Mikä on Kodin Kuvalehden numero 14/15 paras juttu? Minkä arvosanan annat kannelle? Mistä pidit, mistä et? Vastaa kyselyyn ja olet mukana arvonnassa.

Mikä on paras juttu KK:ssa numero 14/15? Kerro samalla, minkä arvosanan annat kansikuvalle. Anna tulla sekin, mistä pidit ja mistä et.

KK arpoo kaikkien vastaajien kesken kotimaisia Kiilto-kodinhoitotuotteita koko kodin puhtaanapitoon. Arvomme 12 palkintopakettia, yhden palkinnon arvo on noin 50 euroa.

Vastausaika päättyy 29.7.2015.

Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Kyselyyn pääset tästä linkistä.

Teija Kälkäinen

Äänestä KK:n numero 14/15 parasta juttua

Ainutlaatuiset oli tämän lehden kiinnostavin juttu. Monta erilaista naista ja sitä miten he ovat oppineet hyväksymään itsensä. Samalla tuli itselle keinoja käydä omia "vikoja"läpi. Lehdessä oli monia muitakin luettavia mielenkiintoisia tarinoita muiden elämistä ja siitä kuinka ovat selviytyneet ongelmien yli. Ullan ja Robertin tarina sai väristykset aikaan.
Lue kommentti

Mikä on Kodin Kuvalehden numeron 20/2016 paras juttu? Minkä arvosanan annat kannelle? Mistä pidit, mistä et? Vastaa kyselyyn ja olet mukana arvonnassa.

Voimaruoka 360 Wholefood on enemmän kuin proteiinisekoitus. Hyvänmakuinen jauhe sisältää hera- tai herneproteiinin lisäksi erilaisia superfoodeja. Käytä aamu- tai välipalaksi ja treenijuomaksi. Tuotteesta on kolme eri makua: kookos, vanilja ja suklaa.

Palkinto sisältää yhden kappaleen jokaista makua 5x50g pakkauskoossa. Yhden palkinnon arvo noin 50 €. Arvomme 10 palkintoa.

Vastaa 26.10. mennessä.

KK etsii vuoden 2016 arjen sankareita eli ihmisiä, jotka ovat tehneet tänä vuonna muiden elämästä parempaa. Kuka on mielestäsi sellainen ihminen?

Yhteystiedot
Olen täysi-ikäinen ja haluan saada ensimmäisten joukossa kilpailukutsuja, ainutlaatuisia etuja ja edullisia tarjouksia Sanoma Media Finland Oy:ltä ja sen kanssa kulloinkin samaan Sanoma-konserniin kuuluvilta yhtiöiltä.
Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Mikä on Kodin Kuvalehden numero 20/15 paras juttu? Minkä arvosanan annat kannelle? Mistä pidit, mistä et? Vastaa kyselyyn ja olet mukana arvonnassa.

Mitkä ovat kolme parasta juttua KK:ssa numero 20/15? Kerro samalla, minkä arvosanan annat kansikuvalle. Anna tulla sekin, mistä pidit ja mistä et.

KK arpoo kaikkien vastaajien kesken Pomarin nilkkureita. Vedenpitävät Pomar Gore-Tex -nauhavetoketjunilkkurit pitävät jalat kuivina ja pitopohja ehkäisee liukastumista. Kengissä on irrotettava, muotoiltu pohjallinen ja huopavuorit. Arvomme neljä palkintoa, yhden palkinnon arvo on 149 euroa.

Vastausaika päättyy 28.10.2015.

Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Kyselyyn pääset tästä linkistä.

Mikä on Kodin Kuvalehden numero 19/15 paras juttu? Minkä arvosanan annat kannelle? Mistä pidit, mistä et? Vastaa kyselyyn ja olet mukana arvonnassa.

Mitkä ovat kolme parasta juttua KK:ssa numero 19/15? Kerro samalla, minkä arvosanan annat kansikuvalle. Anna tulla sekin, mistä pidit ja mistä et.

KK arpoo kaikkien vastaajien kesken Essien tuotteita. Yksi tuotepaketti sisältää neljä värilakkaa, kaksi hoitolakkaa ja kynsilakanpoistoaineen. Arvomme viisi palkintoa, yhden palkinnon arvo on 100 euroa.

Vastausaika päättyy 14.10.2015.

Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Kyselyyn pääset tästä linkistä.

Mikä on Kodin Kuvalehden numero 18/15 paras juttu? Minkä arvosanan annat kannelle? Mistä pidit, mistä et? Vastaa kyselyyn ja olet mukana arvonnassa.

Mitkä ovat kolme parasta juttua KK:ssa numero 18/15? Kerro samalla, minkä arvosanan annat kansikuvalle. Anna tulla sekin, mistä pidit ja mistä et.

KK arpoo kaikkien vastaajien kesken Nanson Estradi-mekkoja. Mekko on valmistettu lämpimästä villasekoitekankaasta. Mekon koot ovat XS-XXL. Arvomme viisi palkintoa, yhden palkinnon arvo on 75 euroa.

Vastausaika päättyy 30.9.2015.

Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Kyselyyn pääset tästä linkistä.

Susanna Salo

Äänestä KK:n numero 18/15 parasta juttua

Matkalla kotiin on paras juttu. avartava, riipaiseva ja ajankohtainen. Räppäri Mikael Gabrielin tarina oli myös hyvä. Tuntui luissa ja ytimissä pojan yksinäisyys ja turvattomuus. Äitikin kyllä vaikutti vähän keskenkasvuiselta kommenttiensa takia. Treffit kerran kuussa oli kannustava ja positiivinen näinä jatkuvien erojen aikoina. ADHD-juttu ei kolahtanut. Siitä puhutaan niin paljon ja se on ollut ns.trendidiagnoosi. Pyrin pysymään irti näistä sairaskertomuksista, koska niin moni haluaa samastua...
Lue kommentti