4 hengelle

3 parsakaalia (yhteensä n. 750 g)
2 salottisipulia
3 valkosipulinkynttä
2 tl öljyä
8 dl kasvislientä
1 prk ruoka- tai kaurakermaa
rouhittua mustapippuria
(suolaa)

Tarjoiluun
2 rkl paahdettuja kurpitsansiemeniä

---

Irrota parsakaali pieniksi nupuiksi. Kuori varret ja paloittele ne. Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota niitä muutama minuutti kattilassa öljyssä.

Lisää joukkoon parsakaalit ja kasvisliemi. Anna porista keskilämmöllä kannen alla noin 15 minuuttia. Lisää ruokakerma ja anna seoksen kiehahtaa.

Soseuta sileäksi sauvasekoittimella. Mausta rouhitulla mustapippurilla ja halutessasi suolalla.

Annostele keitto tarjoilulautasille ja ripottele päälle siemenet.

Kerrosta lasipurkkeihin marjoja, jugurttia ja kaurahiutaleita. Sitten vain purkki kiinni ja aamupala auringossa on valmis. Katso vinkki videolta.

Pakkaa purkkiin keiton raaka-aineet. Kun on aika syödä, kaada vain kuuma vesi päälle. Höyryävä ja tuore keitto on hetkessä valmis. Katso resepti videolta.

Paista vihreät kasvikset rapsakoiksi. Riko joukkoon neljä munaa ja hauduta viisi minuuttia. Katso helpon ja nopean ruuan ohje videolta.

Jugurttia ja munia? Kuulostaa erikoiselta yhdistelmältä, maistuu totaalisen taivaalliselta. Tämä on täydellinen aamiaisruoka viikonloppuun. Katso resepti videolta.