Osallistu käsikirjoitustalkoisiin ja tule mukaan tekemään uutta näytelmää. Etsimme tarinoita äitien ja tyttärien suhteesta.

Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus osallistua uuden näytelmän tekemiseen. Kodin Kuvalehti etsii yhdessä Miitta Sorvalin, Sanna Stellanin ja Pirjo Heikkilän kanssa isoja ja pieniä tarinoita äidin ja tyttären suhteesta.

Lähettämienne tarinoiden pohjalta dramatisoidaan näytelmä, joka saa ensi-iltansa Helsingin Aleksanterin teatterissa syksyllä 2013. Sen jälkeen esitys kiertää teattereissa ympäri Suomen.

Osa tarinoista julkaistaan myös Kodin Kuvalehdessä.

Kerro meille sinun ja äitisi tai tyttäresi tarina. Esimerkiksi millainen suhde sinulla on tai on ollut heihin? Millaisia tunteita, tapahtumia ja tarinoita teidän elämäänne ja suhteeseenne on kiertynyt?

Tarinasi voi olla pieni tai suuri, lyhyt tai pitkä, surullinen tai hauska, arkipäiväinen tai elämää suurempi.

Katso, millaisia terveisiä tulevan näytelmän tähdet lähettivät Kodin Kuvalehden lukijoille:

Käsikirjoitusprojektiin on jo tullut hienoja tarinoita, kiitos teille kaikille! Käy katsomassa, millaisia ajatuksia lukijoidemme lähettämät tekstit herättivät Sanna Stellanissa. Videon aiheesta näet TÄÄLLÄ.

Lähetä oma tarinasi meille alla olevan lomakkeen kautta viimeistään 31.1.2013 mennessä. Toivoisimme, että lataisit tekstisi liitetiedostona (esimerkiksi Word-tiedostona). Voit ladata tiedoston koneeltasi painamalla alla olevaa "Lataa tiedosto" -nappia.

Halutessasi voit myös lähettää tekstin postitse osoitteella Kodin Kuvalehti, PL100, 00040 Sanoma Magazines, kuoreen tunnus "Äidit ja tyttäret". Liitä mukaasi nimesi ja yhteystietosi.

Kodin Kuvalehti, Sanoma Magazines sekä näyttelijöiden työryhmä varaavat oikeuden käyttää ja muokata tarinoita. Käsittelemme tarinoita täysin luottamukselliseesti, joten kirjoittajan niin halutessa hänen henkilöllisyytensä ei paljastu missään vaiheessa.

Kaikkien tarinansa lähettäneiden kesken arvotaan kolme Kodin Kuvalehden vuosikertaa.

Osallistu Kodin Kuvalehden ristikon arvontaan kirjoittamalla vastauskohtaan ristikon nuolien osoittamat sanat.

Vastaa 16.11.2016 mennessä. Kaikkien vastauksen lähettäneiden kesken arvomme 30 euron rahapalkinnon.

Yhteystiedot
Olen täysi-ikäinen ja haluan saada ensimmäisten joukossa kilpailukutsuja, ainutlaatuisia etuja ja edullisia tarjouksia Sanoma Media Finland Oy:ltä ja sen kanssa kulloinkin samaan Sanoma-konserniin kuuluvilta yhtiöiltä.
Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Kodin Kuvalehden Tämä ihana arki -juttusarja näyttää elämän sellaisena kuin se on. Nyt aiheena ovat hauskimmat piparimuotit.

Ota kuva mielellään rauhallista taustaa vasten, jotta esine näkyy mahdollisimman hyvin. Tarkista, että kuva on laadukas. Emme voi julkaista liian matalaresoluutioisia kuvia.

Kerro piparimuottisi tarina muutamalla virkkeellä. Lataa kuva ja kerro sen tarina 16.11.2016 mennessä. Kuvia julkaistaan numerossa 24.

Muista lisätä tietoihin nimesi tai nimimerkkisi. Kuvan lähetyslomake löytyy sivun alaosasta.

Kaikkien 31.12.2016 mennessä kuvakisoihin osallistuneiden kesken arvotaan Nanson 600 euron lahjakortti.

Lähettämällä kuvan kilpailuun annat oikeuden käyttää sitä Kodin Kuvalehden aineistoissa. Vain osa kuvista mahtuu lehteen, mutta kaikki lähetetyt kuvat julkaistaan netin kuvagalleriassa. Lue gallerioiden käyttöohjeet täältä.

Lukijoilta

Poimimme Kodin Kuvalehden lukijoiden lähettämistä kuvista neljä toimituksen suosikkia. Valitse niistä ihanin!

Äänestäminen tapahtuu klikkaamalla kuvan alla olevaa sinistä ympyrää.

 

 

Mikä on Kodin Kuvalehden numeron 21/2016 paras juttu? Minkä arvosanan annat kannelle? Mistä pidit, mistä et? Vastaa kyselyyn ja olet mukana arvonnassa.

Clarins Extra-Firming Mask on voidenaamio, joka poistaa väsymyksen merkkejä iholta, kiinteyttää ja kirkastaa ihon väriä. Naamio on rentouttava ja ikääntymisen merkkejä häivyttävä.

Naamion väriksi on valittu malva, koska se tunnetaan väriterapiassa rentouttavista ominaisuuksistaan. Raikas tuoksu vapautuu naamiota levitettäessä.

Arvomme kuusi palkintoa, yhden palkinnon arvo on 76 euroa.

Vastaa 16.11.2106 mennessä.

Yhteystiedot
Olen täysi-ikäinen ja haluan saada ensimmäisten joukossa kilpailukutsuja, ainutlaatuisia etuja ja edullisia tarjouksia Sanoma Media Finland Oy:ltä ja sen kanssa kulloinkin samaan Sanoma-konserniin kuuluvilta yhtiöiltä.
Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.