Reseptit

Macaronit

Leena Tanskanen Kuva Arto Vuohelainen |
468x0 macaronit

Ihanan värikkäät marenkileivokset!

20 annosta

  • 3 kpl kananmunanvalkuaista

  • 4 dl tomusokeria

  • 150 g mantelijauhetta

  • elintarvikeväriä

  • 1 dl Lemoncurd-tahnaa

  • tai

  • 1 dl hilloa

  • tai

  • 1 dl marmeladia

 

Vaahdota valkuaiset. Lisää tomusokeri koko ajan vatkaten. Sekoita joukkoon mantelijauhe ja tilkka elintarvikeväriä.

Pursota uunipellille, leivinpaperille, pyöreitä marenkiympyröitä. Paista 125 asteessa alimmalla tasolla 15–20 minuuttia.

Irrota marengit leivinpaperista, levitä toiselle puolikkaalle täytettä ja paina toinen puolikas päälle.

 


Avainsanat





Tähdellä merkityt ovat pakollisia kenttiä