Reseptit

Henrikin nopea kanapasta

|
468x0 henrikinnopeakanapasta

450 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita
2-4 valkosipulinkynttä
2 punasipulia
1 ruukku basilikaa
2 prk (á 200 g) ranskankermaa
suolaa ja pari kolme kierrosta mustapippurimyllystä

Lisäksi
esim. Penne-pastaa
1 ruukku basilikaa
raastettua parmesaania tai muuta juustoraastetta tarjoiluun

---


1. Lisää murskatut valkosipulinkynnet fileesuikaleiden sekaan pussiin ja anna maustua jääkaapissa tunti.

2. Keitä ja valuta pasta paketin ohjeen mukaan.

3. Silppua sipulit ja hienonna basilika.

4. Kuullota pannulla öljytilkassa sipulisilppu. Kumoa sekaan lihasuikaleet. Paista, kunnes lihat ovat kypsiä.

5. Mausta seos suolalla ja pippurilla. Lisää ranskankerma ja silputtu basilika.

6. Sekoita kastike ja keitetty pasta. Koristele annokset runsaalla basilikasilpulla.

Ohje Henrik Poulsen, teksti Marja Samuli, kuva Arto Vuohelainen


Avainsanat