Kodin Kuvalehden lukijoiden tarinoista dramatisoitu Kaikki äitini, kaikki tyttäreni -esitys on palannut Aleksanterin teatterin ohjelmistoon.

Sanna Stellan työsti Kodin Kuvalehden lukijoiden lähettämistä tarinoista Miitta Sorvalin ja Pirjo Heikkilän kanssa näytelmän, joka sai ensi-iltansa Helsingissä Aleksanterin teatterissa viime syksynä. Äitien ja tyttärien suhteesta kertovaa näytelmää esitettiin sen jälkeen eri puolilla maata.

Nyt suuren suosion saanut näytelmä on palannut Aleksanterin teatterin ohjelmistoon. Näytöksiä on huhtikuuhun saakka. Varaa lippusi tästä.

Katso myös videolta, miten Sanna Stellanin käy, kun hän lukee maistiaisia lukijoiden tarinoista.

Naiset tietävät, miltä miehestä tuntuu, ja vielä paremmin he tietävät, miltä miehestä tulisi tuntua.

Olen vuosien mittaan lukenut vaimoni tilaamasta Kodin Kuvalehdestä Ihmisten kesken-palstaa. En lakkaa ihmettelemästä sitä suurta viisautta, mikä naisilla on miehen sielunelämästä. Naiset tietävät, miltä miehestä tuntuu, ja vielä paremmin he tietävät, miltä miehestä tulisi tuntua.

Reiskan pää toimii eri tavalla kuin nainen kuvittelee. Miehen onnellisuuden peruspilarit ovat uni, työ, ruoka, sauna ja seksi. Työn tilalla voi olla myös moottoripyörä, shakki, kesämökki tai muu vapaa-ajan harrastus.

Lisäksi mies tarvitsee arvostusta. Tyypillisimmin arvostus annetaan työn jäljestä tai muista aikaansaannoksista. Pikkuasioista nalkuttava vaimo ei osoita arvostusta. Naisten tärkeät asiat eivät ole ainoa oikea viisaus.

Vaimon kanssa keskustelu on useimmiten sitä, että mies saa kuulla, mitä ei ole tehnyt ja mitä on taas tehnyt. Toistuessaan se alkaa tympiä. Huonoin hetki aloittaa keskustelu on petille kallistuttaessa.

Mies ajattelee ensin ja puhuu sitten toisin kuin nainen, joka avaa suunsa ja puhuu ja vasta puhuessaan kutoo ajatusverkkoaan.

Naiset kirjoittavat, että seksi on painostusta tai uhrautumista. Miehelle seksi on läheinen kokemus rakastamansa ihmisen kanssa. Ihmettelen, miksi naiset eivät lähde suhteesta, jos sen herkin asia on muuttunut painostukseksi?

Älkää siis naiset mestaroiko miestenne päätä, sillä siihen yksinkertaisuuteen teidän ajatuksenne eivät taivu. Voitte muuttaa vain itseänne, jos tahdotte. Mieskin voi muuttua, mutta naisen tavoin ajattelevaa hänestä ei tule.

Aviomies

Peace not war

Lukijan kirje: Mies ei ajattele kuin nainen

Minä en usko ollenkaan sukupuoliroolittuneeseen kaavaan ajatella. On miehiä, jotaka ajattelevat kuin naiset ja taas päinvastoin. Ei meitä voi niputtaa. Aviomiehen ongelma on ilmeisesti vaimo, joka kävelee hänen ylisteen henkisesesti. Ja kun vielä tänä feminismin kulta-aikana kaikki tuutit tukevat ajatusta, että nainen on ainoa ajatteleva olento maan päällä ja jos mies nyt jotain ajattelee, niin korkeintaan alapäällä. Kuitenkin kaikki tietävät, ettei se niin ole. Koko feminismikouhotus on...
Lue kommentti

Poimimme Kodin Kuvalehden lukijoiden lähettämistä kuvista viisi toimituksen suosikkia. Valitse niistä kaunein!

Äänestäminen tapahtuu klikkaamalla kuvan alla olevaa sinistä ympyrää.

 

 

Kodin Kuvalehden Tämä ihana arki -juttusarja näyttää elämän sellaisena kuin se on. Nyt aiheena ovat itsetehdyt villasukat.

Ota kuva mielellään rauhallista taustaa vasten, jotta sukat näkyvät mahdollisimman hyvin. Tarkista, että kuva on laadukas. Emme voi julkaista liian matalaresoluutioisia kuvia.

Kerro villasukkiesi tarina muutamalla virkkeellä. Lataa kuva ja kerro sen tarina 14.12.2016 mennessä. Kuvia julkaistaan numerossa 2/2017.

Muista lisätä tietoihin nimesi tai nimimerkkisi. Kuvan lähetyslomake löytyy sivun alaosasta.

Kaikkien 31.12.2016 mennessä kuvakisoihin osallistuneiden kesken arvotaan Nanson 600 euron lahjakortti.

Lähettämällä kuvan kilpailuun annat oikeuden käyttää sitä Kodin Kuvalehden aineistoissa. Vain osa kuvista mahtuu lehteen, mutta kaikki lähetetyt kuvat julkaistaan netin kuvagalleriassa. Lue gallerioiden käyttöohjeet täältä.

Mikä on Kodin Kuvalehden numeron 23/2016 paras juttu? Minkä arvosanan annat kannelle? Mistä pidit, mistä et? Vastaa kyselyyn ja olet mukana arvonnassa.

Essien kynsilakkakokoelma henkii 1960-lukua. Pakkaukseen kuuluvat sävyt kimaltava mahonki, upea Lontoonpunainen, huurteinen persikka, kullanhohtoinen palladium, riikinkukon sininen ja kevyt kyyhkynharmaa.

Arvomme viisi palkintoa. Yhden palkinnon arvo on 82 euroa.

Vastaa 14.12. mennessä.

Yhteystiedot
Olen täysi-ikäinen ja haluan saada ensimmäisten joukossa kilpailukutsuja, ainutlaatuisia etuja ja edullisia tarjouksia Sanoma Media Finland Oy:ltä ja sen kanssa kulloinkin samaan Sanoma-konserniin kuuluvilta yhtiöiltä.
Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.