Lähde Karibian-risteilylle upealla Costa Deliziosa -aluksella. KK:n tilaajana matkustat muita edullisemmin.

Karibian all inclusive -risteily 15.2–26.2.2016

Karibian-risteilyllä vietät päivät upeilla paratiisisaarilla. Costa Deliziosa -laivalla nautit loistoristeilijän korkeatasoisista palveluista. Käytössäsi ovat laivan aurinkokannen ulko- ja sisäuima-altaat, porealtaat ja allasbaarit, Samsara-kylpylän thalassoterapia-altaat, saunat ja hyvin varustettu kuntokeskus, 4 tasokasta ravintolaa, 11 baaria ja kahvilaa, kasino, disko, Grand Prix -simulaattori, Play Station -alue, elokuvateatteri sekä teatteri, jossa näet kansainvälisiä show-esityksiä. 

1. päivä: Fort Lauderdale, Florida

2. päivä: Nassau, Bahamas

Nykyään Bahamalla ei enää näe merirosvoja, sillä kaupunki on maan talouselämän ja kulttuurin keskus. Saaren kaupunkien ja rantakylien pastellinsävyiset, koristeelliset rakennukset henkivät siirtomaa-aikaa.

3. päivä: Merellä

4. päivä: Amber Cove, Dominikaaninen tasavalta

Vuoristoisen maan rinteitä komistavat vehreä trooppinen kasvillisuus ja solisevat vesiputoukset. Maisemat muistuttavat paratiisia hiekkarantoineen ja auringonlaskuineen.

5. päivä: Ocho Rios, Jamaika

Reggae-musiikki raikaa ja rennonletkeän svengi tuntuu ytimissä asti. Ocho Rios on keskellä sademetsän peittämiä vuoria ja kullanhohtoisia hiekkarantoja. Alueen ehdoton nähtävyys on kuuluisa vesiputous Dunn’s River Falls.

6. päivä: Grand Cayman, Caymansaaret

Karibianmeren tunnetuin veroparatiisi on tunnettu myös valkoisista hiekkarannoistaan. Saarella voi myös snorklata piikkirauskuja tarkkaillen tai loikoilla upeilla rannoilla.

7. päivä: Merellä

8. päivä: Isla Roatan, Honduras

Lämmin ja kirkas merivesi, kilpikonnat, värikkäät kalat ja koralliriutat tarjoavat loistavat puitteet uintiin ja snorklaukseen.

9. päivä: Costa Maya, Meksiko

Rantaparatiisissa voi viettää leppoisan päivän auringonoton ja sukelluksen parissa tai lähteä tutustumaan Maya-kulttuurin keskukseen­ Chacchobenin raunio­alueelle. Maya-kulttuuri kukoisti täällä sademetsän keskellä 250-luvulta aina 900-luvulle saakka.­

10. päivä: Merellä

11. päivä: Fort Lauderdale, Florida

Halukkaat voivat osallistua Miamin-retkelle.

Matkan hinta on 2295 e / hlö (norm. 2 395 e, lukijaetu 100 e)

Hinta sisältää:
● Reittilennot Helsinki–Miami–Helsinki
● Kuljetukset lentokentältä satamaan
● 10 yön risteily kahden hengen sisähytissä
● Kaikki ateriat laivalla: aamiainen, lounas, iItapäiväkahvi ja illallinen
● Virvoitus- ja alkoholijuomat laivalla
● Verot, satamamaksut ja tarjoilupalkkiot
● Loistoristeilijän ohjelmatarjonnan
● Suomalaisen asiantuntija­oppaan palvelut laivalla ja vierailukohteissa sekä kohdeluennot meripäivinä
● Lisämaksusta: Suomenkieliset retket kohteissa. Ikkunahytti (+200 e/hlö) ja parvekehytti (+300 e/hlö). 

Hinnat ja lukijaetu ovat voimassa 28.8.2015 asti. Paikkoja on rajoitetusti.  

Lisätiedot ja varaukset: Loistoristeilyt. Lähetä sähköpostia tästä tästä tai soita (ma–pe klo 9–17) numeroon 010 231 6550.

Vastuullinen matkanjärjestäjä Costa Cruises.

 

Tilaa KK tästä linkistä.

Kodin Kuvalehden kestotilaajana pääset ystäväsi kanssa ilmaiseksi Tyttö nimeltä Varpu -elokuvan ennakkonäytökseen.

Oscar-ehdokkaana olleen Selma Vilhusen ohjaama elokuva Tyttö nimeltä Varpu kertoo 12-vuotiaasta Varpusta (Linnea Skog) ja tämän äidistä (Paula Vesala), joka ei halua kasvaa isoksi. Eräänä iltana Varpu saa tarpeekseen ja lähtee pohjoiseen etsimään isäänsä.

KK:n tilaajana pääset Tyttö nimeltä Varpu -elokuvan ennakkonäytökseen ilmaiseksi ja voit ottaa mukaan yhden ystäväsi. Näytökset järjestetään kolmella paikkakunnalla Finnkinon teattereissa:

  • Tampere 6.9.2016 klo 16:.5, Plevna 1
  • Turku 7.9.2016 klo 17.00, Kinopalatsi 2
  • Helsinki 8.9.2016 klo 17.00, Tennispalatsi 3

Varaa paikkasi tästä linkistä. Toimi nopeasti, sillä paikkoja on rajoitetusti. Voit varata korkeintaan kaksi paikkaa.

Tyttö nimeltä Varpu saa ensi-iltansa elokuvateattereissa 23. syyskuuta.

Arja - Kodin Kuvalehti
Seuraa 
Liittynyt12.8.2014

Näe Tyttö nimeltä Varpu -elokuva ennakkoon ilmaiseksi

Hei Senjariitta, voisitko ottaa yhteyttä Sanoman asiakaspalveluun, niin saat varmasti asiaan oikean vastauksen. Tilaukseesi liittyviä asioita voit kätevästi hoitaa verkossa osoitteessa Sanomakauppa.fi tai soittamalla Sanomien asiakaspalveluun, p. 020 331 010 (puhelun hinta 8,8 snt/min). Asiakaspalvelumme on avoinna arkisin klo 9-17.
Lue kommentti

Nyt tilaajaa hemmotellaan! Suuri Käsityö -lehden tilaajana saat nyt lukea kaikki Sanoman aikakauslehtiä verkossa. Ulottuvillasi on 15 huippulehteä.

Suuri Käsityö -lehden tilaajana voit nyt lukea kaikkia Sanoman aikakauslehtiä digitaalisesti. Digilehdet-palvelussa käytössäsi ovat Suuri Käsityö -lehden lisäksi Kodin Kuvalehti, Cosmopolitan, ET, ET Matkaopas, ET Terveys, Gloria, Glorian Koti, Glorian ruoka & viini, Hyvä Terveys, Meidän Perhe, Me Naiset, Sport,Tiede ja Vauva.

Kunkin lehden uusin numero ilmestyy Digilehdet-palveluun samana päivänä kun se ilmestyy paperipainoksenakin. Palvelussa on lehtiä vuoden 2015 alusta asti.

Näin saat edun käyttöön

Jos sinulla jo on Suuri Käsityö -lehden digilukemiseen tarvittavat tunnukset, kirjaudu sisään Digilehdet-palveluun etusivun yläkulmasta olevasta Kirjaudu-painikkeesta.

Ellet ole vielä ottanut tilaukseesi kuuluvaa digiominaisuutta käyttöön, tee se ensin osoitteessa https://oma.sanoma.fi/aktivoi/digilehdet. Aktivoinnin jälkeen pääset kirjautumaan suoraan digilehdet.fi-palveluun.

Ellei sinulle vielä tule Suuri Käsityö -lehteä, tilaa se täältä

Lue lisää Digilehdet-palvelusta täältä.

 

Nyt tilaajaa hemmotellaan! KK:n tilaajana saat nyt lukea kaikki Sanoman aikakauslehtiä verkossa. Ulottuvillasi on 15 huippulehteä.

Kodin Kuvalehden tilaajana voit nyt lukea kaikkia Sanoman aikakauslehtiä digitaalisesti. Digilehdet-palvelussa käytössäsi ovat KK:n lisäksi Cosmopolitan, ET, ET Matkaopas, ET Terveys, Gloria, Glorian Koti, Glorian ruoka & viini, Hyvä Terveys, Meidän Perhe, Me Naiset, Sport, Suuri Käsityö,Tiede ja Vauva.

Kunkin lehden uusin numero ilmestyy Digilehdet-palveluun samana päivänä kun se ilmestyy paperipainoksenakin. Palvelussa on lehtiä vuoden 2015 alusta asti.

Näin saat edun käyttöön

Jos sinulla jo on Kodin Kuvalehden digilukemiseen tarvittavat tunnukset, kirjaudu sisään Digilehdet-palveluun etusivun yläkulmasta olevasta Kirjaudu-painikkeesta.

Ellet ole vielä ottanut tilaukseesi kuuluvaa digiominaisuutta käyttöön, tee se ensin osoitteessa https://oma.sanoma.fi/aktivoi/digilehdet. Aktivoinnin jälkeen pääset kirjautumaan suoraan digilehdet.fi-palveluun.

Ellei sinulle vielä tule KK:ta, tilaa se täältä

Lue lisää Digilehdet-palvelusta täältä.

 

Onko vaatekaappisi täynnä, mutta sinulla ei koskaan ole mitään päällepantavaa? On aika muuttaa tilanne pysyvästi. Siinä auttaa KK:n Vaatekaappi järjestykseen -verkkokurssi. Tilaajana pääset kurssille muita edullisemmin.

Tule mukaan KK:n Vaatekaappi järjestykseen -verkkokurssille! Kurssin vetää Glorian Kodin päätoimittaja Tytti Kontula, joka on aiemmin vetänyt suosittuja Koti järjestykseen -verkkokursseja.

"Järjestyksessä oleva vaatekaappi on arjen pelastaja monellakin tapaa. Löydät helposti sopivia asukokonaisuuksia etkä osta turhaa, joten säästät aikaa ja rahaa", sanoo Tytti.

Kurssi kestää viikon, ja sen jälkeen vaatekaappisi on järjestyksessä.

Saat ohjeita vaatteiden karsimiseen, vaatteiden fiksuun säilyttämiseen ja oman tyylisi kiteyttämiseen. Kurssin vetäjä antaa sinulle henkilökohtaista opastusta ja muut kurssilaiset vertaistukea.

Kurssi toimii keskusteluryhmässä, jonne vain kurssilaisilla on pääsy. Ryhmään päivitetään joka kurssipäivä uutta materiaalia. Sisältö on kurssilaisten käytössä myös kurssin jälkeen.

Kurssille otetaan rajallinen määrä osallistujia. 

Verkkokurssi pidetään 29.8.–1.9.2016 osoitteessa kodinkuvalehti.fi/vaatekaappikurssi(Linkki toimii vasta kun kurssi alkaa.)

Kurssin hinta Kodin Kuvalehden tilaajille 29,90 e (normaali hinta 44,90 e). Ilmoittautuminen on päättynyt. Mukaan pääseille ilmoitamme sähköpostitse.

Kommentteja Koti järjestykseen -kurssille osallistuneilta

"Omasta puolestani voin sanoa että tämä kurssi on saanut suunnitelmissani pitkään muhineet vaatekaapin siivoukset ja järjestelyt vihdoinkin toteutusvaiheeseen ja tämä kaikki on kurssin antaman sysäyksen ansiota! Hyvä että joka viikolle on oma aiheensa ja urakkansa! Siivouskomero odottaa vielä siivousta😊"

"Täytyy vielä lisätä, että minulla on ollut stressiä ja huomaan sen lievittyvän järjestellessä... Järjestely on hyvää mindfullnessiä."

"Olen yrittänyt opetella järkevää ostamista ja nyt sinä Tytti annoit siihen eväät. Yes! Olen kiertänyt vaatekaupat kaukaa nyt kolme kuukautta, mutta näillä ohjeilla uskallan taas poiketa sisäänkin."

"Tämä kurssi on ihan huippu."

Lähde: Kurssin palautekysely