Reseptit

Penne con melanzane

Kiia Renko Kuva Elvi Rista |  |  1
con melanzane

4 annosta

  • 400 g tagliatelle-pastaa

  • 1 kpl munakoisoa

  • oliiviöljyä

  • 2 kpl valkosipulinkynttä

  • 1 kpl sipulia

  • 4 kpl tomaatteja

  • 4 kpl aurinkokuivattuja tomaatteja

  • 4 rkl balsamiviinietikkaa

  • suolaa

  • sokeria

  • 1 tl mustapippuria

  • 400 g säilöttyjä kirsikkatomaatteja

 

Viipaloi munakoisot pituussuunnassa ja halkaise viipaleet vielä 4–6 osaan. Ruskista munakoisopalat pannulla oliiviöljyssä pienissä erissä. Valuta talouspaperin päällä.

Kuori ja silppua valkosipulinkynnet ja sipuli. Kuutioi tuoreet tomaatit, silppua aurinkokuivatut. Ruskista sipulit ja tuoreet tomaatit pannulla öljyssä pienissä erissä.

Yhdistä kaikki aineet kulhossa tai kattilassa. Mausta balsamiviinietikalla, suolalla, sokerilla ja mustapippurilla. Halkaise joukkoon säilötyt kirsikkatomaatit. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta. Sekoita joukkoon kastike.

 


Avainsanat




Ilmoita asiaton sisältö

Hieman hassua että kutsutte ruokaa penne con melanzaneksi, mutta käytätte reseptissä tagliatellea. Eikös oikea nimike olisi tagliatelle com melanzane, eli tagliatellea munakoison kanssa suomennettuna?

[quote author="Vierailija" time="16.07.2013 klo 12:34"]

Hieman hassua että kutsutte ruokaa penne con melanzaneksi, mutta käytätte reseptissä tagliatellea. Eikös oikea nimike olisi tagliatelle com melanzane, eli tagliatellea munakoison kanssa suomennettuna?

[/quote]
1 0
Lue kaikki kommentit keskusteluista