Sepelvaltimotauti. Aikuistyypin diabetes. Kohonnut verenpaine.

Kaikki nuo väijyvät juuri minua, koska satun olemaan sitä vartalotyyppiä, jolle kaikki ylimääräinen kertyy keskivartalon tietämille. Olen omppu.

Neljänkymmenen ikää voi pitää monella tapaa rajapyykkinä. Jos siihen saakka onkin saanut elää suhteellisen huoletonta elämää luullen, että hyötyliikunnalla ja kohtuus kaikessa -mentaliteetilla pärjäilee hamaan tulevaisuuteen, saa nyt luvan havahtua.

Omista nelikymppisistäni on vierähtänyt jo muutama vuosi, ja omenani jaksaa huomauttaa minulle siitä.

Ongelmallista tässä yhtälössä on se, että rakastan suklaata (muun muassa). Ei niin pientä murhetta (tai juhlaa tai tilannetta päällä) ettei pieni pala suklaata olisi paikallaan.

On aika ryhdistäytyä. Tavoite: -5 kg. Minä määrään, eivät mieliteot.

Kuvittelen tämän onnistuvan juuri nyt varsin helposti, "koska uudet perunat, mansikat, herneet, kirsikat, kaikki kauden kasvikset, marjat ja vihannekset".

Voi voi.

Kommentit (3)

Eau De Cologne
Liittynyt22.6.2015

Minäkin rakastan suklaata! On niin vaikeaa määrätä itse, paljon mukavampaa on antaa valta mieliteoille.. Tsemppiä projektiin! Nimimerkki: Kuria etsimässä :)

Johanna, Eau De Cologne

Seuraa 

Nainen nelkyt ja risat, kahden pojan äiti ja kaukana yksin asuvan äidin tytär. Kaupunkilaistunut maalainen, jonka turvaverkot ja ystävät ovat hajallaan ympäri Suomen. Kielityöläinen, joka virkistyy kirjallisuudesta, kirjoittamisesta ja matkustelusta. Tarkkailija, jonka päähän tupsahtelee kesken tuiki tavallisen arjen ajatuksia milloin mistäkin. Synnynnäinen murehtija.

"Jaettu murhe on puolitettu murhe."

Teemat

Blogiarkisto

Kategoriat