Reseptit

Kastike karitsanpaistille

|
karitsanpaistille

4 dl vahvaa lihalientä
2 dl kuohukermaa
1 ½ rkl raparperi-inkiväärihilloa tai omenahilloa ja hieman raastettua inkivääriä
1 tl vaaleaa balsamiviinietikkaa
noin 2 rkl vaaleaa kastikesuurusta
maun mukaan suolaa ja rouhittua valkopippuria

---


1. Laita kastikkeen ainekset lukuunottamatta kastikesuurusta, suolaa ja mustapippuria kattilaan. Keitä hiljalleen noin 10 minuuttia.

2. Lisää joukkoon vähin erin kastikesuurus koko ajan sekoittaen. Maista ja mausta suolalla ja pippurilla.

3. Pidä lämpimänä ja tarjoa karitsanpaistin lisänä aterialla.

Teksti Marja Samuli, kuva Laura Riihelä


Avainsanat





Tähdellä merkityt ovat pakollisia kenttiä


Katso myös