Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä.

Tee kastike pastan kypsyessä. Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota niitä pannulla öljyssä muutama minuutti. Lisää joukkoon pinaatti ja jatka paistamista, kunnes pinaatti on sulanut ja lämmennyt. Lisää kerma ja anna sen kiehahtaa. Murustele joukkoon feta. Voit säästää osan fetamuruista koristelua varten. Mausta kastike chilillä ja mustapippurilla. Suolaa ei välttämättä tarvita, sillä feta on suolaista.

Yhdistä keitetty, valutettu pasta ja kastike. Viimeistele paahdetuilla siemenillä ja halutessasi juustolla. Voit halutessasi lisätä pastan pinnalle vielä basilikanlehtiä tai hienonnettua lehtipersiljaa.

Siementen paahtaminen: Mittaa siemenet kuivalle, kuumalle paistinpannulle. Paista käännellen, kunnes siemenet saavat kauniin värin.

Resepti

Annoksia:
4
Vaikeustaso:
Helppo

Resepti

400
g
täysjyväpastaa

Kastike

3
kpl
valkosipulinkynttä
3
rkl
pakastesipulia
tai
1
kpl
sipulia
1
rkl
öljyä
150
g
pakastepinaattia
2
dl
kuohukermaa
tai
2
dl
ruokakermaa
200
g
fetaa
chilirouhetta
suolaa
mustapippuria

Tarjoiluun

4
rkl
pinjansiemeniä paahdettuna
4
rkl
parmesaania