Mansikkaa, banaania ja mustikkaa? Rahkaa, pähkinöitä ja minttua? Mitä sinä surautat smoothieen?

Mitä sinä sekoitat smoothieen? Mitä makuja rakastat? Millaista rakennetta tavoittelet? Ajatteletko smoothien proteiini-, kuitu- tai vitamiinisisältöä?

Paljasta lempiyhdistelmäsi kommenttikentässä! Kaikkien vastanneiden kesken arvomme 29. huhtikuuta 2016 kaksi Smoothiet ja mehut -reseptikirjaa. Yhden kirjan arvo on 11 euroa.

Jos haluat osallistua arvontaan, muista jättää sähköpostiosoitteesi tai rekisteröidy saitille.


Itäsuomalaiset tunnetaan vastojina ja länsisuomalaiset vihtojina. Selvitämme, löytyykö lukijoistamme enemmän vihtojia vai vastojia.

Kun koivunlehdillä läiskitään selkää, puhutaan itäsuomalaisittain vastomisesta ja länsisuomalaisittain vihtomisesta. Kielitoimiston sanakirjasta, joka on Kotimaisten kielten keskuksen laatima yleiskielen sanakirja, löytyvät sekä vihta että vasta. Suomen saunaseuran mukaan maantieteellinen raja, joka erottaa vihdankäyttäjät vastankäyttäjistä, kulkee suunnilleen Päijänteen halki Suomen pituussuunnassa.

Vihdotko vai vastotko? Vastaa pikakyselyymme ja näet, löytyykö lukijoistamme enemmän vihdan- vai vastankäyttäjiä.

Kysely

Käytätkö saunassa vihtaa vai vastaa?

Neuvoiko mummo taitoja, tapoja tai elämänviisauksia? Vastaa kyselyyn ja voit voittaa Ihanat juhlat -erikoisnumeron.

Opettiko mummosi sinulle hilloamista, halaamista vai tarinoita menneiltä ajoilta? Vai kaikkia niitä ja paljon muuta?

Osallistu alla näkyvään kyselyyn.  Arvomme vastanneiden kesken kolme Kodin Kuvalehden erikoisnumeroa Ihanat juhlat, josta löydät 44 huippureseptiä kesän juhliin. 

Voit vastata kyselyyn tiistaihin 27.6. asti. Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti. Kyselyn vastauksia käytetään Kodin Kuvalehden jutussa.
 

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Huono johtaminen tulee yritykselle kalliiksi.

Olin aikoinaan ahkera ja tunnollinen työntekijä. Painoin töitä hyvällä fiiliksellä kelloon katsomatta.

Sitten kaiken tietävä ja aina oikeassa oleva narsistinen johtaja otti minut silmätikukseen. Siihen loppui venymiseni. Koirakoulu jatkuu nyt vuodesta toiseen. Työsuoritukseni on murto-osa aikaisemmasta.

Huono johtaminen tulee yrityksille kalliiksi. Narsistisen ja kaikki narut itsellä pitävän johtajan kynsissä työntekijöiltä tapetaan motivaatio. Työpaikalla kyräillään ja katsotaan, millä tuulella johtaja tänään on. Huonona päivänä saadaan kuulla, kuinka surkeita työntekijöitä ollaan, ja hyvänä päivänä kaikki on niin hyvin kuin vain olla voi.

Konsernin HR-ohjeet eivät koske minun osastoani, meillä on ihan omat säännöt. Koska satumme olemaan tukiyksikössä, huono johtaminen ei nouse esiin, sillä bisnes pyörii, tehtiinpä se kuinka huonosti hyvänsä.

Huono pomo tulee kalliiksi

Samanlainen pomo mutikaisella

Lukijan kirje: Jouduin pomon silmätikuksi

Olet valitettavan oikeassa nimimerkki "Huono johtaminen tulee kalliiksi". En tiedä, mistä johtuu, mutta kuvaamasi kaltaisi johtajia tuntuu olen Suomi pullollaan. Kaikenlaisista hienoista johtamismalleista kyllä puhutaan ja johtajat istuvat kalliissa seminaarissa oppiakseen uusista tuulista, mutta firmoissa meno jatkuu niin kuin ennenkin. Lieneekö tässä myös syy siihen, miksi Suomella ei bisneksessä mene niin hyvin, vaikka ongelmista lamaa syytetäänkin.
Lue kommentti

Mikä on Kodin Kuvalehden numeron 12/2017 paras juttu? Minkä arvosanan annat kannelle? Mistä pidit, mistä et? Vastaa kyselyyn ja olet mukana arvonnassa.

Arvomme vastaajien kesken Garnierin ihonhoitopaketteja, joihin kuuluvat seuraavat tuotteet:

  • Garnier Skin Active Pure Active Sensitive 200 ml kasvovesi
  • Garnier Skin Active Pure Active Sensitive 150 ml puhdistusgeeli kasvoille
  • Garnier Skin Active Pure Active Sensitive 50 ml hoitava kosteusvoide epäpuhtauksia vastaan
  • Garnier Ambre Solaire 75 ml Sensitive Advanced SK50 kosteuttava aurinkosuojasumute kasvoille
  • Garnier Skin Active 200 ml Micellar puhdistusgeeli
  • Garnier Ambre Solaire 200 ml Sun Protection Milk aurinkosuojaemulsio SK30
  • Garnier Ambre Solaire 200 ml Kids Sensitive Advanced aurinkosuojaemulsio SK50+ herkälle iholle

Arvomme kuusi palkintoa. Yhden palkinnon arvo on 50 euroa.

Vastaa 28.6. mennessä.

Yhteystiedot

Olen täysi-ikäinen ja haluan saada ensimmäisten joukossa kilpailukutsuja, ainutlaatuisia etuja ja edullisia tarjouksia Sanoma Media Finland Oy:ltä ja sen kanssa kulloinkin samaan Sanoma-konserniin kuuluvilta yhtiöiltä.
Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.