Koulut alkavat! Nyt on aika tehdä penaali.

Eniten tykätty työ palkitaan lankapaketilla ja käsityökirjalla, klikkaa suosikkiLähetä meille kuva ja lyhyt kuvaus itse tekemästäsi penaalista alla olevan Lähetä kuva -painikkeen kautta 29.8. mennessä.

Eniten tykätty työ palkitaan käsityökirjalla, klikkaa suosikkikuvasi tykkäyssydäntä! Palkinnot jaetaan 30.8. äänestystilanteen mukaan, mutta tykkäyssydämiä saa painaa senkin jälkeen.

Lukijoiden käsityöt -galleriaan voit ladata vapaasti kuvia kaikenlaisista käsitöistäsi.

Lähettämällä kuvan kilpailuun annat oikeuden käyttää sitä Suuri Käsityö -lehden aineistoissa.

Poimimme Kodin Kuvalehden lukijoiden lähettämistä kuvista neljä toimituksen suosikkia. Valitse niistä ihanin!

Äänestäminen tapahtuu klikkaamalla kuvan alla olevaa sinistä ympyrää.

 

 

Mikä on Kodin Kuvalehden numeron 21/2016 paras juttu? Minkä arvosanan annat kannelle? Mistä pidit, mistä et? Vastaa kyselyyn ja olet mukana arvonnassa.

Clarins Extra-Firming Mask on voidenaamio, joka poistaa väsymyksen merkkejä iholta, kiinteyttää ja kirkastaa ihon väriä. Naamio on rentouttava ja ikääntymisen merkkejä häivyttävä.

Naamion väriksi on valittu malva, koska se tunnetaan väriterapiassa rentouttavista ominaisuuksistaan. Raikas tuoksu vapautuu naamiota levitettäessä.

Arvomme kuusi palkintoa, yhden palkinnon arvo on 76 euroa.

Vastaa 16.11.2106 mennessä.

Yhteystiedot
Olen täysi-ikäinen ja haluan saada ensimmäisten joukossa kilpailukutsuja, ainutlaatuisia etuja ja edullisia tarjouksia Sanoma Media Finland Oy:ltä ja sen kanssa kulloinkin samaan Sanoma-konserniin kuuluvilta yhtiöiltä.
Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Kaikki mieheni -näytelmä on jatkoa supersuositulle näytelmälle Kaikki äitini, kaikki tyttäreni.

Kutsumme Kodin Kuvalehden lukijat kirjoittamaan tarinoita elämänsä miehistä: isistä, pojista, veljistä ja tietenkin puolisoista. Miksi hän on sinulle merkityksellinen? Mikä hänessä on parasta, mikä pahinta? Mitä hän on sinulle opettanut? Millainen on suhteesi miehiin?

Tarinoiden pohjalta valmistuu näytelmä Kaikki mieheni, joka saa ensi-iltansa Aleksanterin teatterissa syksyllä 2017. Näytelmä on jatkoa teokselle Kaikki äitini, kaikki tyttäreni. Miitta Sorvalin, Sanna Stellanin ja Pirjo Heikkilän tähdittämä näytelmä perustui Kodin Kuvalehden lukijoiden tarinoihin. Näytelmän on nähnyt jo 45 000 ihmistä ympäri Suomen.

Tarinasi voi olla pieni tai suuri, lyhyt tai pitkä, surullinen tai hauska, arkipäiväinen tai elämää suurempi. Keräämme tarinoita 15.1.2017 asti. Voit lähettää kirjoituksesi alla olevalla lomakkeella tai postitse osoitteella Kodin Kuvalehti, PL 100, 00040 Sanoma. Merkitse kuoreen tunnus "Kaikki mieheni".

Kodin Kuvalehti ja näyttelijöiden työryhmä varaavat oikeuden käyttää ja muokata tarinoita. Käsittelemme kirjoituksianne luottamuksellisesti, eikä kirjoittajan henkilöllisyyttä paljasteta.

Etko vielä ole nähnyt Kaikki äitini, kaikki tyttäreni -näytelmää? Tulevista näytöksistä saat tietoa täältä.

 

 

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

KK palkitsee viikoittain yhden nettijuttua kommentoineen kirjoittajan. Tällä kertaa palkittiin kirjoittaja, joka kertoi mielipiteensä naisen kiloista ja miesten huomiosta.

Viikon lukijakommentin kirjoittaja otti kantaa Ihmisten kesken -palstan lukijakirjeeseen "Miehille kelpaa vain hoikka ja nuori".

Näin kirjoittaja kommentoi juttua:

"Voin sanoa jotain ihan muuta. Olen yli viisikymppinen, kurvit kohdallaan.

Toki minulla on hyvät geenit ja sana palautetta siitä, että olen huomattavasti nuoremman näköinen kuin ikäni on. Ja vientiä on - ja ihan fiksujen miesten aloitteesta.

Mutta: olen todella sinut itseni ja kilojeni kanssa. Voin esiintyä miehen edessä ihan saunapuhtaana - ilman "häpeilemistä". Elämänkokemus ja sitä kautta tullut itsevarmuus on miesten mieleen.

Kun nainen on sinut itsensä kanssa, hän on parisuhteessa parhaimmillaan."

Millaisia kokemuksia sinulla on? Kerro se kommenttikentässä.

Jokaista KK:n nettijuttua voi kommentoida, mutta palkinnon voimme toimittaa vain yhteystietonsa jättäneille kirjoittajille.

52 v ja itse kilonsa kantava

Viikon lukijakommentti: "Olen kurvikas ja vientiä riittää"

Kysyntää riittää varmasti... mutta ketä aikuista "isoa" naista kiinnostaa varattujen miesten, itseä 20 vuotta vanhempien, nuorten poikien ja auervaarojen huomio. Se aika on jo mennyt, kun oli hienoa kun oli "vientiä" ja sitä riitti aikansa. Viisikymppinen kaipaisi enemmän sitä sitoutumista ja arjen jakamista toisen kanssa. Elämää yhdessä kaikki sen tuomat asiat vastaanottaen. Näistä "vienninedistäjistä" ei siihen pidemmän päälle ole. Kilojen lisäksi ongelma on myös kun korvien välissä on liikaa.
Lue kommentti
naisenmitta90

Viikon lukijakommentti: "Olen kurvikas ja vientiä riittää"

Eipä se asia ole näin vain kypsään ikään ehtineillä leideillä. Itse olen ollut pluskokoinen koko ikäni, eikä viennin määrässä ollut mitään vikaa kun baari-ikään ehti. Kyllä itsensä rohkeasti kantava nainen löytää seuransa, olipa iässä ja koossa missähyvänsä. Ei se minulta koskaan ollut pois että joku tykkäsi hoikemmasta, fiksuja ja hyvän näköisiä miehiä riitti. Riitti jopa ihan perheen perustamiseen saakka, eikä vaan sänkyä lämmittämään.
Lue kommentti