Hirvipata

Leikkaa, ruskista, pataan, uuniin, niin helppoa se!

1 ½ kg hirven sisäpaistia
1 pkt pekonia
2 isoa sipulia
1–2 paprikaa
1–2 porkkanaa
vettä
2 lihaliemikuutiota
1 rkl sinappia
3 laakerinlehteä
5 kokonaista mustapippuria
5 katajanmarjaa
suolaa maun mukaan

Leikkaa liha reiluiksi paloiksi. Ruskista palat kuumalla pannulla voissa. Ruskista pekonit pannulla. Leikkaa reiluiksi paloiksi. Kuori ja silppua sipulit. Ruskista kevyesti voissa pannulla.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja leikkaa reiluiksi viipaleiksi. Kuori ja paloittele porkkanat. Ruskista kasvikset kevyesti voissa pannulla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mittaa kaikki aineet pataan. Lisää vettä sen verran, että liha ja kasvikset peittyvät. Sekoita hyvin. Laita kansi päälle ja kypsennä ruokaa 150 asteessa uunin alatasolla noin 4 tuntia. Sekoita ruokaa muutama kerta paistamisen aikana ja tarkista maku. Lisää halutessasi suolaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla