Meillä olis nyt kolmosen kalenterissa hyvin tilaa - ja äidin lompakossa tilaa sen palkalle - jos joku tarvitsee vaikka kesäteatteriin suurta teatteridiivaa ja tunteiden tulkkia. Ja se on ikäisekseen aika pitkä, joten voi ehkä esittää vähän isompaakin kuin vajaa parivuotiasta.

Meillä on nimittäin alkanut draamakuningatar-vaihe, ja tunnetilasta toiseen liikutaan sujuvasti niin kuin Teatterikorkean reeneissä. Mie alan näin kolmannella rundilla olla sitä mieltä, että joutaisi tuota tunnekuohuntaa joskus joku muukin katselemaan. Että teatterin lavallahan tuota tunneilmaisua pystyisi hyvin hyödyntämään.

Kaikki pitäisi tietysti kolmosen mielestä saada tehdä itse. Ensimmäinen mielensäpahoitus pukkaa päälle, kun yrität auttaa. Ja sitten, kun käännät selkäsi, alkaa julmetunmoinen huuto, kun ei itse saakaan eikä kukaan auta.

Seuraava draama odottaa nurkan takana, kun pitäisi saada tuijottaa töllöttimestä Ryhmä Hauta seitsemänkymmentä jaksoa vuorokaudessa. Ja sitten lavalle astuu ilkeä vastanäyttelijä äiti, joka sanoo, että mennäänkin ulos eikä istuta koko päivää ruudun ääressä.

Ulos lähtö on yhtä suurta saippuaoopperaa, koska pieni diiva ei ole sisäistänyt, että talviaikaan puetaan muutakin kuin pipo ja kuomat, jotka hän saa itse sujuvasti yllensä. Ulkona suututaan, jos ei lähdetäkään autolla tai sitten, jos lähdetään. Suihkuun pitäisi päästä viimeistään viidesti päivässä, mutta sitten kun sinne oikeasti mennään, on aika aina väärä.

Ja isoveljet tietysti aina vain kiusaavat. Tämäkin tullaan kertomaan miulle draaman keinoin eli suureen ääneen huutaen "ai ai ai".

Mutta on tuossa tulevassa Hollywood-tähdessä myös komediennen vikaa. Paitsi oikeita sanoja, se höpöttää tällä hetkellä paljon omia juttujaan. Ja sitten nauraa päälle ja lyö kämmenellä otsaansa. Koska kertoi niin hiivatin hyvän vitsin.

Kommentit (0)

Seuraa 

Jotta elämä olisi pirkompaa! Pirkko tarkoittaa naista, jolla on asenne kohdillaan ja elämännälkää. Annepirkko on keski-ikää lähestyvä kotiäiti, jolla on asennetta, mutta kaikki muu voi sitten olla vähän hukassa. Työura vaihtui äitiyteen, ja nyt Annepirkko miettii, mitä elämällään tekisi - tai sitten ihan vain sitä, millä pysyisi hereillä seuraavaan kahvikupilliseen saakka.

Blogiarkisto

2016

Kategoriat