Kuka on opettaja, jota muistelet lämpimästi vieläkin? Miksi hän jäi mieleesi?

Hän voi olla ekaluokan äidillinen ope tai lukiovuosien viisas aineenopettaja, mies tai nainen, jo eläkkeellä tai vielä työelämässä.

Esittelemme osan lukijoiden rakkaimmista opettajista artikkelissamme. Auta siis meitä löytämään hänet vastaamalla kysymyksiin.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Kun ei ole kauppoja, ei tule tehtyä turhia hankintoja.

Muutin kaupunkiin 10 vuotta sitten. Olin tyytyväinen, kun palvelut, apteekki, kaupat, posti ja monet muut olivat naapurissa. Nyt ne kaikki ovat 1,5 kilometrin päässä, ja tämä entinen keskusta on lähes aavekaupunki täynnä tyhjiä liiketiloja.

En viitsi uudestaan muuttaa lähemmäs palveluja. Ajattelen asian positiivista puolta: kun ei kauppoja ole vieressä, ei tule tehtyä turhia hankintoja. Rahaa säästyy.

Itsenäinen

Parisuhteessa tapahtuva mitätöinti voi olla pientä: väheksyvä katse tai töksähtävä vastaus, kun kerrot huolistasi. Mutta sekin riittää viemään itsetunnon.

Vastaa kyselyyn ja kerro, oletko joutunut kokemaan mitätöintiä parisuhteessa. Kaikkien 25.9. mennessä kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan kolme uutuuskirjaa. Vastauksia saatetaan käyttää anonyymeina Kodin Kuvalehden artikkelissa.

 

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.