Tulppaaneissa oli värejä, kuten pinkki ja keltainen: 

Keväinen ja kesäinen on Vallilan koivikko, koivut. Mukavaa designiä, hyvin suomalaista, hyvin pohjoismaalaista: 

Mukana myäs äidin tekemiä tauluja, akvarelleja, joissa unikoita:

Samalla testattiin Lumia-puhelimien kameroita, riittääkö puhti, entä valovoima? Lumian kuvat voivat olla sopivassa valaistuksessa ihan jees. Osa kukista tuli suoraan vesivärin kaltaiksi, herkiksi, mikä ei haittaa. Olen valokuvannut kameroilla vuodesta 1981 lähtien, järkkäri on ollut vuodesta 1988 lähtien, 2004 main ostin ensimmäisen huonon digikameran, jossa oli ainoana hyvänä pointtina nopean digitaalisuuden lisäksi sinisen voimakas sävy, mutta umpisurkea patterinkesto. Digijärkkärin taisin ostaa 2008. Enää ei ole varaa ottaa filmille. Olen ottanut kyllä myös kaitafilmille, ja analoogiselle videolla ja digivideolle. Kuvaan tällä hetkellä kolmella digipokkarilla ja yhdellä digijärkkärillä. Muitakin kameroit käytän. Kerään myös toimimattomia kameroita sekä erikoisia linssejä. Ja kameralaukkuja. Vaikkei kokoelma ole Carlos Sauran luokkaa, on vanhoissa valokuvauslaitteissa oma hieno tuntu, osa historiaa, dokumenttia ja myös magiaa. 

Lämpimät voileivät ovat ihan jees, mutta feta- tai mozzarellasalaattia voi rääppiä myös kylmien ts ei-lämpimien leipien päälle:

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Sissikokki kasvisruuan ja kyltyyrin kimpussa. Köyhän kokin kasvikset, kotimaista kasvisruokaa, ulkomaisilla mausteilla. Vegetarian Guerrilla Cook Satu Ylavaara. Cook vegetarian with Little Money.

Instagram