Takana ovat ne päivät, jolloin sai työpaikan ja saattoi luottaa siihen, että ura jatkuu eläkkeelle asti. Oletko sinä joutunut vaihtamaan uraa monta kertaa? Joudutko kenties tekemään kahta työtä pärjätäksesi? Kirjoita meille kokemuksestasi. Teemme juttua.

Moni joutuu vaihtamaan uraa tänä päivänä. Iskivätkö yyteet kipeästi sinun kohdallesi? Jouduitko opiskelemaan ensin yhden, sitten toisen ja kenties vielä kolmannen tai neljännenkin ammatin työllistyäksesi? Teetkö aivan muita töitä kuin joskus luulit? Mikä siinä on parasta, mikä pahinta?

Toisaalta on paljon myös heitä, jotka tekevät paljon töitä mutta eivät silti pärjää palkallaan. Oletko sinä vuoroon yhdessä, sitten toisessa työssä, jotta saisit elannon kasaan. Millaista se on?

Kerro meille lyhyesti sähköpostilla työelämän muuttumisesta.

Lähetä meili osoitteeseen sanna.kajander-ruuth@sanoma.com

Muista liittää mukaan myös nimesi, ikäsi ja yhteystietosi. Valitsemme vastanneiden joukosta haastateltavia Kodin Kuvalehden eri kanaviin.

jupjap

Kerro meille työelämän muuttumisesta

Tänä päivänä pärstäkerroin ja johtajan kaveruus/mielistely esim.varhaiskasvatusjohtajan mielistelyllä saa paremman aseman ainakin Päijät-Hämeessä. EI tarvitse olla pätevä ja osaava, kunhan on ruskea kieli. Jos olet johtajan bestis, saat paremman aseman, paikan ja palkan. Aluekohtajaksi ei tarvitse olla johtajakoulutusta eikä pätevyyden osoittavaa koulutusta ja osaamista. Kyllä kunnallinen, tehoton ja epäammatillinen varhaiskasvatus pitäisi lailla kieltää. Ja johtajilta pitäisi vaatia pätevyys:...
Lue kommentti

Osallistu Kodin Kuvalehden ristikon arvontaan kirjoittamalla vastauskohtaan ristikon nuolien osoittamat sanat.

Vastaa 14.6.2017 mennessä. Kaikkien vastauksen lähettäneiden kesken arvomme 30 euron rahapalkinnon.

Yhteystiedot

Olen täysi-ikäinen ja haluan saada ensimmäisten joukossa kilpailukutsuja, ainutlaatuisia etuja ja edullisia tarjouksia Sanoma Media Finland Oy:ltä ja sen kanssa kulloinkin samaan Sanoma-konserniin kuuluvilta yhtiöiltä.
Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Kodin Kuvalehden Tämä ihana arki -juttusarja näyttää elämän sellaisena kuin se on. Nyt aiheena ovat ulkohuussit.

Ota kuva mielellään rauhallista taustaa vasten, jotta huussi näkyy mahdollisimman hyvin. Tarkista, että kuva on laadukas. Emme voi julkaista liian matalaresoluutioisia kuvia.

Kerro ulkohuussisi tarina muutamalla virkkeellä. Lataa kuva ja kerro sen tarina 14.6.2017 mennessä. Kuvia julkaistaan numerossa 14/2017.

Muista lisätä tietoihin nimesi tai nimimerkkisi. Kuvan lähetyslomake löytyy sivun alaosasta.

Kaikkien 30.8.2017 mennessä kuvakisoihin osallistuneiden kesken arvotaan kaksi Nespresson kahvikonetta.

Palkinnon arvo on 329 euroa.

Uudella Nespresso Expert&Milk -kahvikoneella valmistuvat erilaiset kahvijuomat käden käänteessä. Käyttäjän on mahdollista valita, haluaako kahvinsa lämpimänä, kuumana vai erittäin kuumana. Lisäksi koneella voi valmistaa neljä erikokoista kahvia: ristretton, espresson, lungon sekä americanon. Integroidun maidonvaahdottimen avulla täyteläistä maitovaahtoa voi valmistaa kahviin juuri halutun määrän.

 
Lähettämällä vakuutat, että olet itse ottanut kuvan ja annat Kodin Kuvalehdelle oikeuden käyttää kuvaa Kodin Kuvalehden aineistoissa tai että sinulla on oikeus luovuttaa Kodin Kuvalehdelle edellä mainitut oikeudet. Vain osa kuvista mahtuu lehteen, mutta kaikki lähetetyt kuvat julkaistaan netin kuvagalleriassa. Lue gallerioiden käyttöohjeet täältä.

Mikä on Kodin Kuvalehden numeron 11/2017 paras juttu? Minkä arvosanan annat kannelle? Mistä pidit, mistä et? Vastaa kyselyyn ja olet mukana arvonnassa.

Arvomme vastaajien kesken Korres Wild Rose -tuotepaketin, johon kuuluu:

Wild Rose kirkastava ja ravitseva öljy kasvoille 30 ml.

Kirkastaa, ravitsee ja antaa antioksidanttista suojaa – sisältää aitoja ruusun terälehtiä. Kasvoöljy sisältää erityistä C-vitamiinin muotoa, super C:tä, joka lisää ihon kykyä hyödyntää C-vitamiinia ja jonka ansiosta kirkastava ja ihonsävyä tasoittava vaikutus on tehokas. Kirkastavaa vaikutusta on tehostettu villiruusuöljyllä, jonka C-vitamiinipitoisuus on yhdeksän kertaa korkeampi kuin appelsiinilla. Näin se korjaa pieniä juonteita ja ihon värivirheitä sekä parantaa ihon rakennetta. Sopii kaikille ihotyypeille.

Wild Rose kirkastava, kevyesti kuoriva puhdistusvoide 150 ml

Kevyesti kuoriva ja saippuaton puhdistusaine sopii päivittäiseen käyttöön ja kaikille ihotyypeille. Uudistaa ja kirkastaa ihoa sekä puhdistaa tehokkaasti ihoa kuivattamatta.

Voiteen luonnolliset kuorivat ainesosat, riisin ja kirsikan siemenet, puhdistavat iholta kuolleet solut, epäpuhtaudet ja ylimääräisen talin. Villiruusuöljy on luonnollinen C-vitamiinin lähde, joka korjaa ihon värivirheitä lisäten samalla ihon heleyttä ja kirkkautta. Kosteuttava polysakkaridi yhdessä aloeuutteen kanssa hoitaa ja rauhoittaa ihoa suojaamalla sitä ulkoisilta ärsytyksiltä.

Palkinnon arvo on 87,50 euroa. Arvomme yhden palkinnon.

Vastaa 14.6.2017 mennessä.

Yhteystiedot

Olen täysi-ikäinen ja haluan saada ensimmäisten joukossa kilpailukutsuja, ainutlaatuisia etuja ja edullisia tarjouksia Sanoma Media Finland Oy:ltä ja sen kanssa kulloinkin samaan Sanoma-konserniin kuuluvilta yhtiöiltä.
Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Mistä rakkaus löytyi? Kerro tarinanne. Käytämme vastauksia KK:n jutussa.

Nyt puhutaan rakkaudesta! Millainen on rakkaustarinanne, miten kaikki alkoi, miten pysytte yhdessä? Osallistu kyselyyn ja tarinasi voi olla osa KK:n juhannuslehden rakkausgallupia.

Kaikkien kyselyyn vastanneiden kesken arvomme upouuden ruokakirjan "Rakkaudella, Malin". Kyselyyn voi vastata maanantaihin 29.5. asti, jolloin palkinto arvotaan. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.