyä hyödyntää C-vitamiinia ja jonka ansiosta kirkastava ja ihonsävyä tasoittava vaikutus on tehokas. Kirkastavaa vaikutusta on tehostettu villiruusuöljyllä, jonka C-vitamiinipitoisuus on yhdeksän kertaa korkeampi kuin appelsiinilla. Näin se korjaa pieniä juonteita ja ihon värivirheitä sekä parantaa ihon rakennetta. Sopii kaikille ihotyypeille.

Wild Rose kirkastava, kevyesti kuoriva puhdistusvoide 150 ml

Kevyesti kuoriva ja saippuaton puhdistusaine sopii päivittäiseen käyttöön ja kaikille ihotyypeille. Uudistaa ja kirkastaa ihoa sekä puhdistaa tehokkaasti ihoa kuivattamatta.

Voiteen luonnolliset kuorivat ainesosat, riisin ja kirsikan siemenet, puhdistavat iholta kuolleet solut, epäpuhtaudet ja ylimääräisen talin. Villiruusuöljy on luonnollinen C-vitamiinin lähde, joka korjaa ihon värivirheitä lisäten samalla ihon heleyttä ja kirkkautta. Kosteuttava polysakkaridi yhdessä aloeuutteen kanssa hoitaa ja rauhoittaa ihoa suojaamalla sitä ulkoisilta ärsytyksiltä.

Palkinnon arvo on 87,50 euroa. Arvomme yhden palkinnon.

Vastaa 14.6.2017 mennessä.

Yhteystiedot

Olen täysi-ikäinen ja haluan saada ensimmäisten joukossa kilpailukutsuja, ainutlaatuisia etuja ja edullisia tarjouksia Sanoma Media Finland Oy:ltä ja sen kanssa kulloinkin samaan Sanoma-konserniin kuuluvilta yhtiöiltä.
Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Mistä rakkaus löytyi? Kerro tarinanne. Käytämme vastauksia KK:n jutussa.

Nyt puhutaan rakkaudesta! Millainen on rakkaustarinanne, miten kaikki alkoi, miten pysytte yhdessä? Osallistu kyselyyn ja tarinasi voi olla osa KK:n juhannuslehden rakkausgallupia.

Kaikkien kyselyyn vastanneiden kesken arvomme upouuden ruokakirjan "Rakkaudella, Malin". Kyselyyn voi vastata maanantaihin 29.5. asti, jolloin palkinto arvotaan. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.