468x0 possucurry

Neljälle

400 g porsaansuikaleita
2 rkl punaista currytahnaa
öljyä paistamiseen
1 prk kookosmaitoa
½ dl kookoskermaa
1 prk ananaspaloja
1 punainen chili
1 rkl kalakastiketta
1 tl fariinisokeria

Koristeeksi
tuoreita basilikanlehtiä
limetinlohkoja

---

 

1. Ota suikaleet ajoissa huoneenlämpöön. Kuumenna öljy korkeareunaisessa paistinpannussa, lisää pannulle punainen currytahna ja kuumenna sitä pari minuuttia.
Lisää suikaleet ja paista kullanruskeiksi.

2. Kaada kookosmaito lihojen päälle ja keitä noin 30 minuuttia miedolla lämmöllä. Lisää lopuksi kastikkeeseen valutetut ananaspalat, hienonnettu chili, kalakastike ja fariinisokeri. Tarkista maku. Koristele tuoreilla basilikanlehdillä ja limetinlohkoilla. Tarjoa basmatiriisin kanssa.

Teksti Kaisa Nieminen, kuva Reetta Pasanen


Avainsanat





Tähdellä merkityt ovat pakollisia kenttiä