Oletko ollut vannoutunut kasvissyöjä, mutta alkanut jostain syystä syödä lihaa? Entä rokotitko ensimmäisen lapsesi, mutta sitten päätit toisin? Tai olitko eutanasiaa vastaan, mutta nyt kuulut kannattajiin.

Kauppojen aukioloajat, imetys, voin syönti, metsästys, kerrostaloasuminen, sähköinen kalenteri, ajankäytön jakaminen perheen ja työn kesken, autolla ajaminen, pakettimatkailu, avioliitto-oikeus, tupakointi... Kaikista asioista voi olla jotain mieltä hyvinkin vahvasti. Ja sitten yhtäkkiä huomata ajattelevansa ja toimivansa täysin eri tavalla.

Nyt etsimme haastateltavaksi ihmisiä, jotka ovat olleet voimakkaasti jotain mieltä, mutta kääntäneet sitten ajatuksensa täysin toisiksi. Kerro, mitä tapahtui ja milloin, kun muutit mielesi.

Osallistu alla olevaan kyselyyn ja jätä yhteystietosi. Ne jäävät vain toimituksen käyttöön. 

Julkaisemme tarinat mieluiten kuvalla ja nimellä, mutta voit kertoa tarinasi myös nimettömänä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Osallistu Kodin Kuvalehden ristikon arvontaan kirjoittamalla vastauskohtaan ristikon nuolien osoittamat sanat.

Vastaa 16.8.2017 mennessä. Kaikkien vastauksen lähettäneiden kesken arvomme 30 euron rahapalkinnon.

Yhteystiedot

Olen täysi-ikäinen ja haluan saada ensimmäisten joukossa kilpailukutsuja, ainutlaatuisia etuja ja edullisia tarjouksia Sanoma Media Finland Oy:ltä ja sen kanssa kulloinkin samaan Sanoma-konserniin kuuluvilta yhtiöiltä.
Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Kodin Kuvalehden Tämä ihana arki -juttusarja näyttää elämän sellaisena kuin se on. Nyt aiheena ovat kodinkoneet.

Ota kuva mielellään rauhallista taustaa vasten, jotta kodinkone näkyy mahdollisimman hyvin. Tarkista, että kuva on laadukas. Emme voi julkaista liian matalaresoluutioisia kuvia.

Kerro kodinkoneesi tarina muutamalla virkkeellä. Lataa kuva ja kerro sen tarina 16.8.2017 mennessä. Kuvia julkaistaan numerossa 18/2017.

Muista lisätä tietoihin nimesi tai nimimerkkisi. Kuvan lähetyslomake löytyy sivun alaosasta.

 

Uudella Nespresso Expert&Milk -kahvikoneella valmistuvat erilaiset kahvijuomat käden käänteessä. Käyttäjän on mahdollista valita, haluaako kahvinsa lämpimänä, kuumana vai erittäin kuumana. Lisäksi koneella voi valmistaa neljä erikokoista kahvia: ristretton, espresson, lungon sekä americanon. Integroidun maidonvaahdottimen avulla täyteläistä maitovaahtoa voi valmistaa kahviin juuri halutun määrän.

 
Lähettämällä vakuutat, että olet itse ottanut kuvan ja annat Kodin Kuvalehdelle oikeuden käyttää kuvaa Kodin Kuvalehden aineistoissa tai että sinulla on oikeus luovuttaa Kodin Kuvalehdelle edellä mainitut oikeudet. Vain osa kuvista mahtuu lehteen, mutta kaikki lähetetyt kuvat julkaistaan netin kuvagalleriassa. Lue gallerioiden käyttöohjeet täältä.

Mikä on Kodin Kuvalehden numeron 15/2017 paras juttu? Minkä arvosanan annat kannelle? Mistä pidit, mistä et? Vastaa kyselyyn ja olet mukana arvonnassa.

Clarins SOS Hydra Mask on kuivalle, karhean ja kiristävän tuntuiselle iholle tarkoitettu naamio, joka hoitaa ja ravitsee ihoa vahvistamalla sitä suojaavaa lipidikerrosta. Iho tuntuu naamion käytön jälkeen pehmeältä ja joustavalta. Lisäksi palkintoon kuuluu Gentle Peeling Smooth Away Cream -kuorintavoide, joka sisältää pehmittävää ja rauhoittavaa esikkouutetta. Arvomme neljä palkintoa, yhden palkinnon arvo on 80 euroa.

Vastaa 16.8.2017 mennessä.


Yhteystiedot

Olen täysi-ikäinen ja haluan saada ensimmäisten joukossa kilpailukutsuja, ainutlaatuisia etuja ja edullisia tarjouksia Sanoma Media Finland Oy:ltä ja sen kanssa kulloinkin samaan Sanoma-konserniin kuuluvilta yhtiöiltä.
Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Perhepolitiikan pitäisi olla tekoja eikä vain vaalipuheita.

Lasta ei pidä laittaa hoitoon ennen kuin hän osaa puhua. Sitä ennen hän ei osaa kertoa kotona päivähoidon tapahtumista.

Lapselle olisi parasta, jos häntä ei tarvitsisi laittaa hoitoon ennen kuin hän täyttää kolme vuotta. Silloin useimmat lapset alkavat kaivata muutakin kuin kotona olemista.

Ymmärrän, ettei kaikilla vanhemmilla ole mahdollisuutta olla kotona niin kauan. Lapsen hyvinvoinnin kannalta kotihoidon tuki on elintärkeä.

Päiväkotien tilanteeseen voidaan vaikuttaa hallituksen päätöksillä. Perhepolitiikan pitäisi olla tekoja eikä vain vaalipuhetta.

Lapsen paras ensin

Sivustakatsoja

Lukijan kirje: Pieni lapsi kuuluu kotiin

Tottakai on tilanteita, jolloin päivähoito vuoden ikäiselle on perusteltua. Monilla vanhemmilla on asuntolainaa ym. jolloin molempien palkkatuloja tarvitaan. Nykyään vaan on tapana viedä lapsi saamaan "laadukasta varhaiskasvatusta", vaikka toinen vanhemmista olisi kotona. Minusta 1-3v. pitäisi olla oikeus turvalliseen kotihoitoon. Räikeimmissä tapauksissa lapsi on hoidossa pidennetyn päivän (6h) ja myös heinäkuun. Eli lapsella ei ole lomaa, koska vanhempi ei niin halua. Oma aika on niin tärkeää...
Lue kommentti