Tilaa kankaat lapsen velourhaalariin http://www.myllymuksut.com/kankaat-c-17.html
Molla Millsin villahameen kaavan voit tilata Nordic Patterns -kaavakaupasta hintaan 4,90 € http://www.nordicpatterns.fi/collections/naiset-hameet

Lehti on pullollaan pehmeitä paketteja pukinkonttiin ja muita jouluisia käsitöitä.

Ompele aattoillaksi juhla-asut äidille ja lapsille ja rentoudu joulunpyhinä lököverkkareissa. Jouluyön voit nukkua uudessa naisellisessa yöasussa.

Löydät lehdestä myös paljon joululahjoiksi sopivia pieniä ja suurempiakin neuleita. Tee vaikka lämpimiä asusteita pörröisistä langoista, hauskat eläinmyssyt lapsille tai pehmopingviini.

Paketoi lahjat kauniisti ja askartele itse hienot joulukortit ja kauniita kransseja paperista.

Poika käyttäytyy huonosti isällä ollessaan.

Olen eronnut neljä vuotta sitten, ja minulla on kaksi lasta. Poika on nyt 8, tyttö 6. Exäni löysi vuosi sitten uuden naisen ja näyttää vakiintuneen vaihtuvien tyttöystävien jälkeen. Se on minusta hyvä. Naisystävä vaikuttaa fiksulta ja mukavalta.

Lapset ovat isällään joka toinen viikonloppu torstaista maanantaihin. Ongelmaksi on tullut poikamme, joka kapinoi exän naisystävää vastaan. Lapset joutuvat exäni työn johdosta olemaan välillä jonkun aikaa pelkästään naisystävän kanssa. Poika kieltäytyy tottelemasta häntä, käyttäytyy huonosti ja sanoo että sä et mua määrää, kun isä on poissa, minä määrään, koska tää on mun isän koti.

Naisystävällä on oma koti, mutta käytännössä hän asuu exäni luona. Hänellä ei ole omia lapsia, eikä ehkä tulekaan, hänellä on sen verran ikää.

Exäni sanoo, että olen kasvattanut pojan huonosti, koska olen päävastuussa lasten kasvatuksesta. Olen puhunut pojan kanssa asiasta, ja hän lupaa käyttäytyä kunnolla, mutta se kuulemma unohtuu taas, kun hän menee isälleen. Mikä on oikea tapa saada asia kuntoon?

Reetta

Kun sain kolmannen tyttäreni, äitini sanoi minulle, että voi harmi, kun ei vieläkään onnistanut.

Äitini ei ole koskaan hyväksynyt minua. En tiedä, mistä se johtuu. Olen kysynyt asiasta äidiltä, mutta hän ei vastaa. Mielessäni on käynyt, olisiko hän toivonut minusta poikaa?

Kun sain kolmannen tyttäreni, äitini sanoi minulle, että voi harmi, kun ei vieläkään onnistanut. Loukkaannuin valtavasti, sillä yhtäkään lapsistani en vaihtaisi toiseen. Olen äitini ainut lapsi, ja luulisi hänen olevan tyytyväinen, kun on saanut edes yhden.

Tytär