Nizzansalaatti

Nizzasta lähtöisin oleva ranskalainen tonnikala-munasalaatti tunnetaan jo ympäri maailmaa.

Kuori ja viipaloi perunat. Kuori ja lohko munat. Huuhtele, valuta ja revi salaatti. Aseta se laakealle tarjoiluvadille. Kuori ja viipaloi sipuli mahdollisimman ohueksi. Lohko tomaatit ja viipaloi kurkku.

Valuta tonnikaloista vesi pois siivilässä. Murenna kala ja lisää salaattiin.

Keitä papuja kiehuvassa vedessä 7–9 minuuttia. Jäähdytä kylmän veden alla. Valuta anjovisfileet, oliivit, kaprikset ja artisokansydämet. Paloittele artisokat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Asettele kaikki aineet salaatin päälle vadille: reunoille kurkkua ja tomaattia, päälle sipulia, perunaviipaleet ja kokonaiset anjovikset keskelle. Niiden päälle oliivit, kaprikset ja viipaloidut artisokansydämet.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Sekoita kastikeaineet pienessä pullossa. Kaada kastike salaatin päälle ja anna vetäytyä jääkaapissa 10 minuuttia. Tarjoa saman tien.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla