KK kysyy nyt onnen hetkistä. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan Nivean ihovoiteita.

Millainen on hetki, jolloin tunnet olevasi onnellinen? Mikä tekisi sinut onnellisemmaksi juuri nyt? Muun muassa nämä kysymykset odottavat vastaustasi tämän linkin takana. Kodin Kuvalehti tekee aiheesta jutun.

Vastausaikaa on maanantaihin 5.9. asti. Arvomme vastaajien kesken kaksi Nivea Q10 plus Anti-Wrinkle -ihovoidetta (Moisturizing Night Cream, 50 ml, ja Extra Protection Day Care, 50 ml). Jos haluat osallistua arvontaan, kirjoita sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään.

Kysely on päättynyt. Olemme arponeet voittajat, ja heihin on otettu yhteyttä. Kiitos kaikille osallistujille!

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Parisuhteessa tapahtuva mitätöinti voi olla pientä: väheksyvä katse tai töksähtävä vastaus, kun kerrot huolistasi. Mutta sekin riittää viemään itsetunnon.

Vastaa kyselyyn ja kerro, oletko joutunut kokemaan mitätöintiä parisuhteessa. Kaikkien 25.9. mennessä kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan kolme uutuuskirjaa. Vastauksia saatetaan käyttää anonyymeina Kodin Kuvalehden artikkelissa.

 

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Avioero voi lamauttaa, varsinkin jos se tulee yllättäen. Mutta kun aika kuluu, vastoinkäyminen voi kääntyä onnenpotkuksi.

Joskus tuntuu siltä, että jokin asia murskaa koko elämän. Olen kuitenkin huomannut, että kun aika kuluu, ylitsepääsemättömiltä tuntuneet vastoinkäymiset voivatkin kääntyä positiivisiksi.

Avioero tai potkut voivat lamauttaa varsinkin, jos ne tulevat yllättäen. Siinä joutuu pitkiksi ajoiksi paniikkiin ja tuuliajolle. Olen kokenut molemmat, mutta nyt ajattelen, etten huolisi takaisin sen paremmin vanhaa puolisoani kuin työpaikkaanikaan.

Nykytilanteestani katsottuna vastoinkäymiset olivat minulle onnenpotkuja. Ilman niitä en olisi sama ihminen kuin olen nyt. Nykyisin olen paremmin sinut itseni kanssa kuin ennen.

Avioeron kauhun lamaannuttaneita ystäviäni olen lohduttanut, että joskus vielä kiität kumppaniasi siitä, että hän jätti sinut. Yksikään ei ole ymmärtänyt sanojani, vaan on pitänyt minua puukottajana, joka lyö lyötyä. Vasta paljon jälkeenpäin he ovat alkaneet ymmärtää, mitä tarkoitin.

Feeniks