KK:n nettisivujen Uudistu sinäkin -kilpailuun osallistui 1300 ihmistä. Arvonnan voitti mikkeliläinen Liisa, joka otti mukaan parhaan ystävänsä Aulin.

Yli 1 300 ihmistä halusi mukaan KK:n Uudistu sinäkin -kisaan. Kisalla juhlistettiin nettisivujen uudistusta. Onnetar valitsi 1300 osallistujan joukosta voittajaksi mikkeliläisen Liisa Gummeruksen, joka otti mukaansa parhaan ystävänsä Auli Hakkaraisen, tietysti.

Kun ystävykset tapasivat studiolla, ilon kiljahdukset kuuluivat ympäri taloa. Mikkelissä asuva Liisa ja Espoossa asuva Auli kohtasivat pitkästä aikaa toisensa ilman perheitä.

”Ihana nähdä! Että meillä kävi tuuri!”

Liisan ja Aulin ystävyys alkoi ala-asteen kolmannella luokalla, kun molemmat joutuivat kesken päivän vaihtamaan koulua. Tytöt tepastelivat uuteen kouluun yhtä matkaa ja ovat olleet ystäviä siitä asti. Välillä Auli asui pitkään ulkomailla ja yhteydenpito jäi postikorttien ja puhelujen varaan, mutta ystävyyttä se ei vaarantanut.

”Emme olleet nähneet kymmenen vuoteen, kun soitin Aulille ja kysyin, saanko tulla käymään hänen luonaan Saksassa. Auli sanoi että tervetuloa.”

Liisan paita ja hattu Lindex, farkut ja laukku KappAhl, neuletakki H&M ja nilkkurit Aimy.

Sen jälkeen Auli ja Liisa ovat pitäneet tiiviisti yhteyttä. Heitä yhdistää ruoka, jonka ympärille yhteiset illat rakentuvat. Heidän lapsensa ovat samanikäisiä ja aviomiehet kavereita keskenään.

”Käymme käydä joka syksy yhdessä Sirkus Finlandiassa. Nyt oli juhlavuosi, kymmenes kerta”, Auli sanoo.

Kahden kesken Liisa ja Auli eivät sen sijaan olleet viettäneet aikaa melkein 20 vuoteen.

”Olimme niin sen tarpeessa! Oli ihanaa saada vihdoin yhteinen päivä”, Liisa sanoo.

Studiolla naiset kaivoivat laukustaan vaahtokarkkeja, kuohuviiniä ja kristallilasit. Meikkitaitelija Suvi Tiilikainen ja muotitoimittaja Mirkka Siusluoto loivat ystävyksille uudet tyylit.

Aulin paita ja hame KappAhl, mokkajakku Esprit, laukku Global ja nilkkurit Aimy.

”Oli ihanaa saada asiantuntijoiden vinkkejä. Moni vaate tuntui ensin oudolta, mutta oli sitten ihan täydellinen”, Liisa sanoo.

Toisin kuin muotikuvauksissa yleensä, Liisa ja Auli saivat asut lahjaksi. Kuviin valittujen vaatteiden lisäksi he ostivat kumpikin isot kassilliset Mirkan valitsemia vaatteita itselleen.

"Kun kerrankin asiantuntija auttoi shoppailussa. Ei minulla ole aikaa käydä kaupoissa. Shoppailen työmatkoilla lentokentillä", sanoo Auli.

"Ja minä Prismassa ruokaostosten yhteydessä", täydentää Liisa.

Auli teetti päivän aikana ottamistaan kuvista molemmille muistoksi kuvakirjan. Uuden tyylin päivä inspiroi molempia.

”Tämmöisen päivänhän voisi viettää ilman kilpailuakin! Ruuhkavuosien keskellä on varastettava aikaa ystäville ja hemmotteluun.”

 

Video lisätty ja juttu päivitetty 8. 12.2015.

Osallistu Kodin Kuvalehden ristikon arvontaan kirjoittamalla vastauskohtaan ristikon nuolien osoittamat sanat.

Vastaa 16.11.2016 mennessä. Kaikkien vastauksen lähettäneiden kesken arvomme 30 euron rahapalkinnon.

Yhteystiedot
Olen täysi-ikäinen ja haluan saada ensimmäisten joukossa kilpailukutsuja, ainutlaatuisia etuja ja edullisia tarjouksia Sanoma Media Finland Oy:ltä ja sen kanssa kulloinkin samaan Sanoma-konserniin kuuluvilta yhtiöiltä.
Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Kodin Kuvalehden Tämä ihana arki -juttusarja näyttää elämän sellaisena kuin se on. Nyt aiheena ovat hauskimmat piparimuotit.

Ota kuva mielellään rauhallista taustaa vasten, jotta esine näkyy mahdollisimman hyvin. Tarkista, että kuva on laadukas. Emme voi julkaista liian matalaresoluutioisia kuvia.

Kerro piparimuottisi tarina muutamalla virkkeellä. Lataa kuva ja kerro sen tarina 16.11.2016 mennessä. Kuvia julkaistaan numerossa 24.

Muista lisätä tietoihin nimesi tai nimimerkkisi. Kuvan lähetyslomake löytyy sivun alaosasta.

Kaikkien 31.12.2016 mennessä kuvakisoihin osallistuneiden kesken arvotaan Nanson 600 euron lahjakortti.

Lähettämällä kuvan kilpailuun annat oikeuden käyttää sitä Kodin Kuvalehden aineistoissa. Vain osa kuvista mahtuu lehteen, mutta kaikki lähetetyt kuvat julkaistaan netin kuvagalleriassa. Lue gallerioiden käyttöohjeet täältä.

Poimimme Kodin Kuvalehden lukijoiden lähettämistä kuvista neljä toimituksen suosikkia. Valitse niistä ihanin!

Äänestäminen tapahtuu klikkaamalla kuvan alla olevaa sinistä ympyrää.

 

 

Mikä on Kodin Kuvalehden numeron 21/2016 paras juttu? Minkä arvosanan annat kannelle? Mistä pidit, mistä et? Vastaa kyselyyn ja olet mukana arvonnassa.

Clarins Extra-Firming Mask on voidenaamio, joka poistaa väsymyksen merkkejä iholta, kiinteyttää ja kirkastaa ihon väriä. Naamio on rentouttava ja ikääntymisen merkkejä häivyttävä.

Naamion väriksi on valittu malva, koska se tunnetaan väriterapiassa rentouttavista ominaisuuksistaan. Raikas tuoksu vapautuu naamiota levitettäessä.

Arvomme kuusi palkintoa, yhden palkinnon arvo on 76 euroa.

Vastaa 16.11.2106 mennessä.

Yhteystiedot
Olen täysi-ikäinen ja haluan saada ensimmäisten joukossa kilpailukutsuja, ainutlaatuisia etuja ja edullisia tarjouksia Sanoma Media Finland Oy:ltä ja sen kanssa kulloinkin samaan Sanoma-konserniin kuuluvilta yhtiöiltä.
Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.