Osallistu jutuntekoon ja kerro meille, miten sinä olet kääntänyt vaikeudet voitoksesi. Mitkä ovat olleet keinosi selvitä tiukoissa paikoissa?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Varhaiskasvatus ei ole hyvää, jos päiväkotiympäristön pulmat ohitetaan.

Puolueet jauhoivat vaalien alla kilvan varhaiskasvatuksen hyvyydestä. Kaikki varhaiskasvatus ei kuitenkaan ole lapselle hyväksi, ainoastaan laadukas, oikea-aikainen ja oikein mitoitettu on.

Hyvää varhaiskasvatusta ei synny, jos päiväkotiympäristön pulmat ohitetaan. Erityisesti alle 3-vuotias kärsii melusta, sisäilmaongelmista ja infektioista.

Alle 2-vuotiaalla päiväkotilapsella on infektio-oireisia päiviä yleensä enemmän kuin kotona hoidetulla. Lapsi ei hyödy pitkistä hoitopäivistä eikä suurista ryhmistä.

Uudet perhevapaamallit saattavat ohjata lapsia päivähoitoon yhä pienempinä. Pienten päivähoito maksaa yhteiskunnalle eniten.

Päivähoidon työntekijät ovat huolissaan päiväkotien tilanteesta. Vanhemmat ovat hiljaa, tietämättömyyttäänkö?

Välinpitämättömyyttäkö?

Mummarainen

Lukijan kirje: Lapsi ei hyödy suurista ryhmistä

Kun subjektiivista oikeutta päivähoitoon rajoitettiin, nostettiin esiin varhaiskasvatus ja sen merkitys lapsen kehitykselle. Totta onkin, että laadukas varhaiskasvatus tukee ja kehittää lasta. Laadukkaaseen pääseminen taas on eri asia: koulutettua, motivoitunutta, sitoutunutta henkilöstöä on vaikea saada, sijaisia ei ole, ryhmäkoot ovat liian suuret, lisäkoulutus on olematonta. Lisäksi töissä olevat kasvattajat ovat jaksamisensa äärirajoilla erityislasten lisääntyessä, vanhempien ongelmien...
Lue kommentti
Lapsen paras ensin

Lukijan kirje: Lapsi ei hyödy suurista ryhmistä

Lasta ei pidä laittaa hoitoon ennen kuin hän osaa puhua. Sitä ennen hän ei osaa kertoa, miltä hänestä tuntuu ja mitä haluaa. Myös kotona on hyvä, jos lapsii osaa kertoa päivähoitopaikan tapahtumista. Mielestäni lapselle olisi parasta, jos häntä ei tarvitsisi laittaa hoitoon ennen kuin täyttää 3 vuotta. Silloin useimmat lapset alkavat kaivata muutakin kuin kotona olemista. Ymmärrän kuitenkin, ettei kaikilla vanhemmilla ole mahdollisuutta olla kotona niin kauaa. Perhepolitiikan päätöksillä siihen...
Lue kommentti

Osallistu Kodin Kuvalehden ristikon arvontaan kirjoittamalla vastauskohtaan ristikon nuolien osoittamat sanat.

Vastaa 14.6.2017 mennessä. Kaikkien vastauksen lähettäneiden kesken arvomme 30 euron rahapalkinnon.

Yhteystiedot

Olen täysi-ikäinen ja haluan saada ensimmäisten joukossa kilpailukutsuja, ainutlaatuisia etuja ja edullisia tarjouksia Sanoma Media Finland Oy:ltä ja sen kanssa kulloinkin samaan Sanoma-konserniin kuuluvilta yhtiöiltä.
Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Kodin Kuvalehden Tämä ihana arki -juttusarja näyttää elämän sellaisena kuin se on. Nyt aiheena ovat ulkohuussit.

Ota kuva mielellään rauhallista taustaa vasten, jotta huussi näkyy mahdollisimman hyvin. Tarkista, että kuva on laadukas. Emme voi julkaista liian matalaresoluutioisia kuvia.

Kerro ulkohuussisi tarina muutamalla virkkeellä. Lataa kuva ja kerro sen tarina 14.6.2017 mennessä. Kuvia julkaistaan numerossa 14/2017.

Muista lisätä tietoihin nimesi tai nimimerkkisi. Kuvan lähetyslomake löytyy sivun alaosasta.

Kaikkien 30.8.2017 mennessä kuvakisoihin osallistuneiden kesken arvotaan kaksi Nespresson kahvikonetta.

Palkinnon arvo on 329 euroa.

Uudella Nespresso Expert&Milk -kahvikoneella valmistuvat erilaiset kahvijuomat käden käänteessä. Käyttäjän on mahdollista valita, haluaako kahvinsa lämpimänä, kuumana vai erittäin kuumana. Lisäksi koneella voi valmistaa neljä erikokoista kahvia: ristretton, espresson, lungon sekä americanon. Integroidun maidonvaahdottimen avulla täyteläistä maitovaahtoa voi valmistaa kahviin juuri halutun määrän.

 
Lähettämällä vakuutat, että olet itse ottanut kuvan ja annat Kodin Kuvalehdelle oikeuden käyttää kuvaa Kodin Kuvalehden aineistoissa tai että sinulla on oikeus luovuttaa Kodin Kuvalehdelle edellä mainitut oikeudet. Vain osa kuvista mahtuu lehteen, mutta kaikki lähetetyt kuvat julkaistaan netin kuvagalleriassa. Lue gallerioiden käyttöohjeet täältä.

Mikä on Kodin Kuvalehden numeron 11/2017 paras juttu? Minkä arvosanan annat kannelle? Mistä pidit, mistä et? Vastaa kyselyyn ja olet mukana arvonnassa.

Arvomme vastaajien kesken Korres Wild Rose -tuotepaketin, johon kuuluu:

Wild Rose kirkastava ja ravitseva öljy kasvoille 30 ml.

Kirkastaa, ravitsee ja antaa antioksidanttista suojaa – sisältää aitoja ruusun terälehtiä. Kasvoöljy sisältää erityistä C-vitamiinin muotoa, super C:tä, joka lisää ihon kykyä hyödyntää C-vitamiinia ja jonka ansiosta kirkastava ja ihonsävyä tasoittava vaikutus on tehokas. Kirkastavaa vaikutusta on tehostettu villiruusuöljyllä, jonka C-vitamiinipitoisuus on yhdeksän kertaa korkeampi kuin appelsiinilla. Näin se korjaa pieniä juonteita ja ihon värivirheitä sekä parantaa ihon rakennetta. Sopii kaikille ihotyypeille.

Wild Rose kirkastava, kevyesti kuoriva puhdistusvoide 150 ml

Kevyesti kuoriva ja saippuaton puhdistusaine sopii päivittäiseen käyttöön ja kaikille ihotyypeille. Uudistaa ja kirkastaa ihoa sekä puhdistaa tehokkaasti ihoa kuivattamatta.

Voiteen luonnolliset kuorivat ainesosat, riisin ja kirsikan siemenet, puhdistavat iholta kuolleet solut, epäpuhtaudet ja ylimääräisen talin. Villiruusuöljy on luonnollinen C-vitamiinin lähde, joka korjaa ihon värivirheitä lisäten samalla ihon heleyttä ja kirkkautta. Kosteuttava polysakkaridi yhdessä aloeuutteen kanssa hoitaa ja rauhoittaa ihoa suojaamalla sitä ulkoisilta ärsytyksiltä.

Palkinnon arvo on 87,50 euroa. Arvomme yhden palkinnon.

Vastaa 14.6.2017 mennessä.

Yhteystiedot

Olen täysi-ikäinen ja haluan saada ensimmäisten joukossa kilpailukutsuja, ainutlaatuisia etuja ja edullisia tarjouksia Sanoma Media Finland Oy:ltä ja sen kanssa kulloinkin samaan Sanoma-konserniin kuuluvilta yhtiöiltä.
Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.