Kummastuttaa. Miten tällaisten parikymppisten opiskelijalukaaliin on voinut kertyä niin roppakaupalla tavaraa. Maallista materiaa on säilötty kaappeihin, lipastoihin ja pöytätasoille, purkkeihin, purnukoihin ja koreihin sekä sittemmin myös lattialle (lattia on parhaillaan yllättävänkin populääri säilytyspaikka tässä taloudessa). Ja koti pursuaa niin maan kaikenlaista esinettä ja vempelettä. Aika ajoin - tai no liiankin usein - tuntuu kuin jonkinasteinen sykloni olisi löytänyt tiensä meidän kämppään ja pistänyt hyrskyn myrskyn. Asialle on tehtävä jotain.

Näiden ajatusten saattelemana lähden kirjoittamaan tätä blogia. Blogi kertoo meidän kodista: kaaoksen taltuttamisesta, viihtyisän ympäristön luomisesta sekä pyrkimyksistä helpompaan ja toimivampaan arkeen. Ekologisuus ja eettisyys ovat tärkeä osa kotiamme noin niin kuin ajatuksen tasolla ainakin – joten blogissa haetaan muun ohella ratkaisuja ekologisempaan elämään.

Ai hitsi. Jospa meidänkin koti olisi vielä joku päivä kutakuinkin tiptop.

Kommentit (0)

Seuraa 

Blogissa tuskaillaan kodin ainaisen kaaoksen kanssa ja tavoitellaan helpompaa arkea, ekologisempaa ja eettisempää elämää sekä viihtyisämpää kotia.