KC Professionals: Four Reasons Black Edition. Fiber Mousse, 200 ml, 14,90 e, Foamy Blow Booster, 200 ml, 14,90 e, ja Finishing Spray, 300 ml, 14,90 e.

Kolme KC Professionalin hiustuotetta tekivät kaikkensa saadakseen hiuksista kuohkeat. Ainakin ne onnistuivat tuntumaan jännältä.

Lupaus:

Fiber Mousse on kuituvaahto, joka antaa joustavaa tukea, jäntevyyttä ja runsautta. Se sisältää kuituja, jotka luovat näkymättömän, tukea antavan verkoston hiuksiin jättäen hiukset luonnollisen liikkuviksi. 

Foamy Blow Booster antaa jämäkkää tukea. Hiuksissa vaahtoutuva suihke on erikoismuotoillun suuttimen ansiosta helppo suihkuttaa täsmällisesti haluttuun kohtaan tai käyttää yksityiskohtien muotoiluun.

Finishing Spray on provitamiini B5:tä sisältävä vahva viimeistelysuihke, joka antaa pitkäkestoisen pidon kampaukseen. Nopeasti kuivuva koostumus, joka harjautuu helposti pois jäämiä jättämättä.

Kokeilu: 

Hiukseni ovat paksut, mutta kaipaisin niihin kuohkeutta. Lähes tasapitkään malliin sitä on vaikea saada ilman, että hiukset näyttävät tuotteiden vuoksi helposti likaiselta. 

Halusin kokeilla jotain uutta ja tehokasta hiustuotetta. Jospa kerrankin onnistuisin löytämään tehokkaan ja itselleni sopivan?

Tältä se tuntui:

Aloitin Fiber Mousse -kuituvaahdolla. Vaahdotin ja levitin sitä reilusti pyyhekuiviin hiuksiin. Mousse tuntui nimensä mukaisesti rakenteeltaan kuituiselta: mieleeni tuli munasokerivaahto, jota tarvitaan leivonnaisiin. Toisena päivänä huomasin, että mousse suorastaan venyy käsissä. Tämän perusteella se vaikutti ainakin tehokkaalta.

Toisella kerralla sumutin hiuksiin Foamy Blow Boosteria. Tunne oli sama kuin joskus kampaajalla: tuote tuntui päässä viileältä ja sumuttui hyvin terävästi halutuille alueille. Valkoinen vaahto jäi näkyviin hetkeksi, kunnes katosi silmissä. Mietin, mistä ilmiö on tuttu, kunnes muistin saman tapahtuvan muurahaismyrkkyä sumuttaessa. Blow Boosterissa oli jotain uutta ja tehokkaan oloista.

Finishing Spray -viimeistelysuihketta käytin sekä kuituvaahdon että suihkeen päälle. Tämäkin tuote oli tsäpäkän tuntuista, jopa kosteaa suihkutettuna. Tunsin, että hiukseni eivät ainakaan enää tee mitä ne itse haluavat.

Jääkö se käyttöön:

Kolmesta Black Edition -tuotteesta pidin eniten Foamy Blow Boosterista. Sitä voi käyttää myös pientä aluetta kohottamaan tai korostamaan. Voisin kuvitella, että ohuthiuksisempi tai lyhyemmän hiusmallin kantaja saisi tästä hyvinkin tarpeellisen tuotteen. Itselleni tuotteissa parasta oli se, että ne kaikki hillitsevät hiuksia lentämästä sähköisinä joka suuntaan. Harvakseen ostaen voisin käyttää Boosteria.

Lue tästä lisää tuotteista.

 

 

Koristele kampauksesi kukkasilla - ne piristävät ja muistuttavat menneestä suvesta.

Tee näin:

Tupsuta hiusten tyveen kampauksen kestoa ja tuuheutta lisäävää hiuspuuteria tai kuivasampoota.

Kerää hiukset niskaan löysälle, huolettomalle nutturalle ja kiinnitä pinneillä.

Kiinnitä kukkanauha pinneillä hiuksiin.

Suihkauta hiuslakkaa. Boheemi kukkaiskampaus on valmis!

Juttu on julkaistu Kodin Kuvalehden numerossa 7/2014.

Tässä kolme helppoa vinkkiä meille kaikille, jotka menemme joskus nukkumaan tukka märkänä.

1 Laita pyyhekuiviin hiuksiin pesun jälkeen muotoiluvaahtoa, niin hiukset on helpompi muotoilla aamulla föönaamalla.

2 Jos haluat herätä kiharatukkaisena, pyörittele hiuksiin muutama patukka.

3 Pitkiin hiuksiin saat somasti laineita, kun letität hiukset illalla joko tavallisella tai ranskalaisella tyylillä.

Näillä keinoilla virität kehon ja mielen syksyyn.

1 Vatsa

Sisällä nyhjääminen ja suolaiset ateriat turvottavat. Pidä siis vesipulloa aina käden ulottuvilla työpisteelläsi ja tee pieniä kävelylenkkejä. Vesi ja liike antavat elimistölle vauhtia ylimääräisen nesteen poistamiseen.

Lisävinkki: Syö banaania, tomaattia ja mustia viinimarjoja. Ne kaikki sisältävät kaliumia, ja sitä munuaiset tarvitsevat, jotta ne voisivat poistaa kehosta suolaa. Juuri suola sitoo nestettä kudoksiin.

2 Virkeys

Kuivaharjaa vartalo alhaalta ylöspäin ennen aamusuihkua. Se vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja poistaa kuolleita ihosoluja. Lopuksi suihkuttele itsesi virkeäksi ensin lämpimän ja lopuksi viileän veden alla.

3 Iho

Kun kesä ja lämmin merivesi ovat kaukana takana tai edessä, merentuoksuinen vartalonhoitohetki helpottaa. Merisuolaa sisältävä kuorinta-aine pehmittää ja jättää ihon silkinsileäksi. Kuori samalla jalat ja kädet ja levitä lopuksi kosteusvoidetta koko vartalolle.

4 Hiukset

Kylmenevä ilma ja keskuslämmitys koettelevat hiuksia. Kun käytät kosteuttavia hoitotuotteita, hiusten luonnollinen kosteustasapaino säilyy eivätkä ne sähköisty tai tule pörröisiksi.

5 Varpaat 

Jalat pitävät sinut pystyssä ja liikkeessä läpi pitkän syksyn. Näin jumppaat ne varpaita myöten vetreiksi:

Istuessasi ojenna ja koukista nilkkoja, jotta jalkojen verenkierto vilkastuisi.

Harita varpaita. Se vahvistaa jalkaterän pieniä lihaksia.

Jos kynä putoaa lattialle, koeta poimia se varpailla. Liike vahvistaa varpaiden koukistajalihaksia.

6 Rentoutuminen

Oletko aikatauluttanut arkipäivien lisäksi viikonloputkin? Jos et millään ehdi rentoutua kunnolla, tee edes tämä muutaman kerran päivässä: Asetu mukavaan asentoon. Sulje silmät. Hengitä muutaman kerran syvään.

7 Huulet

Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä: juuri nyt on aika värjätä huulet reilun punaisiksi piristämään syksyn synkkyyttä.

Ihanaa, miten vähällä vaivalla kädet ja jalat saakaan suloisen pehmeiksi jälleen!

Moni meistä on tepastellut koko kesän paljain jaloin nurmikoita, viherpeukalot ovat kitkeneet kukkapenkkejä välillä paljain käsin.

Nyt kädet ovat karheat ja jalkapohjissa on kovettumia. Syksyn rientoihin pitää tassut saada edustuskuntoon.

Tilanne onneksi korjaantuu jo muutamassa minuutissa.

TEE NÄIN:

1. Osta marketista kookosöljyä tai ihan tavallista ruokaöljyä.

2. Sekoita siitä merisuolan kanssa löysähkö tahna.

3. Pese jalat ja kädet huolella.

4. Hiero jalkateriin öljy-suolaseosta. Huuhtele. Toista sama käsille.

5. Levitä lopuksi jalka- ja käsivoidetta. Jos et halua sekoitella öljyä ja suolaa, osta kuorintavoidetta. Edullinen ja aivan hyvin toimiva on esimerkiksi Garnierin vartalonkuorinta-aine.

Garnier Body Oil Beauty Oil-Infused Nourishing Lotion 7,90 e.