Onko arkesi jatkuvaa tavaroiden etsimistä? Ilmoittaudu KK:n Koti järjestykseen -verkkokurssille! Se on avoinna vain KK:n tilaajille.

Koti järjestykseen -verkkokurssi kestää 10 viikkoa, ja sen jälkeen kotisi 10 pulmakohtaa ovat järjestyksessä. Jokaisen viikon aluksi saat haasteen ja asiantuntijan neuvot sen ratkaisemiseen.

Kurssilla ratkot yleisimmät järjestyspulmasi. Laitamme ruotuun muun muassa vaatekaapin, kylppärin putelit ja mystisesti täyttyvän roinalaatikon. Vertaistukea saat muilta kurssilaisilta.

Verkkokurssin vetäjinä toimivat Glorian Kodin päätoimittaja Tytti Kontula ja Kodin Kuvalehden toimituspäällikkö Maria Tuominen. Kurssi alkaa 1. helmikuuta 2016.

Kurssi on tällä kertaa tarkoitettu vain Kodin Kuvalehden tilaajille. Sen arvo on 59 euroa, mutta tilaajat saavat sen ilmaiseksi. Kurssille otetaan rajattu määrä osallistujia. HUOM! KURSSIN OSALLISTUJAMÄÄRÄ TULI TÄYTEEN ENNÄTYSAJASSA. Kiitos kaikille kiinnostuneille!

KK järjestää uuden kurssin myöhemmin tänä keväänä. Voit ilmoittautua jonoon tästä. Kerro viestissä nimesi, sähköpostiosoitteesi ja asiakasnumerosi.

Seuraathan Kodin Kuvalehden sivustoa jatkossa.

 

Kodin Kuvalehden kestotilaajana pääset ystäväsi kanssa ilmaiseksi Tyttö nimeltä Varpu -elokuvan ennakkonäytökseen.

Oscar-ehdokkaana olleen Selma Vilhusen ohjaama elokuva Tyttö nimeltä Varpu kertoo 12-vuotiaasta Varpusta (Linnea Skog) ja tämän äidistä (Paula Vesala), joka ei halua kasvaa isoksi. Eräänä iltana Varpu saa tarpeekseen ja lähtee pohjoiseen etsimään isäänsä.

KK:n tilaajana pääset Tyttö nimeltä Varpu -elokuvan ennakkonäytökseen ilmaiseksi ja voit ottaa mukaan yhden ystäväsi. Näytökset järjestetään kolmella paikkakunnalla Finnkinon teattereissa:

  • Tampere 6.9.2016 klo 16:.5, Plevna 1
  • Turku 7.9.2016 klo 17.00, Kinopalatsi 2
  • Helsinki 8.9.2016 klo 17.00, Tennispalatsi 3

Varaa paikkasi tästä linkistä. Toimi nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti. Voit varata korkeintaan kaksi paikkaa.

Tyttö nimeltä Varpu saa ensi-iltansa elokuvateattereissa 23. syyskuuta.

Arja - Kodin Kuvalehti
Seuraa 
Liittynyt12.8.2014

Näe Tyttö nimeltä Varpu -elokuva ennakkoon ilmaiseksi

Hei Senjariitta, voisitko ottaa yhteyttä Sanoman asiakaspalveluun, niin saat varmasti asiaan oikean vastauksen. Tilaukseesi liittyviä asioita voit kätevästi hoitaa verkossa osoitteessa Sanomakauppa.fi tai soittamalla Sanomien asiakaspalveluun, p. 020 331 010 (puhelun hinta 8,8 snt/min). Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 9-17.
Lue kommentti

Nyt tilaajaa hemmotellaan! Suuri Käsityö -lehden tilaajana saat nyt lukea kaikki Sanoman aikakauslehtiä verkossa. Ulottuvillasi on 15 huippulehteä.

Suuri Käsityö -lehden tilaajana voit nyt lukea kaikkia Sanoman aikakauslehtiä digitaalisesti. Digilehdet-palvelussa käytössäsi ovat Suuri Käsityö -lehden lisäksi Kodin Kuvalehti, Cosmopolitan, ET, ET Matkaopas, ET Terveys, Gloria, Glorian Koti, Glorian ruoka & viini, Hyvä Terveys, Meidän Perhe, Me Naiset, Sport,Tiede ja Vauva.

Kunkin lehden uusin numero ilmestyy Digilehdet-palveluun samana päivänä kun se ilmestyy paperipainoksenakin. Palvelussa on lehtiä vuoden 2015 alusta asti.

Näin saat edun käyttöön

Jos sinulla jo on Suuri Käsityö -lehden digilukemiseen tarvittavat tunnukset, kirjaudu sisään Digilehdet-palveluun etusivun yläkulmasta olevasta Kirjaudu-painikkeesta.

Ellet ole vielä ottanut tilaukseesi kuuluvaa digiominaisuutta käyttöön, tee se ensin osoitteessa https://oma.sanoma.fi/aktivoi/digilehdet. Aktivoinnin jälkeen pääset kirjautumaan suoraan digilehdet.fi-palveluun.

Ellei sinulle vielä tule Suuri Käsityö -lehteä, tilaa se täältä

Lue lisää Digilehdet-palvelusta täältä.

 

Nyt tilaajaa hemmotellaan! KK:n tilaajana saat nyt lukea kaikki Sanoman aikakauslehtiä verkossa. Ulottuvillasi on 15 huippulehteä.

Kodin Kuvalehden tilaajana voit nyt lukea kaikkia Sanoman aikakauslehtiä digitaalisesti. Digilehdet-palvelussa käytössäsi ovat KK:n lisäksi Cosmopolitan, ET, ET Matkaopas, ET Terveys, Gloria, Glorian Koti, Glorian ruoka & viini, Hyvä Terveys, Meidän Perhe, Me Naiset, Sport, Suuri Käsityö,Tiede ja Vauva.

Kunkin lehden uusin numero ilmestyy Digilehdet-palveluun samana päivänä kun se ilmestyy paperipainoksenakin. Palvelussa on lehtiä vuoden 2015 alusta asti.

Näin saat edun käyttöön

Jos sinulla jo on Kodin Kuvalehden digilukemiseen tarvittavat tunnukset, kirjaudu sisään Digilehdet-palveluun etusivun yläkulmasta olevasta Kirjaudu-painikkeesta.

Ellet ole vielä ottanut tilaukseesi kuuluvaa digiominaisuutta käyttöön, tee se ensin osoitteessa https://oma.sanoma.fi/aktivoi/digilehdet. Aktivoinnin jälkeen pääset kirjautumaan suoraan digilehdet.fi-palveluun.

Ellei sinulle vielä tule KK:ta, tilaa se täältä

Lue lisää Digilehdet-palvelusta täältä.

 

Onko vaatekaappisi täynnä, mutta sinulla ei koskaan ole mitään päällepantavaa? On aika muuttaa tilanne pysyvästi. Siinä auttaa KK:n Vaatekaappi järjestykseen -verkkokurssi. Tilaajana pääset kurssille muita edullisemmin.

Tule mukaan KK:n Vaatekaappi järjestykseen -verkkokurssille! Kurssin vetää Glorian Kodin päätoimittaja Tytti Kontula, joka on aiemmin vetänyt suosittuja Koti järjestykseen -verkkokursseja.

"Järjestyksessä oleva vaatekaappi on arjen pelastaja monellakin tapaa. Löydät helposti sopivia asukokonaisuuksia etkä osta turhaa, joten säästät aikaa ja rahaa", sanoo Tytti.

Kurssi kestää viikon, ja sen jälkeen vaatekaappisi on järjestyksessä.

Saat ohjeita vaatteiden karsimiseen, vaatteiden fiksuun säilyttämiseen ja oman tyylisi kiteyttämiseen. Kurssin vetäjä antaa sinulle henkilökohtaista opastusta ja muut kurssilaiset vertaistukea.

Kurssi toimii keskusteluryhmässä, jonne vain kurssilaisilla on pääsy. Ryhmään päivitetään joka kurssipäivä uutta materiaalia. Sisältö on kurssilaisten käytössä myös kurssin jälkeen.

Kurssille otetaan rajallinen määrä osallistujia. 

Verkkokurssi pidetään 29.8.–1.9.2016 osoitteessa kodinkuvalehti.fi/vaatekaappikurssi(Linkki toimii vasta kun kurssi alkaa.)

Kurssin hinta Kodin Kuvalehden tilaajille 29,90 e (normaali hinta 44,90 e). Ilmoittautuminen on päättynyt. Mukaan pääseille ilmoitamme sähköpostitse.

Kommentteja Koti järjestykseen -kurssille osallistuneilta

"Omasta puolestani voin sanoa että tämä kurssi on saanut suunnitelmissani pitkään muhineet vaatekaapin siivoukset ja järjestelyt vihdoinkin toteutusvaiheeseen ja tämä kaikki on kurssin antaman sysäyksen ansiota! Hyvä että joka viikolle on oma aiheensa ja urakkansa! Siivouskomero odottaa vielä siivousta😊"

"Täytyy vielä lisätä, että minulla on ollut stressiä ja huomaan sen lievittyvän järjestellessä... Järjestely on hyvää mindfullnessiä."

"Olen yrittänyt opetella järkevää ostamista ja nyt sinä Tytti annoit siihen eväät. Yes! Olen kiertänyt vaatekaupat kaukaa nyt kolme kuukautta, mutta näillä ohjeilla uskallan taas poiketa sisäänkin."

"Tämä kurssi on ihan huippu."

Lähde: Kurssin palautekysely