1. Kuori sipulit ja valkosipulinkynnet. Leikkaa sipulit lohkoiksi, viipaloi valkosipulinkynnet.

  2. Kuumenna rasva isossa kattilassa ja ruskista lihasuikaleet sekä sipulit siinä. Lisää paprikajauhe ja valkosipulinkynnet. Kuullota hetki.

  3. Leikkaa paprikat isoiksi paloiksi ja lisää kattilaan tomaattimurskan, liemikuutioiden, laakerinlehtien ja pippurin kanssa.

  4. Kaada sekaan litra vettä. Keitä hiljalleen kannen alla puolisen tuntia.

  5. Lisää loppu vesi ja kumina. Kuori porkkanat, palsternakka ja perunat. Paloittele reiluiksi paloiksi.

  6. Lisää ensin kattilaan porkkanat ja palsternakka. Keitä 5 minuuttia.

  7. Lisää lopuksi perunat ja timjaminoksat. Keitä vielä noin 15 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä.

  8. Tarkista maku, poista laakerinlehdet ja timjamit.Koristele tuoreilla timjaminoksilla juuri ennen tarjoilua.

Resepti

Kuinka monelle hengelle resepti on
4
Reseptin vaikeustaso
Kohtalainen

Resepti

2
kpl
sipulia
3
kpl
valkosipulinkynttä
2
tl
öljyä
200
g
naudan paistisuikaleita
2
tl
paprikajauhetta
2
kpl
vihreää tai punaista paprikaa
1
prk
(400 g) tomaattimurska
3
kpl
lihaliemikuutioita
2
kpl
laakerinlehteä
1
tl
rouhittua mustapippuria
2
l
vettä
1
tl
kuminansiemeniä tai fenkolia
5
kpl
porkkanoita
300
g
palsternakkaa tai lanttua
2
kpl
tuoretta timjaminoksaa
4
kpl
perunaa

Kerrosta lasipurkkeihin marjoja, jugurttia ja kaurahiutaleita. Sitten vain purkki kiinni ja aamupala auringossa on valmis. Katso vinkki videolta.

Pakkaa purkkiin keiton raaka-aineet. Kun on aika syödä, kaada vain kuuma vesi päälle. Höyryävä ja tuore keitto on hetkessä valmis. Katso resepti videolta.

Paista vihreät kasvikset rapsakoiksi. Riko joukkoon neljä munaa ja hauduta viisi minuuttia. Katso helpon ja nopean ruuan ohje videolta.

Jugurttia ja munia? Kuulostaa erikoiselta yhdistelmältä, maistuu totaalisen taivaalliselta. Tämä on täydellinen aamiaisruoka viikonloppuun. Katso resepti videolta.