Reseptit

Makaronilaatikko

Ohje Ulla Ahvenniemi Kuva Arto Vuohelainen |
468x0 makaronilaatikko

4 annosta

  • 1 kpl sipulia

  • 400 g jauhelihaa

  • 1 tl suolaa

  • 0.5 tl mustapippuria

  • 5 dl makaronia

  • 3 dl vettä

  • 1 kpl lihaliemikuutioita

  • 7 dl maitoa

  • 3 kpl kananmunaa

 

Kuori ja silppua sipuli. Ruskista sipuli ja jauheliha. Mausta. Keitä makaronit pehmeiksi lihaliemikuutiolla maustetussa vedessä.

Sekoita jauhelihaseos ja makaronit voideltuun uunivuokaan. Vatkaa maito ja munat kevyesti keskenään vaikka haarukalla. Kaada vuokaan ruuan päälle.

Paista 200 asteessa uunin alatasolla 45–60 minuuttia. Sekoita pari kertaa paistamisen aikana, jotta makaronit eivät painu pohjalle.

 


Avainsanat





Tähdellä merkityt ovat pakollisia kenttiä


Katso myös