Perjantaina 13. pvä astuimme meille jo luottolentoyhtiöksi tulleen Ryanairin kyytiin ja suuntasimme talvilomalle Teneriffalle. Tulimme koko perheen voimin yllättämään mummini hänen lomalleen. Olimme tätini kanssa pidätelleet salaisuutta joulukuusta alkaen ja yllätys onnistuikin täydellisesti. Olemme viettäneet ihania yhteisiä hetkiä, jotka varmasti jäävät ainutlaatuisina elämään lapsenkin mieleen. 

Myös eräs ihanista Suomessa asuvista ystävistäni sattui lomailemaan täällä ja sainpa näin ollen viettää aikaa hänenkin kanssaan. Kerrassaan harvinainen loma! 

Koko Kanarian saaret ja Teneriffa ovat itselleni ennestään täysin tuntemattomia. Vaikka olen nähnyt saaresta vain murto-osan, on paikka tehnyt vaikutuksen ja tammikuun lämpö päässyt positiivisesti yllättämään. Tänne voisi ehdottomasti tulla uudestaankin ja nimenomaan talvella! 

Meillä on majoitus vielä huomiseen torstaihin saakka pienessä ja ihanassa talossa, kivasta lomakompleksista . Tällä kertaa tämä majoitus osui täysin nappiin. Viimeisten kolmen yön majoitusta vielä pohdimme ja kartoitamme. Eihän tässä vielä kiirettä ole ja ehtii sen huomennakin ;) 

Valitettavasti olen tällä erää kännykän ja huonon internetin armoilla, joten kattavampi infopaketti jää työstettäväksi meidän loman jälkeen. Tässä kuitenkin muutama kuvamaistijainen matkan päältä: 

 

 

 

 

 

 

Kommentit (3)

Pia

Siis onko tuossa ylhäällä tuo tyttö E? Mikä pitkänhuiskea neiti hänestä on tullut <3 

Anu / Mielilandia

Miten ihana ylläri! Teneriffa on ihana paikka. Me talvehdittiin siellä pari kuukautta kaksi vuotta sitten, ja olisin valmis palaamaan koska tahansa takaisin. Kuvista päätellen asutte ilmeisesti Puerto de la Cruzissa? :) Siellä mekin oltiin, ja Pohjois-Teneriffa onkin minusta paras paikka eri paikkojen tutustumista ajatellen.

Seuraa 

Rakkaudesta Suomeen, rakkaudesta uuteen kotikaupunkiin -ja maahan(kin). Hausfraun arjen pohdintoja, kokemuksia, havaintoja & pientä kipuilua.

Tervetuloa mukaan blogimatkalle!

Instagram: johannacologne

Facebook: Klikkaa tästä

Sähköposti: eaudecologne.blogi@gmail.com

 

Teemat

Blogiarkisto

2016

Kategoriat

Instagram