Pöytälaatikko on fiktioblogi, jonka yksi kirjoittaja saa haltuunsa kolmeksi kuukaudeksi kerrallaan.

Jos rakastat kirjoittamista, mutta et ole vielä löytänyt lukijoita, hetkesi on koittanut! Pöytälaatikko on fiktion harrastajille tarkoitettu KK-blogi.

Kodin Kuvalehden Pöytälaatikko-blogi yhdistää fiktion kirjoittajat ja lukijat. Toimitus valitsee kirjoittajan, joka saa KK:n nettisivujen yleisön itselleen. Pöytälaatikko-kirjoittaja esitellään lehdessä, ja hän saa henkilökohtaista palautetta teksteistään sekä tilaisuuden julkaista niitä täällä. Yksi kirjoittaja pitää Pöytälaatikkoa hallussaan kolme kuukautta.

Sovit Pöytälaatikko-kirjoittajaksi, ellet ole vielä julkaissut tekstejäsi missään kirjassa tia kokoelmassa, mutta olet jo kirjoittanut jonkin verran.

Emme maksa teksteistä palkkiota. Tekstit säilyvät verkossa senkin jälkeen, kun kirjoittajan Pöytälaatikko-kausi päättyy. 

Hae Pöytälaatikko-kirjoittajaksi sähköpostitse tästä.  Kerro vapaamuotoisessa hakemuksessa, miksi juuri sinut pitäisi valita Pöytälaatikkoon. Miksi kirjoitat? Mistä kirjoitat? Liitä mukaan vähintään kolme näytettä teksteistäsi.

Osallistu Kodin Kuvalehden ristikon arvontaan kirjoittamalla vastauskohtaan ristikon nuolien osoittamat sanat.

Vastaa 16.11.2016 mennessä. Kaikkien vastauksen lähettäneiden kesken arvomme 30 euron rahapalkinnon.

Yhteystiedot
Olen täysi-ikäinen ja haluan saada ensimmäisten joukossa kilpailukutsuja, ainutlaatuisia etuja ja edullisia tarjouksia Sanoma Media Finland Oy:ltä ja sen kanssa kulloinkin samaan Sanoma-konserniin kuuluvilta yhtiöiltä.
Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Kodin Kuvalehden Tämä ihana arki -juttusarja näyttää elämän sellaisena kuin se on. Nyt aiheena ovat hauskimmat piparimuotit.

Ota kuva mielellään rauhallista taustaa vasten, jotta esine näkyy mahdollisimman hyvin. Tarkista, että kuva on laadukas. Emme voi julkaista liian matalaresoluutioisia kuvia.

Kerro piparimuottisi tarina muutamalla virkkeellä. Lataa kuva ja kerro sen tarina 16.11.2016 mennessä. Kuvia julkaistaan numerossa 24.

Muista lisätä tietoihin nimesi tai nimimerkkisi. Kuvan lähetyslomake löytyy sivun alaosasta.

Kaikkien 31.12.2016 mennessä kuvakisoihin osallistuneiden kesken arvotaan Nanson 600 euron lahjakortti.

Lähettämällä kuvan kilpailuun annat oikeuden käyttää sitä Kodin Kuvalehden aineistoissa. Vain osa kuvista mahtuu lehteen, mutta kaikki lähetetyt kuvat julkaistaan netin kuvagalleriassa. Lue gallerioiden käyttöohjeet täältä.

Poimimme Kodin Kuvalehden lukijoiden lähettämistä kuvista neljä toimituksen suosikkia. Valitse niistä ihanin!

Äänestäminen tapahtuu klikkaamalla kuvan alla olevaa sinistä ympyrää.

 

 

Mikä on Kodin Kuvalehden numeron 21/2016 paras juttu? Minkä arvosanan annat kannelle? Mistä pidit, mistä et? Vastaa kyselyyn ja olet mukana arvonnassa.

Clarins Extra-Firming Mask on voidenaamio, joka poistaa väsymyksen merkkejä iholta, kiinteyttää ja kirkastaa ihon väriä. Naamio on rentouttava ja ikääntymisen merkkejä häivyttävä.

Naamion väriksi on valittu malva, koska se tunnetaan väriterapiassa rentouttavista ominaisuuksistaan. Raikas tuoksu vapautuu naamiota levitettäessä.

Arvomme kuusi palkintoa, yhden palkinnon arvo on 76 euroa.

Vastaa 16.11.2106 mennessä.

Yhteystiedot
Olen täysi-ikäinen ja haluan saada ensimmäisten joukossa kilpailukutsuja, ainutlaatuisia etuja ja edullisia tarjouksia Sanoma Media Finland Oy:ltä ja sen kanssa kulloinkin samaan Sanoma-konserniin kuuluvilta yhtiöiltä.
Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.