Ihanan värikkäät marenkileivokset!

Vaahdota valkuaiset. Lisää tomusokeri koko ajan vatkaten. Sekoita joukkoon mantelijauhe ja tilkka elintarvikeväriä.

Pursota uunipellille, leivinpaperille, pyöreitä marenkiympyröitä. Paista 125 asteessa alimmalla tasolla 15–20 minuuttia.

Irrota marengit leivinpaperista, levitä toiselle puolikkaalle täytettä ja paina toinen puolikas päälle.

 

Resepti

Kuinka monelle hengelle resepti on
20
Reseptin vaikeustaso
Kohtalainen

Resepti

3
kpl
kananmunanvalkuaista
4
dl
tomusokeria
150
g
mantelijauhetta
elintarvikeväriä
1
dl
Lemoncurd-tahnaa
tai
1
dl
hilloa
tai
1
dl
marmeladia

Kerrosta lasipurkkeihin marjoja, jugurttia ja kaurahiutaleita. Sitten vain purkki kiinni ja aamupala auringossa on valmis. Katso vinkki videolta.

Pakkaa purkkiin keiton raaka-aineet. Kun on aika syödä, kaada vain kuuma vesi päälle. Höyryävä ja tuore keitto on hetkessä valmis. Katso resepti videolta.

Paista vihreät kasvikset rapsakoiksi. Riko joukkoon neljä munaa ja hauduta viisi minuuttia. Katso helpon ja nopean ruuan ohje videolta.

Jugurttia ja munia? Kuulostaa erikoiselta yhdistelmältä, maistuu totaalisen taivaalliselta. Tämä on täydellinen aamiaisruoka viikonloppuun. Katso resepti videolta.