Kesän hauskimmat kengät ovat itse tehdyt espardillokset. Tuunaa omat kenkäsi ja osallistu samalla kilpailuun!

Suunnittele ja valmista itse Espadrillo-pohjia käyttäen mieleisesi sandaalit. Tekniikan ja materiaalit voit valita itse.

Ota valokuva valmistamistasi sandaaleista ja lähetä se 30.6.2015 mennessä sähköpostin liitetiedostona osoitteeseen kilpailu@ompelijanmaailma.fi.

Nimeä kuvasi seuraavasti:  SSS_sukunimi_etunimi_kotipaikka ja laita sama merkintä myös viestisi aihe –kenttään. Liitä viestiin myös yhteystietosi.

Kolme parasta palkitaan tyylikkäällä ompelutarvikekorilla, koot L-S, joka sisältää laadukkaita ompelutarvikkeita ja -välineitä. Voittajan valitsevat Ompelijan maailman, Suuri Käsityö -lehden, Coats Opti Craftsin ja Tekstiiliopettajaliiton edustajat.

KILPAILUN SÄÄNNÖT
•    kilpailuun voi osallistua kuka tahansa Suomessa asuva yksityishenkilö.
•    kilpailussa huomioidaan yhdet sandaalit / osallistuja.
•    kilpailuaika jatkuu 30.6.2015.
•    Kilpailuraati valitsee lähetettyjen kuvien joukosta kolme Suomen Suloisinta Sandaalia, joiden tekijät palkitaan.
•    Voittajien nimet julkaistaan Ompelijanmaailman ja mahdollisesti myös yhteistyökumppaneiden verkkosivuilla ja muissa julkaisuissa.
•    Ompelijanmaailma ja kilpailun yhteistykumppanit voivat halutessaan pyytää palkitut sandaalit nähtäväkseen, kuvata sandaalit ja palauttaa sandaalit sen jälkeen takaisin tekijälle. Lähetys/palautuskuluista vastaa silloin pyynnön esittäjä.
•    Palkinnot toimitetaan voittajille elokuun 2015 loppuun mennessä.  
•    Kilpailuun osallistuva antaa Ompelijanmaailmalle ja muille kilpailun yhteistyökumppaneille oikeuden käyttää ja julkaista kilpailuun osallistuvien sandaalien kuvia sekä tuottaa ja julkaista sandaaleihin liittyviä ohjeita ja muuta vastaavaa materiaalia.
•    Digikuvat toimitetaan sähköpostin liitetiedostona  JPEG-muodossa. Älä lähetä liian suuria kuvatiedostoja (kuvatiedoston tulee olla alle 0,5MB)!
Tietoa kuvan pienentämisestä löydät tarvittaessa esim. täältä:
 http://windows.microsoft.com/fi-fi/windows7/resize-a-picture-using-paint
•    Ompelijanmaailma ja kilpailun yhteistyötahot voivat pyytää tarvittaessa tarkempia kuvia sandaaleista.  

TIEDUSTELUT: Ompelija maailma, myynti@ompelijanmaailma.fi 0500 - 443 784 (Petri Koivu)
 

Kaikki mieheni -näytelmä on jatkoa supersuositulle näytelmälle Kaikki äitini, kaikki tyttäreni.

Kutsumme Kodin Kuvalehden lukijat kirjoittamaan tarinoita elämänsä miehistä: isistä, pojista, veljistä ja tietenkin puolisoista. Miksi hän on sinulle merkityksellinen? Mikä hänessä on parasta, mikä pahinta? Mitä hän on sinulle opettanut? Millainen on suhteesi miehiin?

Tarinoiden pohjalta valmistuu näytelmä Kaikki mieheni, joka saa ensi-iltansa Aleksanterin teatterissa syksyllä 2017. Näytelmä on jatkoa teokselle Kaikki äitini, kaikki tyttäreni. Miitta Sorvalin, Sanna Stellanin ja Pirjo Heikkilän tähdittämä näytelmä perustui Kodin Kuvalehden lukijoiden tarinoihin. Näytelmän on nähnyt jo 45 000 ihmistä ympäri Suomen.

Tarinasi voi olla pieni tai suuri, lyhyt tai pitkä, surullinen tai hauska, arkipäiväinen tai elämää suurempi. Keräämme tarinoita 15.1.2017 asti. Voit lähettää kirjoituksesi alla olevalla lomakkeella tai postitse osoitteella Kodin Kuvalehti, PL 100, 00040 Sanoma. Merkitse kuoreen tunnus "Kaikki mieheni".

Kodin Kuvalehti ja näyttelijöiden työryhmä varaavat oikeuden käyttää ja muokata tarinoita. Käsittelemme kirjoituksianne luottamuksellisesti, eikä kirjoittajan henkilöllisyyttä paljasteta.

Etko vielä ole nähnyt Kaikki äitini, kaikki tyttäreni -näytelmää? Tulevista näytöksistä saat tietoa täältä.

 

 

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

KK palkitsee viikoittain yhden nettijuttua kommentoineen kirjoittajan. Tällä kertaa palkittiin kirjoittaja, joka kertoi mielipiteensä naisen kiloista ja miesten huomiosta.

Viikon lukijakommentin kirjoittaja otti kantaa Ihmisten kesken -palstan lukijakirjeeseen "Miehille kelpaa vain hoikka ja nuori".

Näin kirjoittaja kommentoi juttua:

"Voin sanoa jotain ihan muuta. Olen yli viisikymppinen, kurvit kohdallaan.

Toki minulla on hyvät geenit ja sana palautetta siitä, että olen huomattavasti nuoremman näköinen kuin ikäni on. Ja vientiä on - ja ihan fiksujen miesten aloitteesta.

Mutta: olen todella sinut itseni ja kilojeni kanssa. Voin esiintyä miehen edessä ihan saunapuhtaana - ilman "häpeilemistä". Elämänkokemus ja sitä kautta tullut itsevarmuus on miesten mieleen.

Kun nainen on sinut itsensä kanssa, hän on parisuhteessa parhaimmillaan."

Millaisia kokemuksia sinulla on? Kerro se kommenttikentässä.

Jokaista KK:n nettijuttua voi kommentoida, mutta palkinnon voimme toimittaa vain yhteystietonsa jättäneille kirjoittajille.

52 v ja itse kilonsa kantava

Viikon lukijakommentti: "Olen kurvikas ja vientiä riittää"

Kysyntää riittää varmasti... mutta ketä aikuista "isoa" naista kiinnostaa varattujen miesten, itseä 20 vuotta vanhempien, nuorten poikien ja auervaarojen huomio. Se aika on jo mennyt, kun oli hienoa kun oli "vientiä" ja sitä riitti aikansa. Viisikymppinen kaipaisi enemmän sitä sitoutumista ja arjen jakamista toisen kanssa. Elämää yhdessä kaikki sen tuomat asiat vastaanottaen. Näistä "vienninedistäjistä" ei siihen pidemmän päälle ole. Kilojen lisäksi ongelma on myös kun korvien välissä on liikaa.
Lue kommentti
naisenmitta90

Viikon lukijakommentti: "Olen kurvikas ja vientiä riittää"

Eipä se asia ole näin vain kypsään ikään ehtineillä leideillä. Itse olen ollut pluskokoinen koko ikäni, eikä viennin määrässä ollut mitään vikaa kun baari-ikään ehti. Kyllä itsensä rohkeasti kantava nainen löytää seuransa, olipa iässä ja koossa missähyvänsä. Ei se minulta koskaan ollut pois että joku tykkäsi hoikemmasta, fiksuja ja hyvän näköisiä miehiä riitti. Riitti jopa ihan perheen perustamiseen saakka, eikä vaan sänkyä lämmittämään.
Lue kommentti

Poimimme Kodin Kuvalehden lukijoiden lähettämistä kuvista kolme toimituksen suosikkia. Valitse niistä kaunein!

Äänestäminen tapahtuu klikkaamalla kuvan alla olevaa sinistä ympyrää.


 

Olen nelikymppinen nainen, enkä kelpaa miehille.

Olen nelikymppinen nainen, joka on itkenyt teini-iästä saakka monet itkut siksi, ettei kelpaa.

Aika ei ole tuonut asiaan helpotusta, sillä edes kuusikymppiselle miehelle ei kelpaa kuin hoikka, viimeisen päälle meikattu ja laitettu kolmekymppinen. Näillä miehillä itsellään on kyllä mahaa, kaljua ja huonoja hampaita.

Ylijäämänainen

Kyllä kelpaa

Lukijan kirje: Miehille kelpaa vain hoikka ja nuori

Tuo nyt ei pidä paikkaansa...ainakaan minun kohdallani. Olen noin viiskymppinen parikymmentä ylimääräistä kiloani ylpeästi kantava sinkkunainen, joka sää hätistellä miehiä pois kimpustaan - myös niitä varattuja miehiä, joilla on kotona sellainen nainen, jonka vain väität kelpaavan. Moni mies on päinvastoin sanonut, että on ihanaa tuntea käsissään pehmeys eikä luisevat luut - ja ei ole ollut merkitystä sillä, onko mies kolme-, neli-, viisi-, vai kuusikymppinen. Voisiko nyt olla niin, että...
Lue kommentti
Veerailija

Lukijan kirje: Miehille kelpaa vain hoikka ja nuori

No eipäs nyt taas yleistetä. Itse olen ainakin kelvannut vaikka olen ylipainoinen ja jos en kelpaa tällaisena kuin olen, niin ei se mies ole ollut mun arvoiseni. Mielummin yksin kuin miehen kanssa joka ei hyväksy sua omana itsenä. Kun onhan niitä sellaisiakin miehiä jotka painostavat naista pudottamaan painoa, meikkaamaan enemmän jne. Nuo kun on asioita jotka nainen päättää itse, ei se puoliso. Jos ei kelpaa, niin painelkoot sinne missä pippuri kasvaa. Itse olen 37-vuotias ja olen naimisissa 53...
Lue kommentti