Messusyksy on käynnistynyt. Olen mukana Pasilan messuilla, Seinäjoen messuilla, Tampereella, ja vielä Burdan messuristeilyllä. Oslon käsityömessuille sain mys kutsun, sinne kenties vielä ehdin. Kuluvalla viikolla osallistuin Formen Janin kanssa Habitareen, tosin sain flunssan ja jouduin peiton alle Carmolispullon kanssa. Tässä yhä hoitelen flunssaani pois, vaikka neljän tunnin kuluttua minun pitäisi olla Pariisissa lomalla.

Habitaressa myönnetään joka vuosi suunnittelijapalkinto nimeltään Toimittajien Tusina. Tänä vuonna yksi tästä tusinasta oli Formelle suunnittelemani Lato-matto. Saimme hienon kunniakirjan, ja pääsimme upeiden tuotteiden joukkoon. Esittelimme mattoja messuvieraille, ja mikä parasta, tapasin Virkkurin lukijoita!

Jani ja minä vastaanotimme kunniakirjan, se päätynee Formen näyteikkunalle mattojen seuraksi.

Tunnistatko virkatun kuosin? Se on Pikseli. Sama kuosi löytyy Formelle suunnittelemastani puuvillamatosta, ja myös kohta ilmestyvät Virkkuri kolmosen sivuilta.

Ihanaa viikonloppua!

Auringolla Molla

Kommentit (4)

Seuraa 

Molla Mills on intohimoinen käsityöläinen, jonka Virkkuri-kirjat ovat saaneet aikaan virkkausbuumin, Blogissa pääset kurkistamaan virkkurin kulisseihin.

Kiinnostaako sinua kaupallinen yhteistyö tämän blogin kanssa? Ota yhteyttä Sanoma Lifestylen mediamyyntiin

 

Teemat

Kategoriat