Kodin Kuvalehden kestotilaajana saat lipun Aleksanterin teatterin Kaikki äitini, kaikki tyttäreni -esitykseen erikoishintaan.

Kodin Kuvalehden lukijailta  Kaikki äitini, kaikki tyttäreni Aleksanterin teatterissa on tiistaina 1.10.2013 klo 19 Kodin Kuvalehden lukijoilta pyydettiin alkuvuodesta tarinoita omista äideistä ja tyttäristä. Tarinoiden pohjalta on nyt dramatisoitu esitys, joka on saanut nimen Kaikki äitini, kaikki tyttäreniMiitta Sorvali, Sanna Stellan ja Pirjo Heikkilä puivat äitinä olemisen sietämätöntä keveyttä. Viiltävä ja pirullinen, lämmin ja hauska esitys antaa äänen hyvin erilaisille äideille. Se kertoo lauluista, joita ei saa laulaa, äidistä, joka kaatuu täytekakkuun, mutta kaiken takana on kuitenkin pakko rakastaa vereslihalla. Kun kaikki on sanottu, jää jäljelle vain anteeksianto, hurtti huumori ja elämättömän elämän jano. Esityksen on ohjannut Petteri Summanen ja sen tuottaa Komediateatteri Arena.

Miitta Sorvalin, Sanna Stellanin ja Pirjo Heikkilän videotervehdys Kodin Kuvalehden lukijoille.

 Kodin Kuvalehden kestotilaajille on oma esitys tiistaina 1.10. klo 19.00. Esityksen jälkeen on taitelijatapaaminen, jossa näyttelijät kertovat lukukokemuksistaan, äitiydestään ja tyttärenä olosta. Esityksen ja taiteilijatapaamisen kesto on yhteensä noin 2 h 45 min. Esitys sisältää väliajan. Liput 22 euroa (norm. 32/29), max. 4 lippua/tilaaja.

Tervetuloa itkemään ja nauramaan kanssamme!

Osta liput lukijanäytökseen Lippupalvelusta.

Lippupalvelu toimittaa liput sähköpostiisi tulostettaviksi. Hintaan lisätään Lippupalvelun toimituskulu 2,5 euroa/lippu. Voit varata liput myös puhelimitse Aleksanterin teatterin lipunmyynnistä 09 676 980 arkisin kello 9-18 ja viikonloppuisin kello 12-17. Muista kertoa olevasi KK:n kestotilaaja ja mainitse asiakasnumerosi.

Osallistu Kodin Kuvalehden ristikon arvontaan kirjoittamalla vastauskohtaan ristikon nuolien osoittamat sanat.

Vastaa 16.11.2016 mennessä. Kaikkien vastauksen lähettäneiden kesken arvomme 30 euron rahapalkinnon.

Yhteystiedot
Olen täysi-ikäinen ja haluan saada ensimmäisten joukossa kilpailukutsuja, ainutlaatuisia etuja ja edullisia tarjouksia Sanoma Media Finland Oy:ltä ja sen kanssa kulloinkin samaan Sanoma-konserniin kuuluvilta yhtiöiltä.
Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Kodin Kuvalehden Tämä ihana arki -juttusarja näyttää elämän sellaisena kuin se on. Nyt aiheena ovat hauskimmat piparimuotit.

Ota kuva mielellään rauhallista taustaa vasten, jotta esine näkyy mahdollisimman hyvin. Tarkista, että kuva on laadukas. Emme voi julkaista liian matalaresoluutioisia kuvia.

Kerro piparimuottisi tarina muutamalla virkkeellä. Lataa kuva ja kerro sen tarina 16.11.2016 mennessä. Kuvia julkaistaan numerossa 24.

Muista lisätä tietoihin nimesi tai nimimerkkisi. Kuvan lähetyslomake löytyy sivun alaosasta.

Kaikkien 31.12.2016 mennessä kuvakisoihin osallistuneiden kesken arvotaan Nanson 600 euron lahjakortti.

Lähettämällä kuvan kilpailuun annat oikeuden käyttää sitä Kodin Kuvalehden aineistoissa. Vain osa kuvista mahtuu lehteen, mutta kaikki lähetetyt kuvat julkaistaan netin kuvagalleriassa. Lue gallerioiden käyttöohjeet täältä.

Poimimme Kodin Kuvalehden lukijoiden lähettämistä kuvista neljä toimituksen suosikkia. Valitse niistä ihanin!

Äänestäminen tapahtuu klikkaamalla kuvan alla olevaa sinistä ympyrää.

 

 

Mikä on Kodin Kuvalehden numeron 21/2016 paras juttu? Minkä arvosanan annat kannelle? Mistä pidit, mistä et? Vastaa kyselyyn ja olet mukana arvonnassa.

Clarins Extra-Firming Mask on voidenaamio, joka poistaa väsymyksen merkkejä iholta, kiinteyttää ja kirkastaa ihon väriä. Naamio on rentouttava ja ikääntymisen merkkejä häivyttävä.

Naamion väriksi on valittu malva, koska se tunnetaan väriterapiassa rentouttavista ominaisuuksistaan. Raikas tuoksu vapautuu naamiota levitettäessä.

Arvomme kuusi palkintoa, yhden palkinnon arvo on 76 euroa.

Vastaa 16.11.2106 mennessä.

Yhteystiedot
Olen täysi-ikäinen ja haluan saada ensimmäisten joukossa kilpailukutsuja, ainutlaatuisia etuja ja edullisia tarjouksia Sanoma Media Finland Oy:ltä ja sen kanssa kulloinkin samaan Sanoma-konserniin kuuluvilta yhtiöiltä.
Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.