468x0 parsakaalikeitto

4 hengelle

3 parsakaalia (yhteensä n. 750 g)
2 salottisipulia
3 valkosipulinkynttä
2 tl öljyä
8 dl kasvislientä
1 prk ruoka- tai kaurakermaa
rouhittua mustapippuria
(suolaa)

Tarjoiluun
2 rkl paahdettuja kurpitsansiemeniä

---

 

Irrota parsakaali pieniksi nupuiksi. Kuori varret ja paloittele ne. Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota niitä muutama minuutti kattilassa öljyssä.

Lisää joukkoon parsakaalit ja kasvisliemi. Anna porista keskilämmöllä kannen alla noin 15 minuuttia. Lisää ruokakerma ja anna seoksen kiehahtaa.

Soseuta sileäksi sauvasekoittimella. Mausta rouhitulla mustapippurilla ja halutessasi suolalla.

Annostele keitto tarjoilulautasille ja ripottele päälle siemenet.


Avainsanat





Ilmoita asiaton sisältö

Olipas hieman sekava ohje. 

[quote author="Vierailija" time="17.03.2013 klo 11:39"]

Olipas hieman sekava ohje. 

[/quote]
1 0
Ilmoita asiaton sisältö

Oli todella hyvää keittoa ja helppo resepti. Tulee tehtyä uudestaankin.

[quote author="Vierailija" time="06.02.2014 klo 09:26"]

Oli todella hyvää keittoa ja helppo resepti. Tulee tehtyä uudestaankin.

[/quote]
0 0
Lue kaikki kommentit keskusteluista
Tähdellä merkityt ovat pakollisia kenttiä