Moniko myöntää jo stressaavansa tulevia kesän juhlajärjestelyjä, valon paljastamia likaisia ikkunoita?  Jääkö joltakulta onnelliselta huomaamatta naistenlehtien itseään toistavat KESÄKSI KUNTOON -otsikot? Vaatekaappikin pitäisi päivittää ja tarvitaan kai vesuri näiden karvasäärien siistimiseen? 

Jokainen on jossakin hyvä ja minun lajini on ehdottomasti stressaaminen. Jos (turhan) huolehtimisen MM-kisaajia valittaisiin, olisin luultavasti jo lunastanut paikkani edustusjoukkueessa. Ja miten minusta tuntuu, että ketjukavereistani suurin osa olisi naisia? 

Kaakkojen myötä ja varsinkin niiden kanssa aurinkoisessa kevätilmassa retkeillessä edustuspaikkani on ollut vaarassa. Näiden vanupäiden kanssa tulee itsekin naurettua omille käsittämättämille suorituspaineille ja itse itselleen asettamille vaatimuksille. Kaakkareissut ovatkin itselleni niitä harvoja tilanteita, jolloin en pode huonoa omaatuntoa siitä, etten ole tekemässä jotakin hyödyllistä. Muutamassa tunnissa tai vaikka vain vartinkin irtiotossa hernepyllyjen seurassa saa taas laitettua asioita tärkeysjärjestykseen ja hymähdettyä monellekin asialle, joiden vuoksi on päivän aikana ehtinyt kerran jos toisenkin hermostua tai harmistua. Toivottavasti tämä ilo  ja huolettomuus välittyy myös kaakkatarinoissa, joita lähinnä tuolla somen puolella julkaisen. 

Kommentit (0)

Kommentit julkaistaan hyväksynnän jälkeen.

Seuraa 

Kaakkahautomo on vastaus niille, jotka eivät halua ottaa sisustamista liian vakavasti. 

Kaakat ovat oma omituinen kansansa. Mensan jäseniksi niistä ei ole, eikä odotettavissa liene minkään alan Nobel-ehdokkuuksiakaan, mutta aikaa niillä on - kuunnella iloja ja suruja. Erityisen taitavia ne ovat samaa mieltä olemisessa. Kaakkoja ei ole kahta samanlaista, niiden joukossa persoonallisuus ja vaihteleva määrä yksinkertaisuutta on kunnia-asia. Kaakkoja syntyy Ruovedellä Pirkanmaalla säännöllisen epäsäännöllisesti, riippuen yleensä hautomon ainoan työntekijän inspiraatiosta.
 

Kaakkojen silmin maailmaa katsoo nelikymppinen (+alv) luokanopettaja, jonka arkea rytmittää junnukiekko ja oma lenkkeilyharrastus. 

Instagram