KK valitsee jatkossa nettikeskusteluista viikon parhaan kommentin ja palkitsee sen kirjoittajan. Tässä ensimmäinen voittaja!

Viime viikon parhaan kommentin kirjoitti nimimerkki Annili. Hän otti kirjoituksessaan kantaa nettijuttuun Sirkan ja Erkin parisuhteesta, joka kesti Erkin uskottomuuden.

Annili kommentoi artikkelia näin:

”Näissä uskottomuustarinoissa, joissa petetty antaa anteeksi ja suhde jatkuu kriisin jälkeen entistä onnellisempana, petetty on poikkeuksetta nainen ja uskoton osapuoli mies. Entä jos asetelma olisi toisin päin? Löytyykö miehiä, jotka olisivat valmiit antamaan anteeksi vaimon uskottomuuden?”

Mitä mieltä sinä olet? Kerro se kommenttikentässä. Huomaathan, että jokaista KK:n nettijuttua voi kommentoida!

less is more
Seuraa 
Liittynyt31.1.2016

Viikon lukijakommentti: "Antaisiko mies uskottomuuden anteeksi niin kuin nainen?"

Miten uskottomuuden voi antaa anteeksi oli sitten nainen tai mies? Ehkä sen voi painaa villaisella, jos kumppani on "lipsunut" yhden yön suhteeseen kännipäissään, huomattavasti vaikeampaa se on kuitenkin silloin, kun "sukupuoliystävyys" kestää useita kuukausia ja tulee tavaksi. Vaatii aikamoista pokkaa pettää kumppaniaan ja yrittää elää kaksoisroolissaan ilman että kärähtää. Kyllähän naiset osaavat hoidella jonglörin tavoin monta asiaa kerrallaan, mutta mies on jotenkin niin kömpelö olento,...
Lue kommentti

Osallistu Kodin Kuvalehden ristikon arvontaan kirjoittamalla vastauskohtaan ristikon nuolien osoittamat sanat.

Vastaa 16.11.2016 mennessä. Kaikkien vastauksen lähettäneiden kesken arvomme 30 euron rahapalkinnon.

Yhteystiedot
Olen täysi-ikäinen ja haluan saada ensimmäisten joukossa kilpailukutsuja, ainutlaatuisia etuja ja edullisia tarjouksia Sanoma Media Finland Oy:ltä ja sen kanssa kulloinkin samaan Sanoma-konserniin kuuluvilta yhtiöiltä.
Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Kodin Kuvalehden Tämä ihana arki -juttusarja näyttää elämän sellaisena kuin se on. Nyt aiheena ovat hauskimmat piparimuotit.

Ota kuva mielellään rauhallista taustaa vasten, jotta esine näkyy mahdollisimman hyvin. Tarkista, että kuva on laadukas. Emme voi julkaista liian matalaresoluutioisia kuvia.

Kerro piparimuottisi tarina muutamalla virkkeellä. Lataa kuva ja kerro sen tarina 16.11.2016 mennessä. Kuvia julkaistaan numerossa 24.

Muista lisätä tietoihin nimesi tai nimimerkkisi. Kuvan lähetyslomake löytyy sivun alaosasta.

Kaikkien 31.12.2016 mennessä kuvakisoihin osallistuneiden kesken arvotaan Nanson 600 euron lahjakortti.

Lähettämällä kuvan kilpailuun annat oikeuden käyttää sitä Kodin Kuvalehden aineistoissa. Vain osa kuvista mahtuu lehteen, mutta kaikki lähetetyt kuvat julkaistaan netin kuvagalleriassa. Lue gallerioiden käyttöohjeet täältä.

Poimimme Kodin Kuvalehden lukijoiden lähettämistä kuvista neljä toimituksen suosikkia. Valitse niistä ihanin!

Äänestäminen tapahtuu klikkaamalla kuvan alla olevaa sinistä ympyrää.

 

 

Mikä on Kodin Kuvalehden numeron 21/2016 paras juttu? Minkä arvosanan annat kannelle? Mistä pidit, mistä et? Vastaa kyselyyn ja olet mukana arvonnassa.

Clarins Extra-Firming Mask on voidenaamio, joka poistaa väsymyksen merkkejä iholta, kiinteyttää ja kirkastaa ihon väriä. Naamio on rentouttava ja ikääntymisen merkkejä häivyttävä.

Naamion väriksi on valittu malva, koska se tunnetaan väriterapiassa rentouttavista ominaisuuksistaan. Raikas tuoksu vapautuu naamiota levitettäessä.

Arvomme kuusi palkintoa, yhden palkinnon arvo on 76 euroa.

Vastaa 16.11.2106 mennessä.

Yhteystiedot
Olen täysi-ikäinen ja haluan saada ensimmäisten joukossa kilpailukutsuja, ainutlaatuisia etuja ja edullisia tarjouksia Sanoma Media Finland Oy:ltä ja sen kanssa kulloinkin samaan Sanoma-konserniin kuuluvilta yhtiöiltä.
Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.