Tällä testillä saat selville isäsi salaisen julkkisminän. Voit printata tuloksen hänelle isänpäiväkortin väliin.

 

Kodin Kuvalehden Tämä ihana arki -juttusarja näyttää elämän sellaisena kuin se on. Nyt aiheena ovat hauskimmat piparimuotit.

Ota kuva mielellään rauhallista taustaa vasten, jotta esine näkyy mahdollisimman hyvin. Tarkista, että kuva on laadukas. Emme voi julkaista liian matalaresoluutioisia kuvia.

Kerro piparimuottisi tarina muutamalla virkkeellä. Lataa kuva ja kerro sen tarina 16.11.2016 mennessä. Kuvia julkaistaan numerossa 24.

Muista lisätä tietoihin nimesi tai nimimerkkisi. Kuvan lähetyslomake löytyy sivun alaosasta.

Kaikkien 31.12.2016 mennessä kuvakisoihin osallistuneiden kesken arvotaan Nanson 600 euron lahjakortti.

Lähettämällä kuvan kilpailuun annat oikeuden käyttää sitä Kodin Kuvalehden aineistoissa. Vain osa kuvista mahtuu lehteen, mutta kaikki lähetetyt kuvat julkaistaan netin kuvagalleriassa. Lue gallerioiden käyttöohjeet täältä.

Lukijoilta

Poimimme Kodin Kuvalehden lukijoiden lähettämistä kuvista neljä toimituksen suosikkia. Valitse niistä ihanin!

Äänestäminen tapahtuu klikkaamalla kuvan alla olevaa sinistä ympyrää.

 

 

Mikä on Kodin Kuvalehden numeron 21/2016 paras juttu? Minkä arvosanan annat kannelle? Mistä pidit, mistä et? Vastaa kyselyyn ja olet mukana arvonnassa.

Clarins Extra-Firming Mask on voidenaamio, joka poistaa väsymyksen merkkejä iholta, kiinteyttää ja kirkastaa ihon väriä. Naamio on rentouttava ja ikääntymisen merkkejä häivyttävä.

Naamion väriksi on valittu malva, koska se tunnetaan väriterapiassa rentouttavista ominaisuuksistaan. Raikas tuoksu vapautuu naamiota levitettäessä.

Arvomme kuusi palkintoa, yhden palkinnon arvo on 76 euroa.

Vastaa 16.11.2106 mennessä.

Yhteystiedot
Olen täysi-ikäinen ja haluan saada ensimmäisten joukossa kilpailukutsuja, ainutlaatuisia etuja ja edullisia tarjouksia Sanoma Media Finland Oy:ltä ja sen kanssa kulloinkin samaan Sanoma-konserniin kuuluvilta yhtiöiltä.
Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Kaikki mieheni -näytelmä on jatkoa supersuositulle näytelmälle Kaikki äitini, kaikki tyttäreni.

Kutsumme Kodin Kuvalehden lukijat kirjoittamaan tarinoita elämänsä miehistä: isistä, pojista, veljistä ja tietenkin puolisoista. Miksi hän on sinulle merkityksellinen? Mikä hänessä on parasta, mikä pahinta? Mitä hän on sinulle opettanut? Millainen on suhteesi miehiin?

Tarinoiden pohjalta valmistuu näytelmä Kaikki mieheni, joka saa ensi-iltansa Aleksanterin teatterissa syksyllä 2017. Näytelmä on jatkoa teokselle Kaikki äitini, kaikki tyttäreni. Miitta Sorvalin, Sanna Stellanin ja Pirjo Heikkilän tähdittämä näytelmä perustui Kodin Kuvalehden lukijoiden tarinoihin. Näytelmän on nähnyt jo 45 000 ihmistä ympäri Suomen.

Tarinasi voi olla pieni tai suuri, lyhyt tai pitkä, surullinen tai hauska, arkipäiväinen tai elämää suurempi. Keräämme tarinoita 15.1.2017 asti. Voit lähettää kirjoituksesi alla olevalla lomakkeella tai postitse osoitteella Kodin Kuvalehti, PL 100, 00040 Sanoma. Merkitse kuoreen tunnus "Kaikki mieheni".

Kodin Kuvalehti ja näyttelijöiden työryhmä varaavat oikeuden käyttää ja muokata tarinoita. Käsittelemme kirjoituksianne luottamuksellisesti, eikä kirjoittajan henkilöllisyyttä paljasteta.

Etko vielä ole nähnyt Kaikki äitini, kaikki tyttäreni -näytelmää? Tulevista näytöksistä saat tietoa täältä.

 

 

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.