PÄÄTOIMITTAJA

Heidi Laaksonen

Ihastuin pääkirjoituskuvauksissa sovittamaani SK 10/10 -lehden kietaisumekkoon, jonka suunnitteli toimittajamme Teija Kolehmainen. Suklaanruskea jerseymekko on päällä niin mukava, että ompelen sen kyllä pian itselleni, kunhan saisin nyt ensin tilattua mekon laadukkaan merinovillaneuloksen nettisivujemme Osta & myy -osiosta.


TOIMITUSPÄÄLLIKKÖ

Helena Ahopelto

Olen juuri ollut viikonlopun Haapsalussa lukijamatkallamme. Samanhenkisten käsityöihmisten kanssa on antoisaa ja hauskaa. Eipä tarvitse selitellä, miksi kaikkea pitää hiplata, hypistellä ja tunnustella.

TOIMITUSSIHTEERI

Ritva Törmä

Lapsenlapsilleni ompelen ja korjaan vaatteita tasaiseen tahtiin. 4-vuotias tyttärenpoikani sai juuri synttärilahjaksi supermiehen asun. Tein sen T-paidan ja verkkareiden kaavoja muokkaa- malla. Punainen viitta on tärkeä osa asua. Nuoriherra oli osannut esittää lahjatoivomuksen jo kuukausia aikaisemmin ja pitihän se täyttää.

TOIMITTAJA

Teija Kolehmainen

Minulla on tarvikkeet ainakin sataan käsityöhön, joten vaihdoin juuri keräilykohdetta. Kuivaan sieniä, pakastan persiljaa ja soseutan omenia. Ehkä sitten kun viimeinenkin hillo on purkissa, herkuttelen kauniilla langalla ja neulon itselleni sukat.

TOIMITTAJA

Tarja Tegelberg

Ompelen ja neulon, aina on jotain tekeillä. Uusia ideoita pukkaa sitä vauhtia, etten ennätä toteuttaa kankaan ja lankojen hankintaa pidemmälle… Nyt on vireillä myös vähän isompi projekti, uuden kodin sisustaminen.

ULKOASU

Kaisa Manner

Olen hullaantunut ihaniin neulelankoihin. Harmi vain, että neulomusteni käyttäjien maku on niin hillitty. Perheen miesten väriskaala on aika suppea, eikä neuleissa saisi mieluiten olla kuvioita tai muita hörhellyksiä. Olisi hauskaa neuloa välillä jotain oikein herkullisen värikkäistä langoista.

 

TOIMITTAJA

Outi Hakkarainen

Villasukkakausi alkaa taas. Viimehetken inspiraationa syntyi jo kuvauksiin yhdet sukat, nyt tekee mieli tehdä lisää. Pikkuinen neuletyö sylissä aamuruuhka bussissa harmittaa huomattavasti vähemmän, ja höpöhöpösarjojakin voi katsella hyvällä omalla tunnolla neulomisen sivussa. Sukan varren mitta on juuri sopiva kirjoneulekuvioiden kokeiluille.

   
   

TOIMITUSREPRO

Otto Paakkanen

Toimitus
Suuri Käsityö
PL 100
00040 Sanoma Magazines

Käyntiosoite
Lapinmäentie 1
00350 Helsinki
Puhelin (09) 1201

Sähköposti
etunimi.sukunimi@sanoma.com

Toimitus
suuri.kasityo@sanoma.com

Asiakaspalvelu
www.asiakaspalvelu.fi
Puhelin 0303 63 322       

Julkaisija
Sanoma Magazines
Finland Oy

Kustantaja
Riitta Pollari

Lehden markkinointi
Kirsi Klaile

Mediamyynti
Media-assistentti
Jenita Repo

Paino
Hansaprint, Turku 2011

Osallistu Kodin Kuvalehden ristikon arvontaan kirjoittamalla vastauskohtaan ristikon nuolien osoittamat sanat.

Vastaa 16.11.2016 mennessä. Kaikkien vastauksen lähettäneiden kesken arvomme 30 euron rahapalkinnon.

Yhteystiedot
Olen täysi-ikäinen ja haluan saada ensimmäisten joukossa kilpailukutsuja, ainutlaatuisia etuja ja edullisia tarjouksia Sanoma Media Finland Oy:ltä ja sen kanssa kulloinkin samaan Sanoma-konserniin kuuluvilta yhtiöiltä.
Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Kodin Kuvalehden Tämä ihana arki -juttusarja näyttää elämän sellaisena kuin se on. Nyt aiheena ovat hauskimmat piparimuotit.

Ota kuva mielellään rauhallista taustaa vasten, jotta esine näkyy mahdollisimman hyvin. Tarkista, että kuva on laadukas. Emme voi julkaista liian matalaresoluutioisia kuvia.

Kerro piparimuottisi tarina muutamalla virkkeellä. Lataa kuva ja kerro sen tarina 16.11.2016 mennessä. Kuvia julkaistaan numerossa 24.

Muista lisätä tietoihin nimesi tai nimimerkkisi. Kuvan lähetyslomake löytyy sivun alaosasta.

Kaikkien 31.12.2016 mennessä kuvakisoihin osallistuneiden kesken arvotaan Nanson 600 euron lahjakortti.

Lähettämällä kuvan kilpailuun annat oikeuden käyttää sitä Kodin Kuvalehden aineistoissa. Vain osa kuvista mahtuu lehteen, mutta kaikki lähetetyt kuvat julkaistaan netin kuvagalleriassa. Lue gallerioiden käyttöohjeet täältä.

Poimimme Kodin Kuvalehden lukijoiden lähettämistä kuvista neljä toimituksen suosikkia. Valitse niistä ihanin!

Äänestäminen tapahtuu klikkaamalla kuvan alla olevaa sinistä ympyrää.

 

 

Mikä on Kodin Kuvalehden numeron 21/2016 paras juttu? Minkä arvosanan annat kannelle? Mistä pidit, mistä et? Vastaa kyselyyn ja olet mukana arvonnassa.

Clarins Extra-Firming Mask on voidenaamio, joka poistaa väsymyksen merkkejä iholta, kiinteyttää ja kirkastaa ihon väriä. Naamio on rentouttava ja ikääntymisen merkkejä häivyttävä.

Naamion väriksi on valittu malva, koska se tunnetaan väriterapiassa rentouttavista ominaisuuksistaan. Raikas tuoksu vapautuu naamiota levitettäessä.

Arvomme kuusi palkintoa, yhden palkinnon arvo on 76 euroa.

Vastaa 16.11.2106 mennessä.

Yhteystiedot
Olen täysi-ikäinen ja haluan saada ensimmäisten joukossa kilpailukutsuja, ainutlaatuisia etuja ja edullisia tarjouksia Sanoma Media Finland Oy:ltä ja sen kanssa kulloinkin samaan Sanoma-konserniin kuuluvilta yhtiöiltä.
Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.