Antipastosalaatti

2 ruukkua roomansalaattia
2 ruukkua friseesalaattia
1 kerä punasalaattia
1 ruukku rucolaa
1 ruukku basilikaa
1 prk aurinkokuivattuja tomaatteja
1 tlk (290 g) artisokansydämiä öljyssä
2–3 dl kivettömiä oliiveja
200 g ”mozzarellahelmiä” tai parmesaania
100 g saksanpähkinöitä

Kastike
1 plo valmista balsamicosiirappia

---

1. Valuta aurinkokuivatut tomaatit, artisokat ja oliivit siivilässä. Suikaloi aurinkokuivatut tomaatit, leikkaa artisokat neljään osaan.

2. Revi salaatit ja sekoita tarjoilukulhoon muiden aineiden kanssa. Tarjoa kastikkeena valmista balsamicosiirappia.

Vinkki! Tämän salaatin sekaan sopivat lähes kaikki Italian herkut, myös parmankinkku. Pieni aurinkokuivatut tomaatit ja artisokansydämet edellisenä päivänä ja säilytä ne tiiviissä rasiassa.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla