Reseptit

Broilerilaatikko

Kiia Renko Kuva Arto Vuohelainen |
broilerivuoka1

6 annosta

  • 2 dl riisi-ohra-suurimoita

  • 500 g broilerisuikaleita

  • 200 g ananaspaloja

  • 0.5 kpl purjoa

  • 200 g fetaa

  • 200 g pakastemaissia

  • 1 rkl yrttimausteseosta

  • 6 dl kanalientä

  • 200 g ranskankermaa

  • 1 tl mustapippuria

  • 2 dl juustoraastetta

 

Voitele uunivuoka. Valuta marinoimattomat broilerisuikaleet. Ripottele pinnalle suolaa ja valkopippuria. Siivilöi ananaspalat. Ota mehu talteen. Silppua purjo ja murenna feta.

Sekoita kaikki aineet yhteen, mausta yrttimausteseoksella ja kumoa vuokaan. Sekoita kanaliemi, ranskankerma ja ananaksista jäänyt mehu. Mausta pippurilla ja kaada vuokaan. Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Paista ruokaa 200 asteessa uunin alatasolla 45–60 minuuttia. Lisää tarvittaessa kanalientä.

 


Avainsanat





Tähdellä merkityt ovat pakollisia kenttiä


Katso myös