Nyt kun syksy on alkanut (tai onhan vielä kesä!), niin kakku kausi on jälleen avattu.

Ensimmäisenä kauden avasi (oikeastaan jo kesällä) ystäväni lapsi, jolle leivoin toiveiden mukaisen Masha ja Karhu kakun

Kakussa oli täytteenä mansikka - sitruunarahka + lemon curd. Wiltonin M1 tyllalla syntyi nämä aivan ihanat ruusupursotukset. Pursotuksissa käytin vaniljakreemijauhetta jämäköittämään kermaa.

Tämä kakku syntyi tyttäreni 4 vuotis syntymäpäiville. Hänen toiveenaan oli saada Shimmer ja Shine kakku ja sellainenhan me sitten tehtiin. Koska oli niin kuuma, niin turvauduin syötävään kakkukuvaan, koska totesin, ettei kuvan maalaamisesta olisi tullut mitään.  Täytteenä tässäkin mansikka - sitruunarahka. Mutta tällä kertaa mansikat olit itsepoimittuja. Kävin siskoni kanssa keräilemässä mansikat parempaan talteen Juhmon mansikkatilalta.

Seuraava kakku pitäisi sitten tehdä mieheni 30 vuotis synttäreille, mutta en vaan saa ideasta kiinni. No we will see mitä onnistun kehittelemään.

Kommentit (0)

Seuraa 

Vähän päälle (mielummin alle) kolmekymppinen nainen, jonka ydinperhe koostuu kahdesta kinderistä sekä miehestä. Toivon, että saan blogiini mielenkiintoisia aiheita aikaiseksi. Omaa sydäntä lämmittää täytekakut (ja myös vyötäröä), kuntonyrkkeily (jota en ole vielä aloittaut), politiikka, vahvat mielipiteet, lukeminen ja tietysti omat lapset. Joskus joudun varmasti purkamaan kiukkuakin, kun synnyinlahjana ei ole tullut pullantuoksuista äitigeeniä. Haaveilen matkustamisesta (mutta pelkään lentämistä) sekä omasta takapihasta.

Instagram